Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kävin sitten synnärillä..

aamulla 10.00 piti sitten lähteä synnärille tarkistuttamaan tilanne.. ensin ilmotin miehelle kuinka paha olla kun supistelee ja polttaa alaselkää ja itkukin tuli sitten viime lopussa, sitten soitin neuvolaan ja he laitto lähetteen sairaalaan ja sinne sitten yksin oli mentävä kun mies jäi ottamaan vastaan koulukkaita. Otin ennen lähtöä panadolin. Noh ensin jouduin käyrään ja siihen piirtyi supistuksia 10min välein ja oli kipeitä ja polte ihan hirvee :/ sitten ultrasivat ja katsottiin vauvan paino arvio 1644g että viikkoihin natsasi hyvin ja sitten jo huone olikin täynnä eri sortin lääkäreitä, lääkäriharjottelija ja kätilö, ottivat tulehdus testit ja pissan; puhtaita olivat. Sitten erikoislääkäri tutki kohdunsuun pehmeä ja jälellä 2cm enää.. ja istukkaa katsoivat se oli ainakin pois kohdunsuulta jes! Sitten pääsinkin kotiin odottelemaan ja tultava takasin heti jos olo tukala. ja kello oli jo neljä kun pääsin takasin ja kieltoa tuli etten saa raskasta työtä tehhä enää, että nyt saap mies hoitaa hiehotki yksin..

24.5.2012
emäntä82
emäntä82

Tsemppii emäntäx5.... Pian se vaavi saap luvan tulla, nauttihan tän kesän ihanista lämpimistä päivistä... :)

26.5.2012
minzimartta
minzimartta
16-month-old baby

Nyt on viikko32, 31+3rv.. tänään toi polttelu loppunu selästä, supistellaan välillä vielä muttei tukalasti sentään, neljän aikaan heräsin yhen kerran supisteluitten takia, tällä kertaa se ei kestäny kauaa :)

Mie pidän kesäkuulle asti haarat visusti kiinni :D sitte suap tulla jos tullakseen, niihän siinä sitten kumminkin käy kun lupa tulla ja toivoo kovasti niin mennään kumminkin yli lasketun ajan :))

Eivät ottaneet sairaalaan sisään sanoivat että voin mennä kotiin ja levätä niin paljon kun voin.

25.5.2012
emäntä82
emäntä82

aijoo ja mitä supisteluun tulee; edelleen supistellaan ja poltellaan alaselän kera :( oi voi..

24.5.2012
emäntä82
emäntä82
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...