iltalörps! :)

Wuhuu perjantai, enää huomenna herätys ennen kukonlaulua ja sitten alkaa loma!!!! :))))) Ihanaa! :)))) Ja huomiseksi oli luvattu vesisadettakin, että ei kun paranee :D Oikeesti, sais ilma jo vähän kirkastua, minnuu niin tympii jo koko siitepöly X) Mitäs mammojen iltaan kuuluu? Mie laitan kohta uudet perunat tulille ja paistan karitsan filettä kaveriksi... Nam :) Sauna lämmitetään ja tavoitteena ois saaha lapset ajoissa nukkumaan, huomenna kun on aikanen herätys :) Mitäs mammojen perjantai-iltaan? :)

1.6.2012
riu
riu

Iltaa. Täällä sataa kans ja en tiedä onko ukkosta ilmas tai jotaiku ainakin jäätävä päänsärky ja väsymys ollu päällänsä. Jotenki muutenki ihme olo, vaikuttaako noi lääkkeet bnäin kamalasti.. onneks kohta alkaa oleen loputki puut lehdissä, ni pääsee siitäki eroon.

Tytön kans katsellaan ensin idolsia ja tyttö tanssii musan mukana ja nyt vaihdettii voiceen :)

Ja illaks jokoleffaa tai kirjaa, puolikas keltaista aurinkoa menossa ja on kyl hyvä kirja.

1.6.2012
Mummy83
Mummy83

Iltoja mammat!

Tää mamma lähtis yövuoroon töihin tuossa puolen tunnin päästä. Mies lähti pojan kanssa mummolaan et saisin nukuttua päikkärit, kissan viikset! 1,5h makoilin sängyssä eikä tullu uni ja nyt kun pitäs lähtee niin leukoja repii niin maan perkl...ti! Tosiaan eilen alko kesäduunit, niin moni asia muuttunut mutta onneksi moni myös pysynyt ennallaan.. Että kun työ kaikki mammat heräilette niin mä painun höyhensaarille ;)

Mustikka, vaikka onkin työpaikka en tiiä onko tää mun "unelmatyö".. vielä huomaan 50vuotiaana jurruttamassa samassa paikassa..

Huomenna ois illalla yhet yo-juhlat, onneksi vasta alk klo 15..

1.6.2012
Felize
Felize

iltaa. mä ''masennuin'' nyt ihan täysin, tajusin tossa että kaikilla mun vanhoilla koulukavereilla ja ystävillä on joko työpaikka tai koulupaikka ja mulla ei mitään. kuulin just että vanha ystäväni tekee unelmaduuniaan eli piirtää pasila-ohjelmaa, ja kaikilla muillakin tuntuis menevän mainiosti työ ja opiskelu rintamalla. vähän oon kateellinen ehkä minullakin jonain päivänä olisi työpaikka.

mies lähti koirien kanssa metälle, ja jääkaappi on tyhjä, voisko parempi perjantai ollakaan :D eikun kattomaan telkkaria.

1.6.2012
mustikka88
mustikka88

voi ku ukkostaskii! :D Mie tykkään ukonilmasta, se saa kivasti adrenaliinin virtaamaan :)

Miusta minkuran päivä kuulosti aika touhukkaalta, paljon oot saanu aikasiks :) Paljonkos siulla on jo viikkoja?

1.6.2012
riu
riu

lauantaina hammaslääkäriin? Taijat assuu vähän isommassa kaupungissa? :D Miunkii pitäs mennä, mutta se on vaan niin kamala paikka ja mie en millään eesty soittamaan aikaa. Miun sisko lupas soittaa sen miun puolesta mutta siltä tais koko asia jo unohtuu :D

1.6.2012
riu
riu

Mie oon niin malttamaton että pakko aina vastata ite eka, nää ku ei nouse nykyään ennää suoraan etusivulle...

1.6.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...