G: Onko vakuutukset kunnossa? :)

Onko teillä kaikki mahdollinen vakuutettu? Missä teillä on vakuutukset ja milloin viimeksi olette kilpailuttaneet? Mietin vaan ku meillä tämä on ajankohtainen asia :) Just saatiin Pohjolalta tarjoukset, meillä kun on asuntolaina osuuspankista niin sieltä kertyy niitä bonuksia jotka ois hyvä työntää johonkii :) Päädyttiin pitämään olemassaolevat autojen vakuutukset, kotivakuutukset ja lasten vakuutukset lähivakuutuksessa, mutta otettiin pohjolasta meille miehen kaa tapaturmavakuutukset ja matkavakuutus. Tätä ennen meitä miehen kaa ei oltukaan vakuutettu... Joten oli korkee aika! Nyt voi olle huoletta, meijän perheessä on vakuutukset kunnossa :) Mites muut? :)

25.5.2012
riu
riu

On kunnossa ja meillä on paljon vakuutuksia ja ne on kaikki keskitetty. Kilpailutettiin yhtiöt muutama vuosi sitten.

30.5.2012
tiinatyttö83
tiinatyttö83

Kristen. Meillä on tuo henkivakuutus ns. pariturva. Maksaa 60 euroa vuodessa ja 10 000 euroa vakuutussumma. Kyllä sillä ainakin yhdet hautajaiset järjestää...

25.5.2012
misukka
misukka

Kyllä meillä on vakuutukset kunnossa.

Löytyy kahdelle autolle, kodille ja irtaimistolle vakuutukset. Sit on henkilö vakuutukset kaikille. mies ei saanu ku sillä on niin miljoona juttua jo tapahtunu et tulee pitkä lista poissuljettavia. Henkivakuutukset löytyy ja matkavakuutukset myös. Ja ihan vastikään vakuutukset katottiin läpi ku toi auto vaihtui.

Pohjantähti palvelee meitä eikä yksikään pulju ole pystynyt parempaa tarjousta tekemään. Pohjola on monta kertaa yrittänyt mutta OP-bonuksien ja liitonalejen kanssakin on kalliimpi ku Pohjantähti.

25.5.2012
misukka
misukka

Meillä vakuutettu autot, moottoripyörä, koti. Isille on tapaturmavakuutus ja joku henkisäästö(?) vakuutus. Lapselle tapaturma + hoitokuluvakuutus. Nämä siis Tapiolasta.

Mulle on tapaturma + hoitokuluvakuutus (pohjolasta) jota en oo 3 vuoteen tarvinnut, joten taidan sen sanoa irti ja siirtyä Tapiolan asiakkaaksi pelkästään tapaturmavakuutuksen osalta. 

Mulla on se etu, että oon töissä pyytäny lääkärii kahtomaan esim mun korvat kun oon epäillyt korvatulehusta ja se on kirjottanut sit reseptin :D

25.5.2012
Felize
Felize

meillä pohjolassa, kun asuntolaina on op:sta. on laaja kotivakuutus, 2 autolla liikenne vakuutukset, 2 lapsella hoitokuluvakuutukset, ja miehellä ja mulla tapaturma ja henkivakuutukset. ja asuntolainassa omassa vakuutuksensa.

bonuksia kertyy mukavasti ja hyötyä tulee vuodessa paljon. 

pohjolasta on tullu seuraavana päivänä rahat tilille kun on ilmottanu jostain mitä on pitäny uusia esim. kotivakuutuksessa. eivät pyytäneet edes mitään kuittia esim. mun silmälaseista.

minä olen kanssa kotoani oppinut että vakuutukset pitää olla kunnossa, kaiken varalta. ja raha-asiat muutenkin ja laskujen maksaminen vaikkei ruokaan oisi rahaa. maksuhäiriöt rajoittaa niin paljon sitten kaikkea jos sellaisia hankkii. miehen puolella nämä asiat on ollu aina aika rempallaan, ja esim. silloin kun ruvettiin seurustelemaan ja miehellä oli menny luottotiedot niin heti ensimmäisenä sanoin että maksat kaikki ulosotot heti. ja järjestin hänen asioitaan muutenkin :D

voi sitä miehen ilmettä kun hänen luottotiedot ''puhdistuivat'' ja hän sai ostaa tietokoneen osamaksulle, totesi oikein että ompa hyvä kun on raha-asiat kunnossa niin kaikki on helpompaa :D

25.5.2012
mustikka88
mustikka88

jii pohjolalla on nyt oliko heinäkuun loppuun että lasten vakuutkset siirtyy sellaisenaan, kaikkine korvauksineen. Mutta niillä on semmonen omavastuu että se on 100 e vuoteen, ja meillä se oo ollenkaan käytännöllinen :) Ja olihan ne kalliimmatkii ku lähivakuutuksessa :)

25.5.2012
riu
riu

niin ja sanottakoon että meillä menee vakuutuksiin tällä hetkellä n. 2500 e vuodessa, joten se tarjousten kysely kyllä kannatti... :D

25.5.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...