G: Koiranomistajat! Punkeista

Eli koiranomistajat ja muut koiraihmiset, nyt kysymystä teidän suuntaan! :) Ootteko koiralle hankkineet punkkipantaa/muuta punkinkarekoitusainetta? Hyväksi havaittuja tuotteita? :) Kun mietin, että pannan ostan, mutta kaveri totes että noi punkkipannat kaulassa ei saa uida? Pitääkö paikkaansa? Menettää kuulema tehoansa? Ja meidän pentu tykkää vedestä, eli pakko kai se on järveen viedä kesäkuumalla. :D Mitenkäs sit se semmonen niskaan laitettava aine? Joku mikä vaan puristetaan sinne niskaan? Onko siitä kokemuksia kellään? Kiitti jos joku viitsii vastata :)

28.5.2012
Monster
Monster

meillä on apteekin punkkipanta, on aika kallis, n. 20e mutta kestää koko kesän, ei tule punkkeja kun niitä muuten meidän koiralle on ennen tullut useinkin enkä halua koiralle mitään lymen tautia saati itselle.. ei saa tosiaan paljoa kastua mutta sitten ottaa vaan pois uidessa ja pestessä ja muistaa aina pestä omat kädet kun panta on aikas myrkyllinen :) ei ehkä siis paras perheessä jossa pieniä lapsia jotka halailee koiria tms.. mutta hyvä ostos on ollut :)

30.5.2012
AMP91
AMP91

Ei myö olla koskaan mitään punkkikarkotteita käytetty koiruuksilla.

30.5.2012
tiinatyttö83
tiinatyttö83

Kiitti, pitääpä nyt miettiä kumpaa sitä kokeilis. :) Ehkä se niskaan laitettava ois kuitenkin parempi, kun likka tuota koireaa lääppii kumminkin kokoajan ja en usko et jättäis pantaa rauhaan. :/

Mutta kiitos vastauksista! :)

30.5.2012
Monster
Monster

Ei oo koskaa hankittu mitää punkkihommia, eikä oo punkit iskeny.

28.5.2012
pelargoni1
pelargoni1

me asutaan oikein vimpan päälle punkkipaikassa. rantaan matkaa 500m ja tässä välissä suoaluetta,peltoa ja koivikkoa. kaikki on kokeiltu..pannoista-valkosipuliin ja pistoksista-liuoksiin.

ei mitään apua! tänä kesänä en sitten laita ollenkaan mitään noille. ajattelin, että en viitsi rahojani tuhlata..

ja meillä näitä punkkeja tosiaankin on.helatorstaina revin irti mein yhdestä koirasta 72(seitsemänkymmentäkaksi) punkkia..oli muuten aikamoinen keko niitä :DD

onneksi koirat tarha koiria ni eivät sisälle ainakaan niiden mukana kulkeudu.

28.5.2012
camotar
camotar

minulla ei ole mitään tietoa näistä jutuista, meiän koiriin ei punkit tartu. ne on kesäisin ja syksyisin melkein joka päivä metsissä ja pelloilla monta tuntia kerrallaan eikä ikinä ole punkkeja ollut. muutenkin ollaan huomattu että tolla rodulla on jotenkin kestävämpi nahkakin kun muilla luolakoiraroduilla. liekö suonet syvemmällä tai jotain kummaa ettei punkki niihin tartu. onneksi, punkit on niin ällöttäviä.

28.5.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...