huomenta

perjantaiaamun lörpäkkeet

1.6.2012
ninnup
ninnup

huomenta. täällä niin huono aamu kun vaan voi olla. esikko heräs ennen neljää ja sitä yritin pari tuntia nukuttaa mutta ei. menin sit meiän sänkyyn ite nukkumaan ja esikko tuli perässä ja riehui aikansa kunnes ehkä vartti nukuttiin kaikki. sit noustiin kun mies rupes tekemään lähtöä töihin. pari kuppia kahvia ja telkkarin tölläämistä vaan. esikko on pikkasen kiukkunen tällä hetkellä. jos puolen tunnin päästä antais jo ruuan ja veis nukkumaan. hohhoijaa. vauva onneks nukkui hyvin ja ilman välitankkausta rupee yötankkaukset olemaan pikkuhiljaa takana, jee. kun vielä tuo esikko nukkuis yöt, mutta kaippa se siitä sitten kun nuo hampaat on tullu.

joo haettiin eilen hiekkamontulta niitä kiviä, ja eikö mies saanu auton jumiin pehmeeseen hiekkaan. siinä säikähettiin myös että vetari hajos myös kun kauhee kolaus kuulu, mutta onneks olikin vaan kivi, ja mies kaivoi sellasen kuution verran melkein hiekkaa auton alta pois niin sai auton irti :D mies oli auton kimpussa ja minä keräsin peräkärryyn kiviä ja otin ihan rauhallisesti :D kyllä tuo meiän auto on kestäny kaiken maailman asiat, ihan luottopeli, saa melkein harkitsemaan että kun vois saman merkin farkkuun vaihtaa mut ei taloudellisesti oo kyllä mahdollista.

1.6.2012
mustikka88
mustikka88

mä en nyt uskalla mennä vessaan enkä suihkuun ja kohta pissaan housuun ku supatessa vielä oikeen puristaa tota rakkoo

1.6.2012
ninnup
ninnup

ai jesta ku riepoo tuo ukko.. kaks vuotta oon sanonu ku tuolla vintillä on vissiin ampiaikeskittymä ja pyöriivät tässä koko ajan kuistilla ja nyt kuuluu ampparien pörinä jo vessojen niistä tuuletusjutuista mitkä menee tosta vintille ni ei jumalauta voi tehdä asialle mitään..

siis ku mun isä on vakavasti allerginen, omaa tilannettani en tiedä enkä pojan ja en viittis nyt millään varsinkaan raskaana ollessa ottaa riskiä ja ootella et josko amppari pistää että oonko vakavasti allerginen vai en, enkä varsinkaan halua että poikaa pistää ku mies ei oo millään tavalla  allerginen niille, sillä tuli vaan pikkunen näppy ku kulmaan pisti pari vuotta sitten ei muuta..
mä astuin joitain vuosia sitten kuolleen ampparin takamuksen päälle, ei siis piikki menny lihaan tai muuta ni jalkapohja turpos ja polte ja kirvely oli sietämätön.. kyl se jotain oiretta tekee mut ku ei oo koskaan pistämällä pistäny ni en tiiä mitä..

1.6.2012
ninnup
ninnup

Huomenta! :)

Ai teil on Beibi oikeit norsui sirkukses! Vaude!

Mie yritän täällä paimentaa poikaa ku koko talo vielä nukkuu. Ja siis sillai ettei ihan kaikki heräis. :D Puoli kaheksalta oli meilki vast herätys et tosi myöhään sai nukkua.

Tänään ajetaan kirkonkylälle ja kaapataa isomummo ja pyörätuoli kyytii. Oon luvannu viedä sen syömää italialaista jäätelöä. :) Ollaan joskus käyty kimpassa ihan oikeestikki Italiassa syömässä sitä, mut nyt saa Kouvolalainen jäätelöbaari kelvata. :) Sit on vähän shoppailua siinä samalla. Olen jo kaks vaatekertaa ostanu pojalle rippi/kastejuhlaa, mut selkis et tarttee vielä kolmaski paita ostaa eli valkonen pitäs etiketin mukaan olla. Kerran kastemekot on liian pieniä, ja albat liian isoi. :D Mie jos saisin kesäkengät niin oisin onnellinen!

1.6.2012
Sralla
Sralla

huomenta.

pojat tuossa leikkii omiaan :D hirvee kälätys ja kikatus ja kiljuminen... huh huh xD tänään on siivouspäivä huomenna tulis isännänvalmistujaiskahville porukkaa ja sitten sunnuntaina ois lähtö joensuuhun ja sit maanantaina ois ne pääsykokeet ja sitten samoja teitä luultavasti poiskii sieltä. buuh... ei taas kerkee levätä missää välissä.... :) noh näillä mennään .

1.6.2012
imppuliina
imppuliina

ohhoh, herättiin pojan kans 6.. laitoin muumit pyörimään et saan ite juoda kahvit, pitäs vähän laskuaki maksella ku en eilen muistanu..

illalla laittelin kynnet pitkästä aikaa, siis omani kyllä et ei mitään erikoisempia.. viilasin ja lakkasin ja laitoin tarrat mut piru ku ei oo päällyslakkaa ni laitan nuo tarrat hieman kosteeseen lakkaan ni pysyy paremmin ni ei ollu kovin vakaa käsi pitkästä aikaa tehtynä ni johan sinne rosot jäi.. no eipä tuossa ku eihän nää oo ku muutaman päivän, kasvaavat niin nopeesti.. vasen käsi on oikein hyvä mutta oikeessa on kolmessa sormessa tuota rosoo, kukapa näitä kattelee :D pitäs joku kiva tarra-arkki käydä ostamassa jossain välissä, jotain uutta tälle kesälle ku nää viime vuotiset tympii :D jos joskus raaskis sen päällyslakanki ostaa.

tänään ois ikea päivä ellei mies nyt päätä jotain tehdä etten pääsekään, oon kyllä ilmottanu jo monet päivät etukäteen. kaverin kans mennään ja nyt täytyy muistaa ne pinnasängyn purusuojat sieltä ottaa ku viimeks en ees muistanu kattoo. niitä tarvii tohon appiukon ja mun yhteistuumin tehtyyn lelulaatikkoon reunasuojaks ku on nii terävät reunat ni se pyöristäs etteivät itteensä satuta nuo penskat. mies särki pojan lelulaatikon ni on täällä näköstä ku ei mihinkään saa noita leluja jemmaan.

viikonloppuna pitäs lie pihahommia tehdä et sais tuon terassinrakennuksen alkamaan heti alkuviikolla..

1.6.2012
ninnup
ninnup

...

1.6.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...