Taika-/Nokkamukiopet​telua

Viisaammat, kertokaas mulle onko jotain poppaskonsteja millä saan ukon tajuamaan että taikamukistakin juodaan samalla lailla kun tuttipullosta? Vai oppiiko herra sen ihan itse ajan kanssa ja kun on tarpeeks nälkä? Ukko vaan järsii torahampaillaan sitä nokkaa eikä meinaa niinku millään tajuta mitä sillä pitäis tehdä.. Vartavasten ostin noita taikamukeja, ettei raukkaparka huku kun on ollu tipattomat tutit piiiiitkän aikaa käytös.. Ja siis onhan sitä jopa kerta kokeiltu. :D Malttamatoon.. :b Mut on me nokkamukia kokeiltu moneen otteeseen, todella huonolla menestyksellä kun sieltä tulee pyytämättä maito.

24.5.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

Mä just ostin nuihin meidän Aventin tuttipulloihin kahvoja, että saa pikkuhiljaa alkaa lapsi opetella pitää kahvoista kiinni. Sitten seuraavaksi noihin lisäksi ne pehmeet taikanokat. :-)

25.5.2012
pelargoni1
pelargoni1

Hmmm.. Toi Marrun idea on kans aika hyvä, täytyypä kokeilla laittaa holille taikamuki ja kattoa kuinka käy. Kaikkihan sinne suuhun menee ja jos herra oppi imemään peukkuaan tyhjästä niin eiköhän se tohon kovaan nokkaanki opi? :D

25.5.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

No joo, olis meilläki korkia aika jo oppia moinen jalo taito, onhan ukolla kohta 10kk ikää.. Mut ehkä me saadaan anteeks kun ukko on niin ylitsevuotava et ollaan laahattu peräs tuttien koonki mukaan.. :D

Mut joo, ehkä mä kipasen sellasen ensimukinki vielä täyttämään kaappeja, katotaan mitä herra siitä tuumaa. Ja vois kokeilla myös tota kikkakolmosta vetästä sitä venttiiliä vähä pois.

Kiitos näistä siis! 8)

25.5.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

minä puristin sormilla siitä nokasta suuhun vettä et poika hokas jotta sieltä on tosiaan tarkotus tulla jotain, sen eteen vaan täytyy tehdä töitä :D meillä osas kovasta nokasta juoda taikamukissa kyllä jostain syystä mutta silikonisesta ei onnistunu ni siitä sai puristamalla.. kovan nokan se hokas ite :)

muutaman kerran sen joutu tekee ku yritti juoda mut ei tullu ni sillon aina noin avustin ni se taas muisti että ainiin

25.5.2012
ninnup
ninnup

googleta ensimuki ni löytyy heti linkki

24.5.2012
misukka
misukka

Kuitenki yhtälailla venttiili estää nestettä tulemasta ulos vaikka kääntää katolleen tai tippuu lattialle.

24.5.2012
misukka
misukka

no siis se ensimuki on pehmeänokkainen, silikonia niinku tuttipullon tutitkin. Ja neste tulee sieltä mukista joko imemällä tai puremalla. Nokkiksessahan on kova nokka ni sitä on paha pureskella.

24.5.2012
misukka
misukka

me ollaan vähän löysytetty sitä venttiiliä eli laitettu paikalleen ja sit vedetty himpun verran takaisin päin. silleen ei tarvi imeä niin hirmu kovasti, mut juoma ei kuitenkaan holahda mukista.

meillä tosin oli sekin vähän vaikeaa, kun esikko oli tissivauva ja puolivuotiaana alotettiin opettelu. vuoden ikäsenä sit osas juoda siitä eikä meillä koskaan ollu venttiili pohjassa asti. näille kakkosille on jotenkin unohtunu koko homma, vaikka nyt olis jo korkea aika alkaa opettelemaan.

24.5.2012
äipsyli
äipsyli

Mitenkäs se ensimuki sit niinkuns eroaa taika- ja nokkamukista?

24.5.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

Me hommattiin ainun ensimuki. Ja ihan heti meidän junnu honas jutun juonen.

24.5.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...