raskausmyrkytys?

jollain ollut? mitä oireita? viimeks ku olin neukus, ni pissas oli vähän valkuaista (+), pää mulla on kipee ja näköhäiriöitä tulee melkeen päivittäin, ihan siis sumenee silmis ja sivuilla väräjää, kestää aina jonku aikaa, menee ohi joksikin aikaa ja voi tulla uudestaan.. paineet on ollut koko ajan hyvät eikä oo (ainakaa mun mielestä) turvottana juurikaan! mutta siis kannattaisko noista oireista soitella synnärille huomenna?

1.6.2012
surkelo
surkelo

Mullaki tuli noista sun pääjutuista mieleen migreeni. Täällä Oulussa oli ehoton osastolle joutuminen, ku proteiinit oli kahella plussalla..

2.6.2012
pelargoni1
pelargoni1

no mä soitin sinne ja kerroin olosta.. ei ne ollu huolissaan ja kun mulla on vain yhellä plussalla ne valkuaiset.. näköhäiriöistä meinas enemmänkin, että on migreenityyppistä ja kyseli, että oonko kuinka touhaillu ja ohan tässä päivittäin jos jonkin moista siivoomista ja sit nuo kaks muuta muksua, sano, että ois jo aika rauhottua ja lepäillä ku mahollista!
niin ja meinas, että voi nuo näköhäiriöt johtua matalasta verenpaineestakin..

mut pitää ny seurailla ja mittailla verenpainetta ja jos tänään vielä tulee näköhäiriöitä, ni kyllä sitä sitten vois näytille mennä :)

kiitos teille :)

2.6.2012
surkelo
surkelo

soita ihmeessä, mä olin joutua pojan aikaan osastolle seurantaan pelkästään kohonneen verenpaineen takia ilman muita oireita, pääsin sit kotiseurannalla.. sulla on kuitenki noita muita oireita useempi vaikka paineet onki ok.. sullahan tais loppusuorat olla meneillään, jos samalla pääsisit hakemaan nyyttiä kotiin :)

2.6.2012
ninnup
ninnup

Kyllähän se kannattaa aina soittaa, jos jokin asia mietityttää. Parempi kysyä ammattilaiselta, ku ite pähkäillä.

Mulla oli lievä raskausmyrkytys sekä raskaushepatoosi, mut siis paineet alko nousta ja kusessa oli sitä proteiinia ja siitä sitte..

2.6.2012
pelargoni1
pelargoni1

jos mulla ois moisia oireita ollu raskauksista niin soittaisin samantien ja kysyisin. ei sit tarvis miettiä miten tehdä. nuo oireethan voi hetkessä mennä tosi pahaksikin.

1.6.2012
Etana81
Etana81
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...