muita peppukiitäjiä?

meillä neidillä 11kk:tta hassu liikkuma tyyli ollut jo kauan liikutaa pepullaan:) toisilla kuluu vaatteet polvista meillä pepusta:)

1.6.2012
jossuu
jossuu

Täällä 1v2kk ikäinen peppukiitäjä. Istuu vasemmalla kankullaan ja vetää itseään pitkin poikin kovaakin vauhtia kahden jalan ja kahden käden voimalla.

Nyt nousee jo tukia vasten, taitaa olla hieman arkuuttakin tuossa pystyyn nousemisessa sillä nousee kyllä nopeasti, mutta ei usein halua tai uskalla, ja kun nousee ylös ei uskalla tiputtautua alas.

Meillä 1v neuvolassa suosittelivat, että aina kun lasketaan lattialle niin vatsalleen, jotta joutuu nousemaan ylös ja tulisi vinoja ja molempien puolien liikkeitä.

2.6.2012
misukka
misukka

Meidän peppukiitäjä linkuttaa itseään sillai et laittaa toisen jalan pepun alle ja sit siitä ponnistaa vauhtia. Sitä on tosi vaikee yrittää sanoin kuvailla, mut siis ei vaan istu ja hinkuta vaan tekee oikeesti töitä sen liikkumisen eteen. :D

Eli tääläkin peppukiitäjä. Ikää ens viikolla 10kk ja 8kk lääkärineuvolassa lääkäri (viittä vaille valmis lastenlääkäri) oli sitä mieltä että pojassa on jotain vikaa kun ei liiku. Siis ei liiku sillä lailla kun hänelle on koulussa opetettu. Meinasin kietasta ukkoa turpaan saman tien, mutta tyydyin vaan sanomaan että liikkuuhan se.

Ja oppimisvaikeusasiaan, voipa sitä ongelmaa olla konttaavillakin lapsilla. Ja puhun nyt ihan itsestäni, kontannut olen ja silti on oppimisvaikeus. Samoin pikkuveljellä. Ja isällä. Taitaapa olla sukuvika kun suksi ei luista. ;b

1.6.2012
RJ89
RJ89

joo meilläkii on kyselty tuota että onko meijän lapset kontannu, just tuon onnellisen mainitseman asian takia :) Siis peppukiitäjä on semmonen tenava joka hilaa itseään istuiltaan eteenpäin, niinkö? :)

1.6.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...