ei varmaan (sittenkään) oo viel kiinnittynyt?

mulla nyt viikkoja 39+3, vauva tosi alhaalla, neukkutätikään ei saanu enää kunnolla otetta päästä, muutenki tuntuu et pissattaa tämän tästä ja liru tulee, vihloo välillä niin himputisti tonne alakertaan, oon aatellu, että vaavi ois kiinnittyny, mut hetki sit se käänty sillee että potkii nyt oikeeseen kylkeen, yleensä tonne vasempaan, eli siis ei se sitten varmaan oo kiinnittyny, ku noin kumminki kääntyy, vai voiko silti kääntyillä vaikka oiskin kiinnittyny? se kääntyminen otti ekaa kertaa muhunki kipeetä, ei ikänä ennemmin oo tuntunu, en ennemmin ees oo huomannu että on kääntyny, paitsi vasta sitte ku on potkut tuntunu eri kyljes, mutta nyt sen tunsi jo siin kääntymisvaihees :D ja sit viel kiinnostaa, et te joilla on vaik viimeses lääkäris ollu kanavaa enää hyvin vähän jäljellä, ni koska on vaavi syntyny? mulla oli rv37 enää 0,5cm kanavaa jäljellä ja lääkäri meinas, että syntyy kyllä ajallaan ellei vähän jo ennemmin.. vaikka ny kyl luulen, että ei tota kanavaa oo enää yhtään jäljellä, ku supistelut tuntuu ihan kivasti jo ja ne kaameet vihlasut :p jokohan pian pääsis hakeen nyyttiä kotiin????!!!! :)))))

26.5.2012
surkelo
surkelo

niin, että ei tuo tosiaankaan kerro mitään, et miten on kiinnittyny/laskeutunu tai missä mallis on paikat.. hitsi vieköön.. en vaan malttais enää oottaa :D ..ja kun ei oo ees "mitää tekemistä", ni ois ees kiva päästä laitokselle synnyttään :DD
ei tää masukainen varmaan tajua koskaan tulla pois :D

27.5.2012
surkelo
surkelo

:DD ei mullakaa kahen aiemman aikana ollu mitää tietoa kiinnittymisestä, enkä pahemmin ees huomannu et ois laskeutunutkaan, mutta nyt kyllä on huomannu :D

ai e, kävelylenkki tekee kipeetä, kunnon tujakoita supistuksia tuli, kramppas niin kii, että hyvä ku pysty käveleen, hetken päästä sit taas helpotti ja "löysäs" :D ..ja sain niin makiat naurutkin, ku mein 2v pimu juoksi hellehattu pääs ja kun tuuli, ni hattu lensi, ku sai lakin päähän ja lähti uudestaan juokseen, ni tuhaji vaan kiukus, ku meinas taas lakki lentää ja piti pitää käsillä kiinni päästä :D

26.5.2012
surkelo
surkelo

no voipi olla kans, että jään ilman jalkahierontoja, ku mies "pelkää", että pitää sit lähtee synnärille :D ..se kun on sanonu, että ei sit yöllä lähetä ja yks päivä mulle soittikin, että "älä sit tänään synnytä, ku en kerkee kotiin" :D ja sitte ku sitä jännittää se, että keretäänkö varmasti laitokselle synnyttään, ettei vainkaa hänen tartte toimia kätilönä xD hölmö!!

ja tosiaanki tuo rentoutuminen ja rauhas ottaminen pitää muistaa :) ..onko mikään ihmekkään, että useimmat synnytykset käynnistyy yöllä, kun siloin on rentona, ni pääsee paikat varmasti paremmin kypsyyn ja aukeileen :)

hmm.. tuttuja nuo taka-ajatukset :p

26.5.2012
surkelo
surkelo

Muistahan myös rentoutua kunnolla. Ei pelkkää hätistelyä ni hyvä tulee :) Nautiskele saunasta j ajalkahieronnasta. Oon ihan vähän kade, ku ei meillä mies mua koskaan pyynnöstä hiero, on tosi väkinäistä. Joskus se saattaa hetken hieroa omin päin mut sillon sillä on melko usein taka-ajatuksia...

26.5.2012
misukka
misukka

toivon yli kaiken, ettei tarttis ainakaa käynnistää :D mut tosiaanki, eipä täs oo ku parisen viikkoa, ni sit viimestää mulla on nyytti kainalos :)
kohta kyl meen kävelylle ja sitten saunomaan, jospa vaikka nekin jotain vaikuttais!! :D ..ja ehtoolla vois laittaa miehen hieromaan jalanpohjia (kuopuksen synnytys ilm. käynnisty tolla hieromisella taikka sit vaan oli sattumaa:D, esikoinen käynnistetty ja sektioon päätyi:P)

26.5.2012
surkelo
surkelo

no mut ei sulla ole ku korkeintaan 2,5 viikkoa enää jäljellä :) Ajattele niin päin.

Mulla kuopus syntyi viikolla 39+4 ja edellisenä aamuna vähän lorahti jotain vaaleanpunaista housuun ja illalla käytiin näytillä ni siksi noin tarkka tuo edellisen illan tilanne.

26.5.2012
misukka
misukka

aivan :) plääh, eli ei paljon kerro tuo kanavakaan mitää... ei vaan malttais enää oottaa :D

26.5.2012
surkelo
surkelo

no jos vaavi on jo kovin syvällä ni eiköhän se ole kiinni siellä. Voihan se toki niskan varassa kääntyillä vaikka minne. Varmaankin pyöräyttänyt pyllynsä toiseen kylkeen ku missä yleensä on, ni kyllä sekin noilla viikoilla jo tuntuu kkun on kokoa ihan kohtalaisesti.

Kanavasta en osaa sanoa ku mulla oli vielä synnytystä edeltävänä iltana kaula täyspitkä mut parille sormelle auki.

26.5.2012
misukka
misukka

typerä tää, ku nää ei tuu tonne etusivulle automaattisesti :p

26.5.2012
surkelo
surkelo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...