auttakees mammat, itikat söi tytön!

juu, eli josko viime kesänä hyttyset aiheuttivat likalle pahimmillaan ulkomuodon josta tuli mieleen ruttopotilas, niin  eilisiltasten hyttysepisodien  jälkeen tuo  on kasvoistaan täynnä isoja punasia pahkoja, jotka meinaa silmänmuurata umpeen jajotka näkyvät  tukankin  alta ylimääräisinä sarvina.. ei  tuo kamalasti nuita raavi, vähän hieroo joskus, eikämuutoin mitään hengenahdistusta tai muutakaan, mutta mutta.  ei ole neidille koskaan mitään allergialääkettä annettu,  missähän vaiheessa oisi  syytä vierailla apteekissa, ja kuinkas työ ootte nuita pahkoja hoitaneet kotikonstein? näyttää melko rajulta. meillä on tällainen lordia muistuttava prinsessa täällä:/ jotain lääkesalvaa onko erityistä jolla nuo asettuisi aloilleensuht nopiaan?

27.5.2012
Blanco
Blanco

aeriusta saatiin lääkäristä. tyttö näytti aamulla aivan pahoinpitelyn uhrilta, mutta nyt jo huomattavasti parempi:)

28.5.2012
Blanco
Blanco

kiitoksia vastauksista:) ensihätään kokeillaan tuota kaapistakin löytyvää aloe veraa ja bebanthenia, ja huomenissa soittelen terkkarille punkkirokotusten ohella nuista pahkoista:)

27.5.2012
Blanco
Blanco

Aloe vera auttaa noihin, oman mummuni neuvo ja se tosiaan vie kutinan tosi nopeesti pois ja laskee myös sen turvotuksen.

27.5.2012
Mummy83
Mummy83

kortisonirasvaa voitte laittaa, jos halluutte ihan zyrteciä tai vastaavaa niin pittää varata lääkäriaika, allergialääkkeitä ei noin pienille oo ilman reseptiä. Toivottavasti kesän myötä ei tuo iho reagoi ennää noin voimakkaasti :)

27.5.2012
riu
riu

up

27.5.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...