Lähete osastounikouluun - tsek! :)

Jee wohoo! Käytiin tänään lääkärin juttusilla ja saatiin lähete osastounikouluun. :) Lääkäri ei vaan osannu sanoa ollenkaan kuinka pitkä jono on, mutta meinas että voidaan päästä vähä etuilemaan. Se olis ihan kiva, minnuu vähä väsyttää. Lääkäriäki vähä meinas naurattaa kun katto meidän unipäiväkirjoja, tuumas vaan että onpa äiti jaksanu kauan vähillä unilla. No jep, pakko. Mutta nyt mammalla on hyvä mieli kun tietää että pian saa taas nukkua edes vähä normaalimpia öitä. :)

22.5.2012
RJ89
RJ89

Juu tuun kertomaan sitten kyllä kuinka kävi! :) Ja meidän neuvolatäti meinas et ennen juhannusta olis paikka kun sillon jää kuulemma väki kesälomille ja heikommin pidetään moisia unikouluja.. Kummallista, olisin luullu et moinen palvelu on ympäri vuoden käytössä. Luulis niitä hoitajia ja lääkäreitä olevan töissäkin, tuskin kaikki samaan aikaan ryntää lomalle? :D

Ja jjep, Seinäjoellahan me asutaan ja se mäki on tuos ihan kivenheiton päässä. :D Kamala se mäki.. :E

29.5.2012
RJ89
RJ89

niinku muistaisin et seinäjoella asuu. :) (jotenki pistäny silmää ku ei kovin kaukana asu.) Hieno homma että apua saitte näin nopsaa. toivottavasti on apua.

29.5.2012
maijuli88
maijuli88

Oh, tänään tuli jo kirje sairaalanmäeltä ja jo ens pe päästään sisään! 8) JEEE ! Mä aloin melkein itkemään kun sain lapun käsiini.. :D

29.5.2012
RJ89
RJ89

Siis joo, mennään osastolle "asumaan" 1-3 vuorokaudeksi (lääkäri päättää kunkin kohdalla yksilöllisesti mikä on tarpeellinen määrä) ja toimitaan täysin normaalisti, niinkun kotonakin toimittaisiin. Mä laitan ukon unille ja siinä vaiheessa loppuu mun päivä ja mä lähden kotiin, ukko jää sairaalaan ja hoitajat hoitaa yön ja mamma on taas aamulla paikalla. :)

Tämä kuulemma toimii joillakin jo yhden yön jälkeen, mut mä uskon et meillä tarttetaan ainakin se kaks yötä sairaalassa. Siinä siis muksu oppii olemaan haluamatta äitin tai isän siihen joka hetki yöllä kun ei sitä kerran saa, vaan hoitajan.

nea, en mäkään raaskisi mutta mun raja on tullu vastaan jo aikoja sitten ja jos mä oon vaan varjo entisestä, niin eihän se voi olla hyvä kenellekkään meidän perheessä? Mä teen tän rakkaudesta mun miehiä kohtaan, en itsekkyydestä.

22.5.2012
RJ89
RJ89

toivottavasti pääsette nopsaan sinne :) Vaikee kuvitella miten sitä pärjäis jos ei sais nukkuu kunnolla... Mie oisin varmaan loputtoman kiukkunen :D Mutta hirveen hieno juttu että saatte apua, kyllä siekii oot unes ansainnu ihan varmasti :)

22.5.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...