Raskausdiabeteksesta

No niin, oletinkin et et raskausdiabetes tulee tässäkin raskaudessa..Nyt vaan oli silleen et viimeksi mulla oli koholla ne sokerilitkun juomisen jälkeen 1h ja 2h arvot ja paastoarvo oli ok. Nyt olikin toistepäin, elikkäs paastoarvo oli koholla ja 1h ja 2h arvot oli ihan kunnossa. Onko kukaan joka sattuis tietään et vaikuttaako se tohon paastoarvoon, kun oksensin sinä aamuna kun olin menossa testiin (ja joka aamu muutenki..) lisäksi viel pyöräilin sellasen muutaman kilsan labraan. Mua kun vaa ihmetyttää kun toi paastoarvo ei oo ikinä ollu mulla koholla..

23.5.2012
terkkamama
terkkamama

Mä vaan meinasin kun se koehan keskeytetään jos oksentaa..Niin meinasin et kun elimistö nostaa stressitilassa verensokeria ja oksentaminenhan on kuitenki eräänlainen stressitila elimistölle..Mutta et voiko vaikuttaa ihan tolleen nii täytyypä kysyä vielä terkalta..Ei se paastoarvo ollu koholla kun 0.1mml elikkäs ihan pikkasen vaan.

23.5.2012
terkkamama
terkkamama

En mä ymmärrä, et miksi oksentaminen vaikuttaisi.

Mut hyvä että muut arvot oli kohdillaan. Saat mittarin kotia ja mittailet arvoja, eiköhän se sillä mene. Mulla napsahti kans paastoarvosta ja kertaakaan ei kotimittauksissa olleet arvot pepullaan. Terkka ku katteli sitä mun vihkoani ni totesi, että nämähän on ihan erinomaiset jatkuvasti.

23.5.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...