Kun pelit ja vehkeet kiinnostaa...;)

Millä ihmeellä poika lapsen saa pidettyä erossa tuosta ihmeellisestä killuttimesta mitä jalkojen välissä on? Mä oon ihan ihmeissäni ku en tiedä mitä tehdä ja mitä sanoa=) kukaan ei mua neuvonu tämän asian kans ku kävin sitä näin suoriudut vanhempien ongelmista-koulua. Eli vaatteet ei pysy päällä ja joka vaipanvaihto/pottailu tilaisuus käytetään hyväksi ja joskus öisinki sattuu sitten vahinkoja ku pistooli osoittaakin väärään suuntaan... En kai mä yksin tämän ongelman kans ole?=) hyviä vinkkejä? Ainut mitä olen tähän mennessä keksinyt on tuo vetoketjullinen kokopuku yökkäri väärinpäin puettuna. Mutta ei tuokaan nyt kauhean hyvä ole ku niska osa kaulalla nousee niin ylös ja on siis sellasen melkein kuristavan näköinen. Bodeja ei tuon kokoisia enää ole eikä nekään mitään edes estäisi...

31.5.2012
myrmeli
myrmeli

Meidän 2v poika tutkiskelee itseään aina kun on nakuna. Potalla ollessa ollaan sanottu ettei käsiä pottaan muuten asiaan ei oikeastaan kiinnitetä huomiota. Potalla kiellän räpeltämisen sen takia että jos siellä sähelletään käsien kanssa pissa ei ainakaan mene pottaan.

2.6.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 3-month-old toddler

Tuli tuosta sweeneys jutust amieleen, et meillä on enempi harvinaisuus, että pisu pysyy potan sisäpuolella. Minimies nimittäin istuu potalla kintut ristissä, ikäänku jossain lootus-asennossa. Tai sitten nojailee taaksepäin just ku liru tulee ja sit roiskuu ympäri ämpäri. Ihan jo tottunu olemaan vieressä pideen kanssa et suihkuttelee pisut tuoreeltan lattialta :D

Pippeli kyllä sojottaa alaspäin mutta ihopoimut vääntää sen lirun ylöspäin. Lähes poikkeuksetta.

2.6.2012
misukka
misukka

Et ole tämän asian kanssa todellakaan yksin. Täällä kans yks poikalapsen äiti joka on asiaa päivitellyt. mut meillä on kyl noi tytötkin tehny samaa. se kyllä ajan kanssa loppui. ONNEKSI.

Hyvät naurut kyllä sain.

1.6.2012
Etana81
Etana81

Joo ikää ei ole kuin kuukausi päälle kaksi vuotta että ehkäpä se ajan kanssa...ja ihan selvennykseksi haluan laittaa että oikeana hetkenä olen antanutkin tutustua härveleisiinsä mutta sitten vieraitten aikana vaan todennu että nyt vaippa takas ja napa piiloon(tuo navan piiloon laittaminen on jätte kiva asia pojan mielestä). Lähinnä tämä taas on niitä äidin toteutumattomia toiveita...kunpa sais edes vähä vähenemään ja jollain hienovaraisella tavalla... Kiitos kommenteista=) hyvä ettei meillä ole ainut Al Bundy =D

1.6.2012
myrmeli
myrmeli

Annahan toisen käpälöidä, silläviisiinhän se terve suhtautuminen omaan kroppaan saa alkunsa.Mitään suurempaa numeroa siitä ei kannata pienelle tehdä, kieltää tai kauhistella yms.Ja todellakin muistaa pienelle sanoa esim."siinä on sun pippeli", eli nimetä se ihmeteltävä kehon osa.

Kun ikää ja ymmärrystä tulee enempi (sullahan poika on vielä vaippa-ikäinen), niin sitten tosissaan systeemi sellaiseksi, että muiden nähden ei niitä alueita roplailla. Meillä esikko on reilu 6v ja tyttö 4,5v ja omaan sänkyyn, yksin ja huoneen ovi perässään kiinni, mikäli rupeaa hiplaus näyttämään liian innokkaalta.

1.6.2012
tyttö
tyttö

Kyllä  mä oon antanukki tutkia mutta näyttää olevan vaan niin kiintoisa. poikaa ei kutita tuolta haaruksista...ku venyttelee ja vääntelee...=) voi mahdoton paikka=) siis samalla niin naurattaa ja välillä toivoo et keksiis jotain millä sais sen edes vähenemään...

Takapuoli meillä on peppu tai pylly, mutta pylly on esikon mielestä rumasana=) niin se ei ole siis käytössä. Joskus se lipsahtaa multa mutta saan toruja siitä heti=) ja pippeli on pojilla ja pimppi on tytöillä...Tämmöset nimitykset meillä.

31.5.2012
myrmeli
myrmeli

pitäiskö sun sitten antaa pitkä ilmakylpy jotta saa kaikessa rauhassa tutkia ja ihmetellä. Lähinnä siis se tavoite tässä ettei olisi mikään mystinen vekotin jonka saa esiin vain vaipanvaihdon aikana.

Meillä 6v kaivelee haarojaan vähän väliä ja pitäähän lapsen toki itseensä tutustua, se on vain luonnollista. muuten asiasta tulee kiellettyä ja siten vielä kiinnostavampaa. Me ollaan vaan tuumattu pojalle, et ei julkisesti kaivella haaruksia. Että omissa oloissaan voi rapsutella ja tutkia jos haluaa mutta ihmisten ilmoille moinen käytös ei ihan sovi. Näin tuo käytös on jäänyt lähinnä kotiseinien sisäpuolelle.

Ja jos nyt ihan jatkuvasti raaputtele ja lääppii ni kannattaa toki tutkia ettei kutise tai ole joku muu syy että pitää kuopsutella.

31.5.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...