Ensimmäinen mauste muksulla?

Eli niin, mikä on eka mauste mitä ootte muksulle antaneet? Ja minkä ikäsenä? Mietin et tekisin riisiä ja currykastiketta pakkaseen valmisannoksiksi, mut sit aloin miettimään et onko curry liian voimakas ekaksi mausteeksi? Vaikka siis en tokikaan samalla määrällä kun meidän aikusten ruokiin sitä laittaisi. :o

25.5.2012
RJ89
RJ89

Joo teen ite ruuat, muksu ei oo koskaan saanu oikeen ruokaruokaa kaupan purkista.

Hei vois tehdä noita pullia kans joku kaunis päivä! Kiitos vinkistä Onnellinen! :)

26.5.2012
RJ89
RJ89

Mie oon kyl käyttäny mausteseoksiakin varmaan ainaki 8 kuisesta asti. Tosin tietenkin suolattomia vaan! Ei toi meijän ipana suostu ees syömään mitään jos ei "reilusti" mausta. Yrteillä toki alotin, sit sipulijauhetta, paprikajauhetta ja sit jo carryy, suolatonta jauhelihamaustetta jne.

25.5.2012
huopis
huopis

Niin ja joo, purjo otettiin haltuun tossa jokunen viikko sitte, se on tuonu kivasti lisämakua hommaan. :)

25.5.2012
RJ89
RJ89

Mä kirjotin hirveen tarinan, mut kadotin sen. Tekniikan ihmelapsi. :D

Lyhyesti, jjep, mausteseoksissa on suolaa huolella, enkä oo tienny curryn olevan kovin allergisoiva. :o Odottelen siis sen kans vielä. Ehkä mä sotken huomenna jotain yrttihässäkkää herran sapuskoihin ku olis taas kokkauspäivä.

Jos vaikka alkais ruoka maistua taas paremmin kun kuitenkin ikää jo sen 10kk pian ja soseita syöty yli 6kk samalla kaavalla.. :D

25.5.2012
RJ89
RJ89

Ei kans oo kyllä harmainta muistikuvaa asiasta, mu veikkaisin et se on ne peruspippurit ollu.

Currysta tuo ei kovin välitä vieläkää, mut ei oo kyllä munkaan lempimausteita..

25.5.2012
Mummy83
Mummy83

Nyt täytyy sanoo etten yhtään muista. Mut aika nopeesti laitoin kyl currya. Ja sehän on kaiken hyvän lisäksi mausteSEOS eikä vaan yksi mauste. :)

mausteiden kanssa ei käyty samanlaista systeemiä ku muiden aineiden kanssa, et viikko yhdellä jne. Eikä tuokaan onneksi ole ollut millekään allerginen. Tai no aprikoosi lehautti ihan alussa mut sekin on kai jo rauhottunu. Pitäis ehkä kokeilla jossain vaiheessa puhtaana. Noissa soseseoksissa ei ole aiheuttanut enää mitään. Ja mansikkaa täytyy kokeilla, esikolla mansikka oli ekana vuonna nounou.

25.5.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...