Pelottaa :(

lyhyesti. joku voi muistaa miten helvettiä mun ed raskaus oli. ja nyt pukkaa tuskanhikeä välillä kun ajattelenkin että tää uusi raskaus olisi samanlainen, vähintään mä kuolen :/ viimeksi ei kuitenkaan ollu taaperoa jaloissa ja sai levähdellä milloin huvitti. mielialakin oli peestä ja nyt en haluais enää parisuhdetta vaarantaa omien oikuttelujan vuoksi jotka oli siis ihan jostain muulta planeetalta. miksihän sitä ei tullu tätä ajatelleeksi aikasemmin :( vielä on tosi hyvä ja energinen olo, mut viikkoja onkin tosi vähän että parin viikon päästä niitä "voi" alkaa odotteleen. sekin vielä että kaikki mun 3 raskautta on ollu toisiaan pahempia..en vaan tajuu miten tota edellistä voi pahempi olla... onko kellään ollu 2 ihan tasan samanlaista raskautta? uskaltaakohan tässä edes toivoa että tää menis ny paremmin.

27.5.2012
Boco
Boco

miulla on ollu raskaudet ihan samanlaisia... Mutta miun tapauksessa se on hyvä asia :D Eikös siullakii oo tavallaan hyvä että tiiät mitä on tiiossa niin osaat siihen varautua ja yrittää "torjua" joitain asioita jo ennakkoon :)

27.5.2012
riu
riu

mulla on ollu neljä ihan erilaista raskautta. Neljäs oli helpoin, luulen että johtu siitä että tuli poika, nuo kolme edellistä tyttöjä siis. Kolmas raskaus oli ihan hirvee, oksensin puoleen väliin asti ympäri vuorokauden ja kaiken, sen jälkeen kokoajan kaikenlaista kremppaa siellä sun täällä, pahin kuintenkin oli ihan hirveet mielialanvaihtelut - hormonihirviö sanan varsinaisessa merkityksessä. Sen jälkeen aattelin jo että ei tästä tuu mitään.. Mut tää neljäs olikin sit tosi helppo (fyysinen vointi loistava, vaikka olikin pientä pahoinvointia aluks, en oksentanu ku kerran tai kaks päivään, mikä mulle on tosi vähän ja jouduin viimesen kolmanneksen melkeenpä lepäämään ku meinas syntyä rv33) ja olin tosi hyvässä kunnossa ja niin ees päin. Voi johtua siitäkin että nyt neljättä oottaessa oli tilanne ihan eri: en ollu hajoomassa kotona vaan pidin itteni riittävän kiireisenä, toisin sanoen järjestin itselleni tilaisuuden opiskella, eli mulle omaa aikaa jne. 

No siis mut sekavasta tekstistä pointtina se, että kun ympäristö on kohillaan ja riittävästi mielekkäitä virikkeitä jne. ni oma olokin helpompi.

27.5.2012
virtaus
virtaus

sekavaa, mut luulen että ymmärrätte pointin :)

27.5.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...