halpoja leirintäalueita alahärmä-tuuri läheltä?

eli ois tarkotus tehä reissu powerpark-tuuri ja 2 yöksi pitäis tukikohta keksiä, mistä ei hirveen kauan aja kumpaankaan. meitä on 2 aikuista 2 teiniä ja 2 taaperoa. joku pikkumökki vois olla parempi kuin telttamajoitus. mitä suosittelette?

1.6.2012
mustikka88
mustikka88

Meillä on kyl oma teltta ettei sillä sinänsä. Pieni se kyllä on mut eiköhän pärjätä muutama yö :)

Kiitos vinkistä tuosta leirintäalueesta. Meillä on suunnitelmana ajaa tampereelta ja käydä iltapäivästä Ähtärissä jos ilmat sallii, jos ei ni sit jonneki seinäjoen kupeeseen parkkiin yöksi, seuraavana päivänä Tuuriin ja taas yöksi samaan paikkaan, sit Wasalandiaan ja sieltä yöksi Ouluun...

Mut kaikkea ehtii vielä säätämään.

2.6.2012
misukka
misukka

Misukka, me oltiin pari vuotta sitten Wasalandiassa ja oltiin Top Camping Vaasa tsi joku semmoinen. Niillä oli rent-a-tent eli sai semmoisen ison teltan, jonka sisällä oli pöytäryhmä ja kaks pientä nukkumatelttaa, oli kasattu puualustalle. Mä inhoan telttailua, mut tuo oli ihan kivaa ja tyttö oli ihan intsinä :) muistaakseni se oli joku 40e tienoilla mut en muista enää et menikö sen lisäks joku perusmaksu per yöpyjä vai ei.

niillä oli mökkejä yms siellä kans, ihan kiva ja toimiva alue ja kävelymatkan päässä Wasalandiasya. Sieltä olis joku pikkujunaki menny tuota väliä, mut me käveltii ku missatti just se ja ei viittitty odottaa.

2.6.2012
Mummy83
Mummy83

ihanaa ku täällä tämmönen ketju. Täälläkin kaipaillaan vinkkejä mihin voisi mojoittua, joko edullista hotellia tai sit telttamajotukseen. meillä suuntana tuuri ja wasalandia.

2.6.2012
misukka
misukka

Noo, meidän poppoo suuntaa tässä loppuviikosta samoille suunnille, mutta tosin asuntoautolla, mutta ähtäri ja powerpark kutsuu. Ollaan oltu ihan hotelli-mökkimajoituksessa samoilla suunnilla. Powerpark on niin keskellä lakeuksia ettei siinä lähellä oikeen ole muuta ku itse alueen leirialue. Ja siellä ne majoitukset on siinä leirialueen mökeissä, tai no ei ne mökkejä ole, huoneistoja enemmänkin. Joitain pieniä leirialueita parin kymmenen kilsan päässä on, mutta meitä ne ei ole viehättäneet kun ovat tosi pieniä.

No sit tuuria lähellähän on ähtäri ja siellä leirintäalueella on mökkejä, kolmea eri kokoa ja hintaakin. Ja tietty löytyy mesikämmen hotelli jota voin suositella. Ja lapsethan tykkäis käydä eläintarhassakin?

1.6.2012
iputin
iputin

....

1.6.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...