työn alla ahdistava kirjanluku

onnistuin taas kämmimään koneen kans, joten täällä varmaan  harhailee paraikaa yksi pelkkä otsake kirjotusvirheen kera:D anyway, alotin tuossa jokunen aika sitten lukemaan kata kärkkäisen "jumalasta seuraava" kirjaa, joka kertoo naisesta joka kerran erehtyy rakastumaan narsistiin. ette kuule voi kuvitellakkaan kuinka ahistavaa  on ollut lukea! vasta puolessa välissä olen, mutten millään tahtoisi jatkaa lukua kun ahistun vaan lissää, mutten  voi jättää itteeni epätietoonkaan loppuratkaisusta,joten pakko se on  vain kahlata läpi! huh. mie päätin jo viikko sitten että tämän kirjan  jälkeen kulutan kesän vain akuankkoihin  ja maksimissaan johonkin pumpulinpehmeisiin teinilehtien rakkausnovelleihin;)

2.6.2012
Blanco
Blanco

no joskus tuli aikoinaan seurusteltua tovi narsistin kanssa, niin kai tuo kirja herättää vanhoja inhojamieleen. ja sitten se miten se nainen aina vaan antaa uuden mahdollisuuden ja uuden ja mies senkun pieksee ja pettää ja kusettaa ja alistaa jaja... huoh. sitten lapsi ja kaikkea. ja mie vaan kauhulla ootan koska se alkaa sillä  lapsella  kiristää  ja lasta kurittaa :/

en mie koskaan pysty mitään lapsiin liittyviä traagisia uutisiakaan lukea kun alkaa ahistaa. tai muutenkaan. reagoin kai  liian  herkästi sitten, mulle sopii  rikosjännärit ja seikkailudraamat ja sen sellaiset. melkein mikä vain. mutta jos mennään sellaisiin todellisiin ahdistaviin  aiheisiin niin eläydyn siihen liiaksi ja voin ihan oikiastikkin pahhoin.

2.6.2012
Blanco
Blanco

up

2.6.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...