Hyvää huomenta! :)

Sitä ollaan taas maanantaissa :O Mihin ihmeeseen tää aika oikein menee? Viimmenen kouluviikko, sitte alkaa lapsillakin mutaman viikon loma :)

28.5.2012
riu
riu

jee sataa vettä!! ei tarvi kastella nurmikkoo :D ja on vähän hämärämpääkin niin sain esikon tosi nopeesti nukahtamaan :D

KYSYMYS: minkä kokoinen lapsi ylttää polkemaan kolmipyörällä? tuli mieleen kun kysyin tutuilta että oisko heillä meille vanhaa kolmipyörää, ja yks sanoi ettei heidän kohta 3veellä yletä vieläkään jalat kunnolla polkimiin. onko niitä sitten niin eri kokoisia? siis pyöriä :D kun jos n.3vuotiaalla ei yletä jalat polkimiin niin eikö kannata ostaa sit mielummin pyörä, apupyörillä? ei tarvis montaa härveliä hankkia??

28.5.2012
mustikka88
mustikka88

huomenia.

voi nea, toivottavasti suurin osa on mattimyöhäisiä ja laittaa tänään vastausta ettei tarvi monelle soitella perään.

tosin tunnustan samaan hengenvetoon että mä oon nähtävästi yks näistä kauheista, kun miehen kaverilla on häät elokuun alussa ja vappuna saatiin kutsu, siis oli jo sitä ennen puhuttu niistä ja me lupauduttiin pitää lapsista hääjuhlan- ja yön aikana että saavat rauhassa nauttia.

sit mulle iski salamana kirkkaalta taivaalta viime viikolla että pitäisköhän niihin häihin kuitenkin vielä ilmoittautua. ja muistan niin selkeesti, että laitoin sen kutsun johonkin "talteen" ku siellä oli ajo-ohjeet ja kaikki ja mä en löydä sitä yhtikäs mistään. Ja siellä tietty oli sen kaason numerokin mihin ilmoittaudutaan. No, sit sanoin miehelle heti että on yhteyksissä kaveriinsa ja kysyy tuosta ilmoittautumisjutusta vielä. Jotenkin se meni vaan ihan itseltä ohi että pitäis tosiaan ilmoittautuakki, ku ollaan niin vahvasti menossa jo sinne :) 

mul olis tänään vimppa lukupäivä, vähän meni reisille viikonlopun lukemiset ku oli niin paljon muuta tekemistä eli tänään piti olla kertauspäivä, mut onki vielä lukupäivä ja huomenaamulla täytyy herätä ehkä kertaamaan tai sit annan mennä tällä päällä..

28.5.2012
Mummy83
Mummy83

huomenia! mä kävin lääkärissä aamulla ja mummo tuli hoitamaan tyttöjä siksi aikaa. jonkun sortin närästyslääkkeet sain kuukaudeksi, jos eivät auta niin verikokeisiin ja vatsan tähystykseen sitten.

esikko on nyt keksiny miten pääsee hoitopöydälle. täytyykin siitä vierestä viedä sellanen komuutti pois.

meiän laattapolun teko tyssäs isoon kiveen lauantaina, täytyy odottaa huomiseen että mies tuo töistä vähän työkoneita että hajottaa siitä kivestä sen verran että saadaan ne laatat siitä päältä menemään :) nurmikon siemeniä saa kastella koko ajan kun on niin kuivaa, vois sataa jo sitä vettä.

28.5.2012
mustikka88
mustikka88

hyvä hyvä, niin sitä pittää :D

Ai kauhia, mistäköhän kertoo ku meijän suvut ei oo häitä uotellu??? :D

28.5.2012
riu
riu

voi nea :) Ehkä sie voisit delegoida osan hommista muille, tee kaasosta vaikka siun bitch :D Ku eikös kaasot oo sitä varten??? :D

28.5.2012
riu
riu

voi apua! Miulla soi koko ajan päässä ruotsin euroviisu! Tietysti vaihteluu sille aiemmin päässä soineelle moldovan viisulle :D Inhaa ku soi joku tuommonen päässä mitä ei ossaa kunnolla niin ne on suunnilleen kaks ensimmäistä kertsin sanaa mikä soi uudelleen ja uudelleen ja uudelleen X)

28.5.2012
riu
riu

mie en ookkaa vielä kerenny polttamaan ihteeni ku oon kököttäny niin tiukkaan sisällä :D Semmonen vampyyrikalpeus taitaa olla päällä :D Monsterin mummolavisiitti kuulostaa tosi kivalta :)

Nea johan tuossa yhelle päivää on :D Toivottavasti kaikki muistaa vastata tännää kutsuihin, on varmasti inhaa kun ei tiiä että tulleeko ne vai ei. Ja hui miten lähellä ne teijän häät 8viimenkin :D) alkaa olemaan! Pikkasen päälle kuukaus ennää, se aika suorastaan hujahtaa :)

28.5.2012
riu
riu

niin ja tän päivän  huippukohta ois tiiossa illalla: vesisade! :D Se vaan niin ihanasti puhdistaa ilmaa... Mutta sitä ennen ois tässä koulutusta, pojan puheterapiaa, kouluhommaa ja ilta lasten kanssa keskenään :) Sitte ku tenavat on kotona niin vois yrittää siivoilla, ilma ku raikastuu niin vois hommautu eroon sisällä olevasta siitepölystä myöskii :D

Mitäs muitten maanantaihin kuuluu?

28.5.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...