vauvan liikkeistä? onko muilla ollu samanlaista..

Niin siis tänään kävin neuvolassa ja nevolan täti katto ultralla herraa kun liikkuu hirmu vähän päivittäin. Niin taas sano samaa mitä aikasemmin jo synnärilläkin sanottiin että vauva liikuttaa keskivartaloa ihan hyvin ja aika paljonkin mutta käsiä ja jalkoja ei juurikaan :/ muutaman kerran näky jalka vähän heilahtavan mutta ei sen kummemmin.. että onko muilla ollu samanlaista tilannetta ja silti vauvalla kaikki hyvin ja ei mitään vikaa ole ollu?? neuvolassa olivat sitä mieltä että ei vaan oo tilaa liikkua tai sitten on vaan sellanen tapa herralla.. mutta en tiiä jotenki jäi vaan itseä vaivaamaan että jos vauvassa onkin jotain vialla :( niin ja viikkoja nyt 38+5..

28.5.2012
piia88
piia88

päätin kuitenkin olla kotona ja odottaa tämän päivän lääkäriin asti kuten synnäriltä neuvovat,kait ne sen verran tietää mitä tekeevät.. ja muutenkaan ei oo mitenkään yksinkertasta lähtee 80km kulkemaan edetakasin ilman autoo ja rahaa ja pitäis tuota 5v poikaa kulettaa mukana niin ei suju kovin helposti. joten tännään sen näkee sitten mitä vauvalle kuuluu :) on se nyt aamusta muutaman kerran asentoo vaihtanu että kyllä se hengissä näyttäs olevan..

30.5.2012
piia88
piia88

Olen samaa mieltä Jonnalen kanssa, että mielummin enemmän niitä visiittejä synnärille, kuin että jättäisi käymättä.

Varsinkin esikoista odottava ei välttämättä osaa reagoida vauvan antamiin signaaleihin.

Esim. itse en olisi osannut esikoista odottaessa mennä synnärille käymään, jollei mun vanhemmat olisi olleet käymässä.

Jäin sinne sairaalaan, ja mulla käynnistettiin synnytys, hepatogestoosi oli, ja se selvisi sairaalassa otetuista verikokeista.

Oireita oli kyllä, kutinaa, mutta en tiennyt, että se on vakavaa.

29.5.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Viitsimisestähän tuossa ei ole kysymys, vaan haluamisesta ja vauvan terveydestä.

Omalla vastuullasi toimit, toivotaan, että vauvalla on asiat kunnossa.

29.5.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

kysyin synnäriltä asiaa myös niin sanovat vaan että eivät olis huolissaan kun on kuulema vaan vähän tilaa niin johtuu ilmeisesti siitä kerran sydänäänet on niin hyvät ollu joka kerta kun on kuunneltu niitä. Että kait sitä sitten huomiseen lääkäri käyntiin vaan odotellaan.. Ei kehtais 80km ajella edestakasin kerta ei synnärin mukaan tarvii tulla siellä käymään.

29.5.2012
piia88
piia88

Jos olisin sinä, menisin uudelleen neuvolaan tänään, huolimatta siitä, että sulla on huomenna lääkäri.

En uskaltaisi huomiseen odottaa.

29.5.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

juu sain sen liikelaskenta lapun mutta liikkeitä ei tuu kyllä 10 parin tunnin sisällä vaikka kuinka tönis ja herättelis kaveria.. koko päivän aikaan tulee ne 10 liikettä kasaan kun ite istuu tai kumartelee paljon muuten ei kyllä tule. No onneks sain huomiselle lääkärille ultraan ajan niin kattoovat että onko kaikki kunnossa ja onko kasvanu yhtään viime kerrasta kun istukka toimii huonosti. sydän äänet on tosi hyvät kun niitä on kuunneltu että sillä puolella ei oo ongelmaa onneks :) voipihan se olla että on vaan niin ahdasta ettei kiinnosta enää juuri liikkua tai sitten ei saa vaan tarpeeks ruokaa niin ei jaksakaan etes ylimääräsiä riehua..

29.5.2012
piia88
piia88

Onko sulle neuvolasta annettu kirjallisia ohjeita liikelaskennasta?

Jos ei, niin soita huomenna neuvolaan.

28.5.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...