lasten istuin pyörään

Kertokaas nyt te jotka omistatte pyörän ja lapselle siihen jakkaran, että mitä merkkiä kannattasi harkita. Pyörän osto olisi edessä ja se istuin. Hintahaitariki on niin suuri ja merkkejä paljon ettei oikee tiiä mihin kallistuis :s onko jotain merkkie mitä ei kannata ehdottomasti hankkia?

30.5.2012
judetsi
judetsi

Meillon vaihteettomassa mummiskassa (vielä toistaiseksi, talveksi mulle ostetaan uus kun pitää sit joka päivä kiikuttaa muksu hoitoon ja taas kotiin) Prismasta ostettu istuin. Polisport muistaakseni merkiltää, 5-pistevaljaat ja saa kallistettua. Ei tartte jopparia että saa pyörään kiinni kun ruuvataan pyörän runkoon. Näppärästi saa irti yhtä nappia painamalla (kun samalla pyörällä mennään kesäisin myös illanviettoihin niin ei tartte istuinta viedä mukana, eikä oo hirvee ruuvaaminen irti).

Hintaa tuli istimelle ja kypärällä yhteensä joku n. 70e, ei siis paha lainkaan. :) Ja poonukset, ah ne poonukset. :D

30.5.2012
RJ89
RJ89

no minulla on 3-vaihteinen mummomankeli netanttilasta ja siinä hamaxin istuin. ton koko setin ostin just vuosi sitten. itse tykkään mummomankeleista koska niitä ajetaan selkä suorassa eikä pyllypystyssä, jaksaa ajaa pitkiäkin matkoja ja isot renkaat niin rullaa hyvin. ja 3 vaihdetta riittää tosi hyvin maantieajoon, 21 vaihteiset on jo liian hienosäätöö.

nyt pitäs katsastaa peräkärry jostain kun lapsia on 2.

30.5.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...