Kihomadoista

näkyykö ne välttämättä peräreiästä? meillä esikoinen silloin tällöin valittaa että pyllyä kutittaa ja olen sit kattonutki sinne mut ei siellä oo näkyny sellasii luikertelevia matoja, jotain valkoista töhnää pari murusta jotka läpimitaltaan ehkä alle millin tai kork. millin. eikä ne siis liiku. ja tuota kutinaa vain ehkä pari kolme kertaa viikossa. voiko siis olla mahdollista että ois matoja vai mitä toi valkee töhnä on? itelläki silloin tällöin kutisee kans mut se on väliliha joka kiusaa kun tahtoo tuo iho rikkoutumaan herkästi.

29.5.2012
Boco
Boco

meillä ei kutise öisin vaan päivisin :) kertaakaan ei ole poika valittanu että yöllä kutittas. pitää tilata tonne tk.hon aika...mä en haluu mitään öttiäisiä meille!!!!!!!!! :(

29.5.2012
Boco
Boco

Joo ei ehkä 11 vuotiaalta kannata mennä kurkkimaan yöllä :) Meillä nuorimmainen oli vajaa 2 vuotias silloin. En isommilta ruvennut edes tutkimaan. Kaikki syötiin lääkkeet kahteen otteeseen, mahdoton siivous, peitot tyynyt yms pesuun patjat saunotettiin ja imuroitiin. Pehmolelut taisi olla jätesäkissä muutaman kuukauden ja mitä kaikkea sitä nyt tehtiinkään. Ja ennen kaikkea huolellinen käsienpesu ja kynnet lyhyeksi. Kyllä niistä sitten eroon päästiin.

29.5.2012
NeeluLeelu
NeeluLeelu

joo, 11 vuotias on, että hiukka ihmeissään ois jos menisin kurkkimaan ;)

29.5.2012
Boco
Boco

meillä niitä oli noin vuosi sitten. Kukaan lapsista ei valittanut kutinaa. Huomasin meidän nuorimmaisen kakassa valkoisen "langan pätkän" joka ei kyllä liikkunut mitenkään. Seuraavana iltana tytön nukahdettua kurkkasin taskulampulla pyllyyn ja siellähän sitä yksi matonen luikerteli. Mutta siis hyvinkin voi olla vessapaperia tai muuta vastaavaa nuo valkoiset jutut ja kutistahan voi muutenkin. Kaikista paras tapa pongata on juuri tuo että kun lapsi nukahtaa niin siitä noin puolen tunnin päästä käy kurkkaamassa. Riippuu tietysti minkä ikäinen lapsi on kyseessä. Isommilta vähän hankalampi.

29.5.2012
NeeluLeelu
NeeluLeelu

ettei ois ihan vessapaperin rippeitä? Kihomadoista en sen enempää tiiä, onneks ei oo tarvinnu ees perehtyä :D

29.5.2012
riu
riu

hiphei etusivulle.com :)

29.5.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...