mitä ulos päälle?

mietin tuossa että miten vähän vaatetta olette jo pukeneet pienille lapsille? kun eilen olin siellä synttäreillä osa 2-3 vuotiaistakin oli pihalla paljain jaloin ja pitkähihaiset mekot vaan päällä. laitatteko vielä esim. sukkikset housujen alle jos on +10 tai +15 lämmintä? entä milloin voi olla pelkällä t-paidalla ja pitkillä housuilla? entä vauvojen vaatetus?

22.5.2012
mustikka88
mustikka88

Täällä on nyt 17 astetta varjossa ni aurinkoisella kelillä vauvalla on shortsit ja teeppari, sukat, hattu ja kengät. Jos on pilvisempää ni housut on collarit, muuten sama. ja ikää 1v1kkk. Hienosti pärjää, hyvä ettei ole hikimärkä

22.5.2012
misukka
misukka

meillä kun on 10-15 lämmintä niin laitetaan sisävaatteiden (t-paita, pitkähihanen, pitkät housut, sukat) lisäksi takit, lippikset tai pipot, riippuen tuulesta ja lenkkarit. sit kun alkaa olla lähemmä 20 lämmintä niin jätetään takit naulaan ja saavat valita laittavatko crocsit vai lenkkarit.. pitää mennä reippaasti yli 20 asteen niin sit vasta kesähepenissä.. tuuli on aika viileä kuitekin...

22.5.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Meillä oli juuri puistossa pitkähihainen paita ja pitkät housut välikausihaalarin alla sekä hanskat ja hattu. Yhtään ei ollu kuuma, meillä mittari näyttää reilua 15 astetta ja ulkona käy pieni tuuli.

22.5.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler

eli muilla jo ihan kesävaatteissa vaikka loppukevät vielä on ja tuuli voi olla petollistakin.

no jos sitä itekkin uskaltais jo jättää ne sukkikset pois housujen alta. en mä sitä vilustumistakaan pelkää kun noi ei ole ollu koko talvena kipeenä niin ei haittaa jos nyt tulevat kipeeks mutta ei ehon tahonkaan halua vilustuttaa niitä. kyllähän lämpötilan perusteella voi jo kesävaatteet laittaa mutta mietin tota tuulta vielä. no tuulisuuden mukaan täytyy laittaa vaatteet.

kiitos vinkeistä, minua ei siis katsota kieroon jos lapsella ei ole paljoa vaatteita.

22.5.2012
mustikka88
mustikka88

ihana olipa kirjotusvirheitä ku kirjotin eka tekstin..:D

eli meillä on aika vasta sulanu viimeset lumet pois tossa 2-3 viikkoa sitten oli kaikki lumet vasta hävinny nyt aamulla ku tytöt lähti hoitoon laitoin päälle sukkikset ja leggarit sukat pitkähiaiset ja välikausi puvut lämmintä oli reilu 10 astetta.

meillä aletaan siinävaiheessa ku 20 paukkuu niin vähentään sukkikset pois ja t-paitaa päälle viel kuitenki on tuo maaki nii kylmä etten vois kuvitella et avojalon pääsisivät ulos.

ihana lukee ku muilla on jo ihan kesä mut täällä p-pohjanmaalla nyt viimenen viikkokin menny sataen n.+4 lämmintä ja nyt toinen aurinkoinen pv putkeen jospas se kesä meillekkin pikkuhiljaa jo tulee..:)

22.5.2012
mire88
mire88

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

22.5.2012
mire88
mire88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...