helluntailörppää :D

Lyyvään päivä- ja iltalörpät samaan settiin, tuntuu niin hiljasta olevan täällä ;D Ei kyllä ihmekkään, on siellä sen verran nätti keli :) Mie yritän tässä potkia vastentahtoisia tenavia ulos, en ymmärrä miks ne halluu kököttää sisällä? Itellä ois semmonen olo että ois kiva saaha pienet ruokaperräiset, mutta ei taija onnistuu ku oon yksin lasten kaa :D Jotenkii kamalan pitkä päivä... Mitäs muille kuuluu? :)

27.5.2012
riu
riu

Ehtoooootaaa! :)

Riu teki joku aika sit gallun täydellisestä lapsivapaasta viikonlopusta ja tää oli kyl ainaki lähellä sitä. :) Perjantaina mentii lapsen iskälle viennin jälkee Myllyy shoppailee. Mullahan ei rahaa ollu mut olin heilan seurana ja sainhan mie palkaks aurinkolasit. :D Sit vietiin auto heilan kavereille, ja siitä lähtii bussilla keskustaa. Siellä puistoo istumaa ja juomaa viintä. Sitte satamaa ja risteilylle bilettään. Aamulla sai nukkua piiiitkään, ja kannelle auringon paisteeseen. Syötiin välissä hyvin ja takas kannelle taas. Illalla istuttiin iltaa siel heilan kavereiden pihassa eläkeläisten kanssa ja voi luoja mie en ole aikoihin nauranu niin paljon. Siis aivan hulvatonta sakkia oli noi eläkeläiset. :D Neki siinä joi kotiviiniä sun muuta ihan kiitettävää tahtiin... Minä ainoo selvänä. :D Tänääki nukuttiin oikee pitkään, ja sit lähtiin Ruissaloon aamupalalle. Sitte pari tuntia auringonottoa biitsillä, ja pojan hakuun. :)

Nyt on NIIN onnellinen ja uudesti syntyny olo etten oo kertaaka vielä menettäny hermoo vaikka pojalla on normaali äitille kiukuttelu iskäviikonlopun jäliltä menossa. Oon vaa niin onnellinen et se on taas mun kanssa, oli mulla sitä ikäväki. :)

27.5.2012
Sralla
Sralla

metalli, se on liikkeen kokonaispinta-ala mikä pitää olla rajojen sisällä et jos myymälä on tosi pieni ni takatilat on sit sen verran isot et nimike on valtsu.. meillä on täällä yks "tosi iso" siwa, neliöitä veikkaisin reilu 200, sit on yks reippa 300 neliöinen valtsu.. asiakkaan silmin ero ei oo iso ku myymäläpuolta kattoo mut takatilat on sit se mikä ratkasee.
mä ite olin sellasessa vajaa 85 neliöisessä kaupassa töissä ni voi kuvitella että takatilat ei ollu kovin mahtipontiset työskennellä, liekö yhteensä kylmiöineen se varasto max. 20 neliöö ja kauppa aina auki, pyhinä ei mahtunu edes varastoon, saati niiden läpi kylmiöön täytöille XD himppaverta pääs ergonomia lipsumaan.. sit "kaverikauppa" 97 neliöö ni niillä oli niin paljon tilaa että ois voinu festarit järjestää siellä ku vertas meidän kauppaan :D

noin tuossa kaveri vielä kävi kylässä ja poika on nii uupunu mut ei viittiny enää antaa päikkyjä nukkua ku ois menny yö kukkumiseks.. käydään kohta jo yöpuulle sitten.. jätskit käytiin syömässä ni poju kävi mussuttamassa naapurinrouvan kukkapenkin antia, kukkapenkki siis meidän pihan puolella edelleen ku tän torpan entiset asukkaat ovat ni ei ihan joka puskaa oo siirretty mut hän ne käy edelleen omansa hoitamassa.. piti sitten soitella jotta mikähän rehu tämä on ja googletella että onko sillä jotaki vaarallisia vaikutuksia.. husin sivuilta löytyki hyvä lista kasveista ja niiden vaikutuksista.. myrkytön oli onneks.. mietin vaan et jokunen niistä mitä ite meinasin istuttaa ni oliki myrkyllisiä jotta uskaltaakohan niitä sit laittaa ku yks menee ja mussuttelee ne napaansa..

ikea aukee 10 et niihin aikoihin sinne pitäs sit rynnistellä :D ei siellä kuulemma isompia ruuhkia oo viikonlopullakaan ollu et jos päästäs sen puolesta helpolla huomenna aamupäivällä..

27.5.2012
ninnup
ninnup

Me oltu ulkona koko päivä..vissiin alkaa helpottamaa tuo siitepöly kun ei perhe enää oireillut paljon=)Viime viikonloppu oli ihan hirvee ja kökötettiin sisällä=(

Täällä oli jätskikioskit auki ja haettiin kesän ekat pallot..nam=)

27.5.2012
huiskutin
huiskutin

voi työ etelän hetelmät :D Se voi olla että siellä se siitepöly ei oo ennää niin pahana :) Täällä on vielä aikas tukkonen olo miulla, vesisateita uotellessa :)

Hih meillä tyttö tekkee ruuan :D Tai no se tuossa hämmentää ihan onnessaan :D

27.5.2012
riu
riu

Mä oon jo toiveikas sen kesän suhteen. Eilen oli ulkona ok olo siihen asti kunnes erehdyin juomaan pullosta, jossa oli appelsiini-mangomehua. Appelsiini aiheuttaa oireita siitepölyaikana ja sen jälkeen oli samanlainen olo ku nenä ja korvat olis ollu täynnä muurahaisia. Tänään pesin sen jäötävän autonki siitepölystä ku aivastutti aina pelkkä näkyki :) ja ulkona pysty hyvin oleen. Ja ihan niinku sitä ei tosiaan lentelis enää niin paljoo.. toivos on hyvä elää, ja ne lupas sadetta ens viikolle :)

27.5.2012
Mummy83
Mummy83

Hienoa mtyni! Tuo on oikein hyvää editymistä, varmasti tekkee mieli palkitakin poika! Kesä on kyllä maailman parasta kuivaksiopetteluaikaa :D

Mummy kuulostaapa sangen tutulta tuo teijän puistoreissu :D Meillä voi hyvinkii olla just samanlaista :D Nuo letut kuulostaa aika kivalta... Ei sen puoleen, myökii tehhään vaan vähän niinku metsästäjän leipää, paitsi että possun sijasta on broiskun suikaleita ja ku uuni on rikki pittää miun plimpsauttaa vaan mikrossa :D Mutta periaate on sama :DDDD

Nea paljon se korkeasaari suunnilleen maksaa? Myö tosi harvoin käyvään pääkaupunkiseudulla, mutta ehkä sitä jotenkii vois kuvitella jaksavansa käyvä tuolleen päiväseltään... Taikka voi se olla liian kaukana. Hitsi ku ois joku majapaikka tuossa matkan varrella :) Aika sitkee se siun mies, ite en kyllä lähtis tähän aikaan vuuesta ulos noin pitkäks aikaa. Huh ku ajatuskii hirvittää X)

27.5.2012
riu
riu

Huh. Me haettii kummityttö 5v ja sen sisko 8v jamentii puistoon. Hitto et tuo 8v oli vaikein viihdytettävä ku teki jotain minuutin ja sit "tylsää". Ja noi kolmeen pekkaan ehti kuudes tunnis käydä monta taistoa kuka leikkii kenen kaa :) viimeisin taisto minuuttia ennen ku sanoin et nyt viedään tytöt kotii ja sit alko parkuminen et tahdotaan leikkiä vielä ja en lähde.

Oli kyllä mukava päivä muuten ja tyttö oli intsinä kavereista. Mulla auringonpolttama niska ku sinne en ilmeisesti tarpeeks hyvin laittanu rasvaa, muuten iho suojattu hyvin ni ei palanu :)

Mul on lettutaikina jääkaapis, meinasin täytettyjä lettuja tehdä illalliseks ku ei oo pahemmin nälkä, lounaaks syötii ihan kunnon ruokaa :) saa huomiseks evääksi samalla lettuja.

27.5.2012
Mummy83
Mummy83

valtsut on yleensä vähintään 300 neliöisiä ja alle 100 neliöiset saa olla auki.. kaupan nimike ketjuilla menee monesti koon mukaan

27.5.2012
ninnup
ninnup

pakko oli ihan kurkata ja meijän siwa on kiinni, mutta kaupungin toisella puolen ois auki. En mie sinne kyllä mene ku abc on lähempänä :D Maitoo pittää hakkee ja ehkä sitä grillatavaakin :D Tulis se mies kottiin niin ois kivepi käyvä, ei tarviis yksin metästää lapsia siellä :D

Tais tää tehtävän teko jäähä ku pien heräs unilta X)

27.5.2012
riu
riu

alle 100 neliöiset saa olla auki eli käytännössä hyvin hyvin pienet siwat, huoltsikoiden kaupat ja kioskit.. ja joissain päin suomee on erikoisluvalla venäläisturistien takia muitaki kauppoja auki, sitä en tiiä missä, ei meillä ainakaan täällä kuopiossa..

mulla on nyt uus ihana tukka... oon niin oottanu tätä ♥ ihan mahtava kunhan taas opin elämään otsiksen kanssa.. itsehän pyysin ku oli niin hirviä turrukka se edellinen "otsatukka" et ny on siisti ja silonen :D
kävin just pikasuihkussa ku mun tukka menee sellaseks lampaanvillaks tommosen semikastelun jäljiltä ni pesee ihan kunnolla ja nutistelin kiharalle tossa peilin edessä, menee just niinku pitääkin ♥

me oltas lähdetty käymään jossain jätskillä jos ei ois ollu helluntai, en muistanu ees kotiin varata mitään helluntaiherkkua.. tässä ei lähellä oo muuta auki ku tuo huoltsikka ni se ei niin mieltä lämmitä kyllä että kehtais mennä.. tiiä käytäskö vielä ulkona vai rupeisko vaan kohta lämmittää eilisiä pihvejä ja kermapottua ja joku kastikehan se ois tehtävä siihen kylkeen vielä.. joku tuutti ois ehkä pakkasessa ni voishan sitä mennä tonne nurtsille tuutille jos tuo ukko lähtis mukaan..

27.5.2012
ninnup
ninnup

abc on ainakii auki, ja ehkä jokunen pieni siwakii, siwat näkkee ainakii tosi näppärästi netistä :)

Mie sain isommat potkittuu pihalle ja pienin nukkuu toistaseks, joten mie hetken ehkä saisin tehtyy tehtävää... Toivottavasti :D

Mie meinasin olla laiska ja grillata tännää, se on niin helppoo ruokaa, salaattikin on jo jääkaapissa valmiina :)

27.5.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...