Mie sanon että päivää! :D

Ihana on vaihteeksi tuommonen harmaa sadepäivä... Mie oon niin sellaista kaivannut :D Tosin lapset ois ehkä hilpeempiä ulkoillessa :D No, mie pakkaan nuo sadevaatteisiin myöhemmin päälle ja potkasen pihalle... Sillä välin mie teen tehtävää loppuun, jotakii ruokaa pitäs ehkä suunnitella? Ja paras osa tätä suunnitelmaa on se että pötkähän pienimmän kaa kohta päikkäreille :D KOulussa käytiin aamulla hakemassa tytölle todistus. Tyttö sai stipendin, joka miun mielestä tapahtumien valossa oli ihan puhdasta vittuilua. Siitä ilosta käytiin sitte subwaytä ihmettelemässä, tänne ku semmonen on vasta auennut :) Nyt ruvetaan pitämään sitä sadetta :D Mitäs mammojen päivään? Sattaako muuallakin vettä? :)

2.6.2012
riu
riu

Päiviä

Me ollaan kovasti ajoissa (joo, niin varmaan) liikkeellä ku koitetaan selvittää et millä menopelillä me lähetään kesäreissuun. Mie oon ihan kohta varma et ei muu auta ko telttamajotuksella pitkin libbemammojen takapihoja tai muuta vastaavaa. Hotellit maksaa ihan älyttömästi ja asuntoauton vuokraukseenkaan ei oikein taida olla varaa. Ja isäntä ei haluais naapurin autoa kysyäkään kun toivoo et se naapuri viettäis ite lomaa joskus.

Huoh. Että sitä saa tämmösestäkin kivasta asiasta, ku loman vietosta, repiä stressiä.

Joopa, täytyy kai ruveta ruokaa taas laittaa.

2.6.2012
misukka
misukka

Päiviä.

Oihitto sanon vaan, tän siitä saa ku laiskotteleemuutaman viikon siivouksessa.. mä alotin keittiöstä ja vessoista, ne tulipuunattua ihan/kunnolla. Olkkariki olis muuten jees, mut tarttis pino papereita arkistoida..

Sit vielä makkarit jäljellä mut täytyy välis varmaan tehdä ruokaa ja käydä kaupassa. Mä niiiiin ostan suklaata illaksi. Ja ehkä tacojaki.

2.6.2012
Mummy83
Mummy83

kiristin lapset siivoomaan poikien huoneen ja nyt ne saa palkinnoks kahtoo piirrettyä. Toimii joka kerta, tai ainakii melkein :D

2.6.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...