Päivää taloon! Vai jo suoraan iltaa...

No oli miten oli, me on käyty tänään humputtelemassa lintsillä. Siis lähinnä minä ja esikko mun äidin siivellä. Isukki jätettiin vauvan kanssa mun isän seuraksi :D Esikolla oli kuulemma ihan älyttömän kivaa ja odottaa huomist akuin kuuta nousevaa ku pääsee taas lintsille. Mies tossa ehdotti, et hän jää huomenna kotiin vauvan kans ja mun pitäis lähtä esikon kans taas lintsille ja ehkä pyytää yks kaveripariskunta mukaan. Se meinaa siis dissata lintsin ny kokonaan vaikka kutsu on nimenomaan sille. Mut perusteli juttua sillä et lasten vempaimet ei oikein häntä kiinnosta ja isoihin pitäis sit mennä yksin. Et hän on sit koko päivän vaan rattaiden kanssa hengailemassa. Meillä meni kyl hirveen hyvin ku meitä oli 2 aikuista ja 1 lapsi ni toinen aikuinen meni aina lapsen kans johonki ja toinen aikuinen pysty menee johki isoon laitteeseen. Niinku esikko ja mun äiti meni maisemajunaan ni minä päräytin tuplarundin vuoristoradassa. Tai ku mun äiti meni vuoristorataan ni minä pörräsin esikon kanssa helikopterissa. Mut joo, tuohan tuo vauva oman haasteensa tähän palapeliin. Kattellaan, saanko tuon vauvan kummit kiinni, ja onko niillä jo varattua huomenna..

26.5.2012
misukka
misukka

Meillä kans vauva sai kesätukan ja näytti kans melko kaljulta vaikka oikeasti hiuksia on päässä ihan kauhiasti, ne vaan on niin vaaleita :D

Me lähtään huomenna sinne lintsille vauvan kummien kanssa, tai siis minä ja esikko. Isäntä jää pitämään taloa pystyssä vauvan kanssa. Noh, harmi sinänsä. Olis ollu kiva mennä perheenä mut toisaalta kiva saada kaverit sit mukaan pitää hauskaa. Ei olla hetkeen nähtykään.

Ja nean neitokaiselle synttärionnitteluja :) Koskas se varsinainen päivä oli? Multa menny ohi jos jossain oot maininnukii.

26.5.2012
misukka
misukka

hahhah vai sai ninnupin pieni kesätukan? :DDDD Heh aika hauska sattumus, usko huvikses että tuolle nauratte vielä monta kertaa :D

Misukka, joo nuo huvipuistot asettaa omat rajoituksensa välillä, mutta meillä isoin on kyllä jo niin iso että se pääsee moneen myllyyn jo yksin :) Myö miehen kaa vuorotellaan, käyvään isoimman kaa niissä hurjemmissa samalla ku toinen vahtii pienempiä :)

Myö ei olla tännää tehty oikeestaan mittää X) Kiva päivä silti, tai ehkä sen takia :D Pikkasen rapsutin vattupuskan juurella ja siivoilin, sitä perussettiä. Torilla kiepsahdettiin ku siellä oli mahdollisuuksien tori. Ajelulla käytiin äsken ja nyt tultiin kottiin.Pikkasen palasta ja sitte muksut sänkyyn että jaksaa huomennakkii olla tekemättä mittää :D

26.5.2012
riu
riu

voi ei ninnup. Varmaan itku tirahti äiteeltä. Onneksi nuo hiukset kasvaa aika nopiaan takasi :) Ja kiva et poju tykkäsi uudesta luukistaan..

26.5.2012
misukka
misukka

iltaa! meiän vauvauinti oli peruttu tänään kun jollekkin oli käyny iso vahinko altaaseen. sit mentiin sittariin kaupoille. takapihalla laitoin nurmikon siemeniä ja tasasin vähän maata, isäntä kaivoi aluetta pihalaattapolulle. saa pikkasen kastella noita nurmikko alueita kun on niin kuivaa että. iltapäivällä käytiin uittamassa koiria järvessä ja jätskillä kanavakioskilla. sit  vähän siivoilin kun isi leikki lasten kanssa ja leikkii edelleen tuolla :D

odotan että pyykit on pessy, laitan ne ja meen takapihalle korkkaamaan alkoholijuoman. :)

26.5.2012
mustikka88
mustikka88

Meidän vauva sippas autoon ja nyt se sit vetelee kunnolla unia ku aamupäivällä nukku vaan tunnin tai puolitoista. Voi itku kuse tuosta jonku ajan päästä herää ni minä en tiiä mitä mä sille syötän. Kunnon ruokaa ei viittis ku iltapuuro on sit jo seiskalta.

26.5.2012
misukka
misukka

Alkuiltasko tää jo olis.. tyttö on synttäreillä ja mä ehtisin imuroimaan enne niitä ja meinasin et täsvälismoppaan ja pyyhinpölyt mut nyt ei kyl huvita tehdä yhtikäs mitää. Menin juosten tytön pyöräilles sinne ja juoksin takas ja täytyy varmaan taas juosta sinne ja takas ku hakee tytön. No, onneks ei oo ku pari kilsaa eli tulee 8 yhteensä :)

Paitsi et lukusuunnitelmassaki on yks kappale tälle päivää, niin voislukea ja sit ilaalla rhtis tunnis lukee loppuun ni vois kattella viisuja rauhassa. Mies on koko päivän ja illan töis.

26.5.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...