kolmipyörä vai polkupyörä?

luin liikaa keskusteluja ja olen ihan sekaisin siis kysynpä täällä nyt että, minkä pituinen lapsi ylettää ajamaan kolmipyörällä jossa polkimet eturenkaassa? entäs minkä kokoinen ylttää 12'' pyörän polkimille? lankoni tyttö ei kunnolla yletä vieläkään kolmipyörän polkimille ja täyttää kesällä 3v. eli eikös sit ois ihan sama jos meiän kohta 2 vuotiaalle ostais samalla rahalla heti polkupyörän eikä kolmipyörää ollenkaan, sama kai kummassa vekottimessa sitä lasta työntää? ja eikös polkupyörää ole helpompi polkea kuin kolmipyörää? miten muilla, minkä kokoisella lapsella on mikäkin paras tai toiminut parhaiten, tarkoitushan on että lapsi oppisi polkemaan kun jalat niihin polkimiin ylettää.  kokemuksia?

28.5.2012
mustikka88
mustikka88

Kunnon fillari suoraan. Itellä joskus vuonna nakki ja makkara oli sellanen kolmipyörä jossa oli ihan tavallisen fillarin tapaan polkimet siinä penkin alla ja ketjuilla vedetty taka-akseliin. Se on ainoa kolmipyörä jonka ymmärrän että lapselle vois hankkia.

Me saatiin jostain kolmipyörä esikolle mut ei se sillä koskaan polkenu, suoraan 12" pyörällä appareitten kanssa.

31.5.2012
misukka
misukka

meilläki ollu pienestä nuilla muksuilla tavis pyörä ja nyttekki tuo meiän 2 vee opettelee juurikin polkemista pikku pyörällä ja tuo ainaki ylttää jo polkimille hyvin...hakusessa vaan lähinnä että muistaisi polkea koko aika eteenpäin eikä siis jarruttelis joka väliin ;D

naapurin muksulla oli just semmonen kolmipyörä niin sillä ainaki oli tosi raskasta polkee tuommosen pienen...

31.5.2012
lenkkari
lenkkari

pyörässä ei tarvii polkea jos ei osaa ja kolmipyörässä usein polkimet on kiinni etupyrässä ja ne pyörii vaikka ei polkiskaan että mie ottasin suoraan pyörän :) ja teilläkin tulee heti perästä jatkokäyttäjä niin toinna mitään rimpuloita ostaakkaan :)

28.5.2012
imppuliina
imppuliina

etusivulle

28.5.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...