Kun kaikki kaatuu niskaan :(

Kyllä on taas niin kaikki vinksallaan kun olla ja osaa: *Mummolla lonkassa joku hemmetin vika *ukilla rätkii pumpusta ihan kunnolla *mutsilta katkes kädestä joku juttu ja huomenna leikkaavat *toisella mummolla ens tiistaina iskias leikkaus *toinen ukki sai maanantaina laaja-alasen aivoinfarktin *koirat tappeli silleen, että nyt yx makaa henkitoreissaan elukkalääkärillä *raskaustesti ei näytä plussaa plus lisäksi meillä on hiukan eriäviä mielipiteitä siitä mitä tälle infarktin saaneen ukin uudelle rouvalle nyt tehdään koska hän on pahoin dementoitunut, eikä tule omillaan yksin. on nyt sitten täällä meillä.. hänen omaisiaan ei kiinnosta yhtään eikä hänellä ole lapsia. minun isä vittuilee mulle sitten kun asiallisesti pyysin, että antaisikohan ukki luvan ottaa rahaa hänen tililtään tai tietoja miten saisin tälle dementia hullulle lääkkeitä,ruokaa jne..meidänkään varat ei kaikkeen riitä ja ihan periaatteesta en ilmatteeksi häntä hoida,varsinkaan kun isäni nyt sitten nauttii ne ukin saamat omaishoidon tuet!!!   Mulla alkaa elämä joka aamu oksentamalla. on niin paha olla... mikään ei kestä sisällä ja tuntuu, että kaikki vain soittaa ja kertoo ongelmistaan.kaveri eilen suutui kun en suostunut hälle käymään kattomassa hänen mahdollista uutta asuntoaan(asuu toisella paikkakunnalla ja muuttamassa tänne),ko olin ukin tykö sairaalassa :/ se ei edes suostunu kuuntelemaan, että minkä takia en käy..huuti vaan, että aina sulla on jotain selityksiä ja et voi tämän vertaa auttaa häntä,kun hällä ei ole muitakaan.. tuntuu, että seinät kaatuu päälle!!

24.5.2012
camotar
camotar

Kiitos mushu! :)

Tilanne satanolla parempi..saatiin mummolle aivan ihana paikka ja mummeli siirtyy sinne maanantaina. Hyvin on kodinomanen "laitos", mutta oikein hyvältä vaikuttaa ja mikä parasta..sikäli mikäli meidän ukki toipuu niin se saadaan kanssa sinne. sillä edellytyksellä jos hän itse haluaa. eli aina jos ukki haluaa lähteä vaikka kauppaan yksikseen niin saapi mennä ja hoitajat on sit mummelin kanssa.

Paras mahdollinen ratkasu tämä tässä vaiheessa.olen niin onnellinen ton mummelin puolesta kun sai hyvän paikan. nyt ollaankin siellä asunnolla käyty ja haettu vähän tavaroita jotta saapi sen huoneen mahdollisimman oman näköseksi. napattiin mm.seinä raanua ja sen sellasta mukaan.

 

sit näihin ikävempiin..mie sain sit haukut niskaani perjantai iltana isältäni ja tulin siihen tulokseen, että anti olla. tuon mummelin hoitelen ni hoitakoot he kaiken muun. Ukko oli tosiaan perjantaina sitä mieltä, että minulla,perheelläni eikä mummelilla ole sairaalaan mitään asiaa..ettei vaan rasitu! yritin selittää, että eihän me nyt sinne herraisä asumaan jäädä, mutta mitäpä se autto..ei mitään!

sit toinen oli, kun mie miehelle ja itelleni hommasin liput meille sonisphereen 4.kesäkuuta. vähän niinko palkinnoksi tästä hoidosta, ni meillähän ei nyt sit isäni mielestä olis mitään asiaa sinne. siis mitä?ensin minä en saa sairaalalla käydä, mutta reissuunkaan en saa lähteä jos tarvitaan. voi veeiiteeteeuuu sanon minä!!!kyseessä ei ole kuitenkaan kun vuorokauden reissu. ja niin me sitten emme viikonloppuna käyneet sairaalassa, että isäni pääsee sinne. huudon säestämänä minulle kerrottiin hyvin selväsanaisesti että jos me sinne oltas menty niin hän ei sitten sinne pääsisi. mummeli ei ole nähny keskiviikon jälkeen miestään. varmaan piristäisi puolin ja toisin...

27.5.2012
camotar
camotar

ihanan kamalan raskas yö takana. isäni soitti yöllä kahden aikaan. purki huonoa oloaan..nyt minäkin ymmärrän että häänki on vain ihminen. tarateltiin tunti puoltoista. minäkin kävelin pitkin maita ja mantuja..kitkin kukkia samalla ja kuuntelin..

ukin tila huononee koko ajan. nyt on vaikeat ajat siis edessä.lääkärit ei oikein pysty antamaan ennsutetta huonoon eikä hyvään.

25.5.2012
camotar
camotar

meillä on niin jäykkä ovi, että ei saa mummeli auki. ja ei se mihkään lähde yksisteen. oveen kirjotin lapun varoilta, että epäkunnossa :DD

24.5.2012
camotar
camotar

just just..kävin tupakilla tossa pihalla(ja nyt kaikki saarnaajat voi lopetta sen paapomisen) alotin sis taas polttamaan nyt tällä viikolla. sen verran vetäny kenttään välillä, että pini pahe tyynnytellä itteensä..

joka tapauksessa kävin tupakilla ja mummeli tulee makkarista miun perässä pihalle. kävi eloaitan ovella ja hypähtelee takasin"mie oon äitin pieni lehmityttö" XDDD ihan pikkasen repesin miehen kanssa. mummeli vähän katto kieroon ja jatko pomppimista kukkapenkille.."kattokkee nyt miten miuntulppaanit nousee hyyviin!" :D oikeen venytti tuon hyvin sana :DD

nyt ne miehen kanssa vetää alatoopia keittiössä.tartteeha meidän lehmitytön saada iltapalaa lypsyn jälkeen :DDD

24.5.2012
camotar
camotar

Voi kun mulla tuli ihan tippalinssii sun vikasta kirjotuksesta! :´) Ihanasti näät kaiken kurjanki keskellä valoisiaki asioita! Ja ihan oikein on et jos mummulla kerran rahaa on, niin ne nyt käytetään hänen hyvinvointiin!

Jaksuja sulle! Olet aika pakkaus! :)

24.5.2012
Sralla
Sralla

kyllä on kumma touhua. siellä on palaveria pidetty meikäläisen selän takana..siis nyt nämä mummelin omaiset edes suostuu puhumaan asiasta. mutta kun neuvottelevana osapuolena on isäni ni voi juutas.. Noh. huomenna alan soittaa yhtä paikkaa mikä on yksityinen ja naapuri pitäjässä. siinä olis sellanen ihanuus, että siellä on eläimiä ja älyttömän kodinomanen ympäristö. duunissa siellä joskus olin. kallishan se on, mutta tuntuu tällä mummelilla rahaa piisaavan..sen tänään sain kuulla monestakin suunnasta, niin eikö hänen omaisuutensa sitten voisi laittaa hyvään hoitopaikkaan. hän kuitenkin on ne rahat itse tienannut ja ei niitä hautaan saa, niin miusta on oikeutettua sitten hommata hänelle niillä rahoilla mukava loppupaikka.

ukin vointi huononee..nyt sitten on jo virtsatie infektiokin :/// ei jaksa jutella tms. tarttee huomenna taas soitella kuulumisia, jos vaikka jaksaisi lauantaina ottaa meitä vastaan sinne.

saatetaan me olla kyllä näky tuolla kauppareissulla..nauroin tänään ihan kipeenä tuolla kaupassa tuon mummon ja lapsien kanssa. kyllä sitä on kaikenlaista ihmeteltävää..lähtiessä tuumasin jotta pitää ottaa noita kuivauspyyhkeitä(talouspaperia)..mummo sit kaupassa muisti sen ja tokkas jotta potakkajauhot siihen kyllä välttää*haahaahaa* eurot oli sille ihan vieraita ja sirukortti se vasta vieras oliki :DD

24.5.2012
camotar
camotar

Voimia! 3

24.5.2012
misukka
misukka

Mape..meillä ensi viikolla on se sossun käsittely. menee kuulema kolmisen viikkoa ennen kun paikan saa ja sekin on väli-aikainen.

mielelläni en kuitenkaan mihinkään sairaala tyyppiseen ratkasuun päätys tämän tädin kohdalla. itse kun olen sitä mieltä, että ihmisen paikka ei ole sairaalassa niin kauan kun sen kanssa kotona pärjää. tämä mummeli on kamalan kiltti,sympaattinen,herttanen ihminen ja näin meillä menee ihan hyvin.

mie puhuin kyllä jo sen sossun kanssa puhelimessa eilen ja sanoin, jotta mie tämän otan koska paikan pitää olla sitten oikeesti hyvä. ja jos sitä hyvää paikkaa ei löydy ni sit mummo on meillä.

tuntuu, että nyt on unohtunut näiltä sossuilta ja mein sukulaisilta että ihminen ei ole esine ja ihminen on ihminen niin kauan kun se hengittää!Sitä ei voi nakata minne vain ja milloin haluaa "piiloon".

nyt alkaa säpinät..tarttee laittaa tuo mummo perunan kuorintaan :DDD

24.5.2012
camotar
camotar

Jaksuja!

24.5.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Nii..onneksi mies jää lomalle ja lomautukselle reilun viikon kuluttua. saan toisen auttavan käsiparin tähän. aikas työölästä tämä elämä nyt kun saapi yheltä lapselta ja yheltä mummolta..molemmilta olla vaippoja vaihtamassa. molemmat heräilee yöllä huutamaan..molemmilla aika sose pitosta tuo ruokavaliokin :DD samat sässöt siis kummallakin :D

tämä hetki kun nämä kaksi "vauvaa"ovat päiväunilla,näyttää hetken valoisammalta.

Toisaalta..miutahn on koulutettu näiden vanhojen kanssa olemaan että silleen tässähän tämä menee..mutta tuo meidän sukulaisten asenne vähä vituttaa *murrr*

24.5.2012
camotar
camotar

Siis kylläpäs teille on sattunut paljon ikävää samaan aikaan. En osaa mitään muuta haluan vain toivottaa jaksamisia.

24.5.2012
alexsandra
alexsandra
11-month-old baby

miski ei nouse!!!

24.5.2012
camotar
camotar

uppista!!!

24.5.2012
camotar
camotar
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...