puremisesta

kertokaas vielä jtn vinkkiä ku pojalla on tullu kuun alus hampaita alas 2 ja nyt koht on puhkeemas 2 alas lisää eikä kyllä kauaakaan ku ylös on puhkeemas 2 hampii. mut siis asiaan kun poika puree mua lähes aina syötätettäessä (syö siis rintaa) eikä auta kun ottaa nenästä kiinni (nauraa), ottaa rinnan pois hetkeks ja antaa huutaa hetken aikaa kunnes taas saa rintaa, sanoo au tai vähän kovemmalla äänellä AU tai AIII (nauraa vaa). aloin nyt viimeks kun puri itkee ku sattu niin kovin ja vieläkin on nänni kipee. tämä tapahtui eilen? no mut kuitenkin on vieläki arka. mä en keksi enää mitää muuta keinoo ku alkaa vierottaa pois rinnasta jos ei lopu toi pureminen. hän myös puree muuten vain meitä käsiin ym, vaatteisiin ja kaikkeen. joten auttakaa mitä muuta voin vielä tehdä tuohon puremisen lopettamiseen?

21.5.2012
immortal
immortal

no mä otan siis ihan napakasti nenästä ja tämä irrottaa mutta alkaa vaa nauraa. ja siis hänellä on kyllä nälkä mutta alkaa kuitenkin puremaan silloin lopetan tissin antamisen sitten hän kiukkuu 5min päästä ku on nälkä. murinaa voisin kokeilla sitä en ole testannu vielä mutta kun tämä nauraa kaikille uusille äänille mitä vaa kuulee. hän ei paljoa itke oikeestaa usein vaan kun on väsynyt tai nälkäinen. neuvolassakin ihmettelivät että nauraako hän tosiaan noin paljon aina olen vaa et joo. hänhän on silloin vaan onnellinen kun vaa nauraa.

misukka en mä todellakaa ite naura sille ku se sattuu.

22.5.2012
immortal
immortal

Pitää lopettaa se syöttö siihen eikä saa nauraa. Kyllä se viesti menee melko pian perille ku ruoan tulo loppuu ku seinään jos puree. Meillä taisi jo saman päivän iltana lopettaa kesken ruokailun puremisen.

Niitä loppunäykkäsyjä kyllä harrasti jonkin verran mut nenästä kiinni ja "auuu" kyllä auttoi niihinkin.

22.5.2012
misukka
misukka

Mäkin vähän ihmettelen ettei nenästä nappaaminen ole tehonnut. Itsellä auttoi ja niin on moni muukin sanonut. Sitä ennen kokeiltiin kaikki aut ja murinat ilman mitään vaikutusta.

22.5.2012
alexsandra
alexsandra
11-month-old baby

joo siis sillee et mun mies sanoo et älä huuda et aika kovalla äänellä, mutta tämä on pojan mielestä hauskaa kun äitii sattuu.

21.5.2012
immortal
immortal

sain sen tänne kovin muuta väitti taas tää sivu kun yritin alottaa tätä kessua.

21.5.2012
immortal
immortal
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...