G: Onko vakuutukset kunnossa? :)

Onko teillä kaikki mahdollinen vakuutettu? Missä teillä on vakuutukset ja milloin viimeksi olette kilpailuttaneet? Mietin vaan ku meillä tämä on ajankohtainen asia :) Just saatiin Pohjolalta tarjoukset, meillä kun on asuntolaina osuuspankista niin sieltä kertyy niitä bonuksia jotka ois hyvä työntää johonkii :) Päädyttiin pitämään olemassaolevat autojen vakuutukset, kotivakuutukset ja lasten vakuutukset lähivakuutuksessa, mutta otettiin pohjolasta meille miehen kaa tapaturmavakuutukset ja matkavakuutus. Tätä ennen meitä miehen kaa ei oltukaan vakuutettu... Joten oli korkee aika! Nyt voi olle huoletta, meijän perheessä on vakuutukset kunnossa :) Mites muut? :)

25.5.2012
riu
riu

On kunnossa ja meillä on paljon vakuutuksia ja ne on kaikki keskitetty. Kilpailutettiin yhtiöt muutama vuosi sitten.

30.5.2012
tiinatyttö83
tiinatyttö83

On kai sitä vakkuutuksia, Pohjolassa kaikki.

25.5.2012
pelargoni1
pelargoni1

meillä on kakkosauto ja aikalailla kaikenkattava kotivakuutus.. siihen kuuluu hirmunen litania kaikkee koko perheelle.. kunhan loppuu tuo meidän alennus tuosta kotivakuutuksesta loppuu (vuoden parin sisään kyllä) ni sit kilpailutetaan, tällä hetkellä tilanne on se että noin kattavaa vakuutusta ei muualta ole löytyny noin edullisesti ku pohjolalta ni on pitäydytty siinä..

niin ja on se ykkösauto vakuutettu kyllä mutta ei vaan oo meidän vakuutuksissa :D

25.5.2012
ninnup
ninnup

Kristen. Meillä on tuo henkivakuutus ns. pariturva. Maksaa 60 euroa vuodessa ja 10 000 euroa vakuutussumma. Kyllä sillä ainakin yhdet hautajaiset järjestää...

25.5.2012
misukka
misukka

Kyllä meillä on vakuutukset kunnossa.

Löytyy kahdelle autolle, kodille ja irtaimistolle vakuutukset. Sit on henkilö vakuutukset kaikille. mies ei saanu ku sillä on niin miljoona juttua jo tapahtunu et tulee pitkä lista poissuljettavia. Henkivakuutukset löytyy ja matkavakuutukset myös. Ja ihan vastikään vakuutukset katottiin läpi ku toi auto vaihtui.

Pohjantähti palvelee meitä eikä yksikään pulju ole pystynyt parempaa tarjousta tekemään. Pohjola on monta kertaa yrittänyt mutta OP-bonuksien ja liitonalejen kanssakin on kalliimpi ku Pohjantähti.

25.5.2012
misukka
misukka

Meillä vakuutettu autot, moottoripyörä, koti. Isille on tapaturmavakuutus ja joku henkisäästö(?) vakuutus. Lapselle tapaturma + hoitokuluvakuutus. Nämä siis Tapiolasta.

Mulle on tapaturma + hoitokuluvakuutus (pohjolasta) jota en oo 3 vuoteen tarvinnut, joten taidan sen sanoa irti ja siirtyä Tapiolan asiakkaaksi pelkästään tapaturmavakuutuksen osalta. 

Mulla on se etu, että oon töissä pyytäny lääkärii kahtomaan esim mun korvat kun oon epäillyt korvatulehusta ja se on kirjottanut sit reseptin :D

25.5.2012
Felize
Felize

meillä pohjolassa, kun asuntolaina on op:sta. on laaja kotivakuutus, 2 autolla liikenne vakuutukset, 2 lapsella hoitokuluvakuutukset, ja miehellä ja mulla tapaturma ja henkivakuutukset. ja asuntolainassa omassa vakuutuksensa.

bonuksia kertyy mukavasti ja hyötyä tulee vuodessa paljon. 

pohjolasta on tullu seuraavana päivänä rahat tilille kun on ilmottanu jostain mitä on pitäny uusia esim. kotivakuutuksessa. eivät pyytäneet edes mitään kuittia esim. mun silmälaseista.

minä olen kanssa kotoani oppinut että vakuutukset pitää olla kunnossa, kaiken varalta. ja raha-asiat muutenkin ja laskujen maksaminen vaikkei ruokaan oisi rahaa. maksuhäiriöt rajoittaa niin paljon sitten kaikkea jos sellaisia hankkii. miehen puolella nämä asiat on ollu aina aika rempallaan, ja esim. silloin kun ruvettiin seurustelemaan ja miehellä oli menny luottotiedot niin heti ensimmäisenä sanoin että maksat kaikki ulosotot heti. ja järjestin hänen asioitaan muutenkin :D

voi sitä miehen ilmettä kun hänen luottotiedot ''puhdistuivat'' ja hän sai ostaa tietokoneen osamaksulle, totesi oikein että ompa hyvä kun on raha-asiat kunnossa niin kaikki on helpompaa :D

25.5.2012
mustikka88
mustikka88

meillä kilpailutetaan säännöllisesti vakuutukset. if toimii ainakin korvausten suhteen kuin junanvessa. kahen päivän päästä vahingosta oli jo rahat tilillä.

meillä on vakuutettuna talo,ulkorakennukset erikseen,kaikki koirat,lapset,me itse,matkavakuutukset tulee meille liiton puolesta,autot,moottoripyörät,mönkijät ja aseet on erikseen. meillä boonuksia on ajoneuvoissa 70% ja on noissa muissakin jotain..rahnoo imeevät reilusti yli 2000€ vuodessa.

meillä noita hoitokuluvakuutuksia ei ole, muutoin kun tapaturman aiheuttama hoitokuluvakuutus kaikilla..

lainaa ei ole ni ei oo tarvinnu vakuuttaa.

25.5.2012
camotar
camotar

meillä on vakuutukset kunnossa.

pojalla on kaikki mahdolliset vakuutukset, mulla on tapaturma ja henkivakuutus, koti on vakuutettu ja auto kanssa. miehellä on henkivakuutus ja työpaikan puolesta muut vakuutukset.

olen myös turvannut pojan elämän että jos kuolen, pankki maksaa asuntolainan pois jotta pojalle ei jää satojatuhansia maksettavaksi ja asunnon saa pitää. ja samalla myös saa kymmeniä tuhansia euroja rahaa tilille jos kuolen.

eli lapsi, auto, koti ja minut on vakuutettu kunnolla. mies ja koira on vähän huonommassa kunnossa.

pohjolassa on vakuutukset koska OP-pankissa on laina niin saan niitä bonuksia, halvaksi tulee kun ne juuri syksyllä kilpailutin. monia satoja euroja maksan vähemmän.

25.5.2012
mammae11
mammae11

Mulla on kaikki vakuutukset Tapiolassa enkä ole koskaan kilpailuttanu.

-liikennevakuutus

-kotivakuutus

-tapaturmavakuutus

-eläkevakuutus

Pojalle olen saanu tarjouksen tapaturmavakuutuksesta, mut en mie pysty käsittelee ollenkaa paperia jossa puhutaan pojan kuolemasta, se lensi roskiin ihan just sellasenaa tarkempia miettimättä. Lapsi vakuutustahan me ei ehitty ottaa ennen syntymää, ja syntymän jälkee sitä ei sellaselle rimpulalle saanu. Tosin ei sille olis koskaan ollu käyttöäkään. Itelleni olen myös saanu henkivakuutustarjouksen, mut mun mielest on tyhmää maksaa sellasta. Mitä enemmän maksan sitä vähemmän lapsi sais rahaa mun kuollessani. Ja eiköhän ne kumminki menis ne rahat lapsen isään joten ei järkeä. Nii, ja mie en ole koskaan saanu senttiäkä yhestäkä vakuutuksesta takasipäin, koska ei ole millekkään ollut koskaan käyttöä. :D Joten en tiedä kui hyvin tuol Tapiolas saa korvaukset...

25.5.2012
Sralla
Sralla

jii pohjolalla on nyt oliko heinäkuun loppuun että lasten vakuutkset siirtyy sellaisenaan, kaikkine korvauksineen. Mutta niillä on semmonen omavastuu että se on 100 e vuoteen, ja meillä se oo ollenkaan käytännöllinen :) Ja olihan ne kalliimmatkii ku lähivakuutuksessa :)

25.5.2012
riu
riu

niin ja sanottakoon että meillä menee vakuutuksiin tällä hetkellä n. 2500 e vuodessa, joten se tarjousten kysely kyllä kannatti... :D

25.5.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...