suosittele oman kotiseutusi parhaat matkailukohteet

onkohan ollut täällä tälläistä? Nyt en välttämättä tarkoita ihan Särkänniemi, Linnanmäki ja Naantalin Muumimaailma paikkoja, jotka on sellaisia "itsestäänselviä" paikkoja lapsiperheille. Kuitenkin kaikissa kaupungeissa on kivoja muitakin juttuja, joita ei niinkään mainosteta turisteille, missä kesällä olisi kiva käydä. Esim täällä Tampereella Tallipiha, Amurin museo, Viikinsaari tai Tammelan torin lähistöllä Tammelan puisto tai Sorsapuisto. Itse ollaan ensi viikolla lähdössä katsastamaan Poriin Pellehermannin puisto, kun kavereiden kuvissa näyttänyt niin kivalta paikalta.

24.5.2012
Suppu
Suppu

Nummelassa on monta hienoa uimarantaa, mut Myllylampi on ehkä tunnetuin, kohtalaisen luonnontilainen lähdepohjainen puhdas lammikko. Talvella Nummelan lentokentälle tehdään pitkät hiihto ja luisteluradat. Vihdin kirkonkylällä on Vihdin museo.

25.5.2012
misukka
misukka

mie oon aina halunnu  käydä mäntsälän latotansseissa. oon täällä laskujeni mukaan 5v asunut,  enkä  ole jaksanut ottaa selvää onko sellaista olemassakaan.

tässä lähellä on lato, ja tanssipaikka. ajan sen  ohi vähintään kahdesti päivässä,mutten koskaan ole pihalle poikennut... oisikohan jo aika:)?

 

koska en kotikuntaani tunne, voin vain neuvoa lapsiperheet meille. meillä voi golffata naapurin pellolle;))

25.5.2012
Blanco
Blanco

Musta tuntuu et Turus kaikki on tunnettua, mut voihan seolla ettei muille oo..

Mun suosikkipaikka kesällä on kupittaan puisto. Siel on lapsille iso kiva leikkipaikka ja dinosaurukset minkä päällä kiipeillä. Sinne on kiva meenä porukalla piknikille ja ottaa lapsille ulkopelejä mukaan jne. Siellä on myös kiva maauimala, ainoo miinus ettei oo saunaa.

Sit kuralan kylämäki on semmoinen kiva paikka, maatilafiilistä pari kilsaa keskustasta. Ne järkkää välillä teemapäiviäki, esim taitaa loppukesästä, alkusyksystä olla jotku heinätalkoot jne.

SitTurun linna järkkää pikkuritarikierroksia eli pienemmille mieluisia ja niilläki ainakin talvelka on työpajoja, et pääsee askarteleen ritari yms aiheisia juttuja pääsylipun hinnalla. Kesäajasta en tiedä.

Ja ku täällä on niin paljon isompaa ja pienempää tapahtumaa kesällä, niin melkein katsoisin turun sivuilta tapahtumakalenterista ideoita sille ajankohdalle minä suunnittelee tulevansa :)

Just viime viikonloppuna oli taidemuseos esim lasten viikonloppu, maaliskuussa oli konserttitalolla lasten musiikkiviikot jne. Luonnontieteellinen museo järkkää ötökkäsafareita jne.

25.5.2012
Mummy83
Mummy83

....

24.5.2012
Suppu
Suppu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...