nyt kun ollaan käytetty uutta libressee jo hetki, niin mihin toivoisitte parannusta tai muutosta?

Siinähän se kysymys oikeestaan olikii :D Mitä teille tullee mieleen? Miun puhelimella tää ei toimi vieläkään kunnolla, ihan ekana kerrottakoon. Lisäksi to-del-la ärsyttävää miun mielestä kun yhelle sivulle ei mahu kun kymmenen vastausta, eikä tuosta saa valittuu ees suoraan jos halluukin sivulle 3 jos vastauskai on viidellä sivulla... Mutta eniten kaipaan vanhasta libestä sitä kun ketju aukes kokonaan, oli paljon noppeempaa liberoida eikä tarvinnu latailla koko aikaa :)

30.5.2012
riu
riu

AMP: Jos en haluu kiertää sieltä vanhempienjuttujen kautta ni mä klikkaan vaan ton osotekentän aktiiviseks ja sit enteriä ni se hakee sivun uudestaan. Jostain syystä refreshaus lyö sen saman aiemmin kirjotetun tekstin uudelleen, mut edellä mainitulla tyylillä ei tee niin.

20.6.2012
misukka
misukka

-mobiili ei toimi

- errorit

- ketjut saisi näkyä kokonaisina hitottaa lukea sataa sivua....

- todella  raskaat sivut pyörittää!!!!!!!

-

 

 

ja kyllä ne ketjut nousee sieltä etusivulle ainaan... se vaan joskus on vaatinu jopa 10 min aikaa..

20.6.2012
imppuliina
imppuliina

tää on jumalattoma hidas, ihan oikeasti HITAIN SIVU MITÄ OON IKINÄ AVANNU, käyttäessä ihan ok, mutta menee n minuutti et tää aukee mikä on outoo kun perus sivussa on se sekunti -kaks :D ja toi jos kirjottaa vastausta pitkään tai käy vaikka jääkaapilla välissä ja yrittää lähettää niin heti error.. :( tosin vanhassa liberossa oli se että kirjotti kauan ja sit teksti oli liian pitkä niin sei menny ja piti kopioida puolet ja liittää seuraavassa viestissä ja se vasta vaikeeta oliki :D ja yhteishenki on huonompi :S

ja sitä en ymmärrä et jos oon lähettäny just jonku vastauksen ja sit jätän sivun siihen auki ja käyn jossain vaikka suihkussa ja tuun kattoon onks tullu lisää vastauksia esim omaan tekstiin niin kun painaa päivitä nii se lähettää sen mun viimeks kirjottaman vastauksen uudestaan? :D en tajuu.. jos sen kerran oon normaalisti lähettäny ja tää tekstikenttä on tyhjä niin mistä se sen uudestaan siihen keksii laittaa pelkästä päivittämisestä.. mun pitää si mennä tuolta vanhempien jutut kautta ettiä se keskustelu ja kattoo onks vastattu ku muuten se aina vaan lähettää sen uusiks...? :D en vaan osaa.

20.6.2012
AMP91
AMP91

Mulla ei tuu mieleen muuta kun se että haluan voida muokata omaa tekstiäni niinkuin jokaikisessä muussa foorumissa voin tehdä. Täälä voin vain poistaa mikä on mielestäni kovin typerää. :E

Ja jos tolle errorille pahimpiin mammaruuhka-aikoihin vaan voi jotain tehdä, niin seki olis kiva. :)

30.5.2012
RJ89
RJ89

♥ ♥ pakko testata että eikö sydän muka onnistu... :D ♥

30.5.2012
riu
riu

Haku toiminto kiitos! Siis vanhas libes sai kirjoittaa myrmeli niin tuli liuta mihin oli mun nimimerkkiä käytetty..eli jos joku oli yrittäny huhuilla ja mihin olin vastannu ja mitä mulle oli vastattu...tuo oma foorumi on ihan liian kankee ja huono...ei siis pelitä!!!

30.5.2012
myrmeli
myrmeli

- Ketjut ei aukea kokonaan

- Ja tuo ERROR, sitä tulee jatkuvasti..

30.5.2012
Felize
Felize

laitetaan vaikka se ettei sitä sydän merkintää voi tehdä :D tulee vaan 3 näkyviin :D eipä oikein mitää, just tuo että kun alottaa keskustelun se ei tule etusivulle.

30.5.2012
mustikka88
mustikka88

Ketjut saisi nousta heti etusivulle eikä mitään aikaviive/vastauslukkoja väliin.

Ketju saisi tulla kokonaan näkyviin.

Sivusto on niin raskas, että mun läppärini pätkii jatkuvasti. Ihan kokoajan pomppii errorit, jos mahdollista ni vielä useammin ku vanhoilla sivuilla.

ja noi profiilijutut on must aihan turhaa shaibaa

30.5.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...