Huomenta! :)

Mie oon täällä jo ennen kukon pieremää jalkeilla, kun nyt aamulla on tytön kevätjuhla... Ja pakko oikeastaan laittaa hösseliksi että keretään! :D Mitäs mammojen aamuun? :)

2.6.2012
riu
riu

Huomenta! Me herättii miehen kans niin että heitettii se melkii suoraan töihin, tyttö on kehittäny näköjään itselleen tuon tavan rttä herää ja laittaa ite telkun auki (onneks on disney, niillä taitaa alkaa piirretyt jo seiskalta viikonloppuisin. )

Nyt syödään sit aamupalaa ja sadepäivän kunniaks täytyy tehdä kunnollinen viikkosiivous, ihan oikeesti tällä kertaa :)

Sralla, mä oon kans vaalentamassa, ollu punainen joku 15v ja nyt oon laittanu tuhkanvaaleeta, viimeks oli ihan ok ku siihen tottus mut nyt tää on harmaa :( meinasin ostaa vaaleamman, mut pelkään sitä keltasuutta ni en tiedä minkä värin iskis.. hauskaa iltaa sulle ja taivaltajalle.

Beibi, ei se vesisatees juokseminen herkkuu oo, tai joo jos lämmin kesäsade vähän kastelee, mut jos lenkkarit kastuu nii.. :/

Jonnalle parempia tuulia toivoisin ja olisko sillä miehellä siis mahdollisuus katsoa tyttöä ku meet pääsykokeisiin? Sit et kyllä jätä vaan sen takia menemättä et toinen on hankala. Se on kuitenki tulevaisuuteen vaikuttava ja oot nähny vaivaa sen eteen ku lukenu kokeisiin jne.

Onnea kaikille koululaisille ja kesälomansa aloittaville ja juhlasankareille :)

2.6.2012
Mummy83
Mummy83

hopsanhei :)

2.6.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...