1v kutsukortti?

Minkäslaisia 1v kutsukortteja teillä on ollut? Iskee ihan paniikki kuukaa pian kun en keksi mitään kivaa. Onhan tässä siis 2kk vielä aikaa, mut silti. :D Kaikki muu on suunniteltu vimpan päälle valmiiksi jo aikoja sitten, mut toi kutsu on vielä hakusessa..

30.5.2012
RJ89
RJ89

Voi vähä ihana misukka toi kutsu! 8)

Ja amaliina, mä oon kans sitä mieltä et kyllä se pitää kunnon kutsu olla, ei mitään tekstaria! Ja varsinkin kun on ekasta synttäristä kyse, vaikka toi pieni mies ei siitä mitään muistakkaan niin on se kiva että voi vahempana kattella että voi vitsit kun äiti ja isä näki vaivaa. :) Ihan asiaa sivuten tein viime jouluksi piiiiitkästä aikaa kaikki joulukortit ite, ja voin kertoa että se on se mistä mä tykkään! Pientä piiperrystä ja kaikki erilaisia! :D Ja kokeilin kuuklettaa, mut en oikeen löytäny mitään, voi johtua siitä että en löydä oikeeta hakusanaa.. :D

Mut joo, Seinäjoelta löytyy sellanen putiikki kun Näpsäkkä, sieltä löytyy vaikka ja mitä ja se nainen sielä on aivan ihana. Menin joskus aikoinaan kattomaan millasia kihlakutsumalleja sillä on, ja ku iskin silmäni yhteen niin se tuli mulle kädestä pitäen opettamaan sen tekniikan kuinka se tehdään. Mitä muuta siinä voi kun ostaa sieltä kamppeet ja mennä kotiin askartelemaan? Ja mennä uudestaan ja uudestaan? :D Taidanpa suunnata sinne jälleen sitte tuos kesämmällä kattomaan ja kyselemään mitä ideoita sillä olis. :)

31.5.2012
RJ89
RJ89

No meillä esikon kutsussa käytin tiimarin valmiita korttipohjia eli soikea reikä keskellä ja siihen takapuolelle liimasin pojasta kuvan et näky reiässä. Sit sisälle kirjotin ihan vaan kutsun tiedot. taisi siinä joku kukkanen olla liimattuna etupuolella.

Kakkosen 1v ja esikon 6v pippalot oli samassa rytäkässä ni otin semmosen kuvan missä pojat oli vierekkäin ja maalasin (paintilla) ympärille maiseman, liimasin koko komeuden kartongille ja taustapuolelle kutsuteksti.

http://aijaa.com/0064110283895 tässä yksi versio lopputuloksesta. Osa kutsuista oli keltaisella, osa punaisella ja osa vihreällä pohjalla.

31.5.2012
misukka
misukka

Eikä Marru! Ihania tekstejä ja aivan yli ihana idea toi liitutaulujuttu, mut tuskin toimii vielä kun on vasta ekat synttärit. :b Tai voihan sitäki tietty kokeilla, voishan se aika söpö olla jos se liitutaulu olis suussa.. :b Ihan varmasti jomman kumman tekstin kutsuihin kyllä rustaan! :)

31.5.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...