se ois jo iltalörps :)

Eikö vaan? Kello kuitenkii jo puol seiska :) Justiinsa syötiin kun grillattiin kylkee. Kivasti on lihaa hampaitten välissä. Siinä sitä iltapalaa ku nuo kaivaa pois :D Mies on saikulla kolme päivää (jee, koska ei se kovin kippee oo :D) ja ihana ätsiih-ilma ollu :) Jotenkii hyvä fiilis tästä päiovästä, vaikka oon nukkunu viime yönä vaan kaks tuntii, allergia yrittää hitaasti tappaa miut ja poltin käteni :D Mitäs mammojen maanantaihin? :)

21.5.2012
riu
riu

Tuo on kyllä totta että mummy ei yleensä valita mistään :)

Meilläkii on pojat sanonu ekat sanat roimasti alle 1 v iässä, tokavekaralla tosissaan jäi puhe jalkoihin eikä oo vieläkään löytyny, mutta tuo kolomonen juttelee lupaavan paljon :)

Sralla elä ressaa, miun "jenkkakahvat" on sitä kokoluokkaa että ei niistä pysty ottamaan lapsi kiinni, ei mitenkään. Ja nyt ei ollu kyse siitä että ne ois niin olemattomat :D Mutta tuommosia kiiruspäiviä ku piette niin häviää ne vähäsetkii kahvat :)

Mie oon täällä saunanraikkaana ja hengitänkii ihan normaalisti saunan päälle. Ihan onnellinen olin siihen asti, kunnes kävin hakemassa puhasta paitaa kaapista. kahoin että mitäs tuossa hyllyllä on... pyyhkäsin sormella ja kerpele mitäs muutakaan ku tuota s**tanan siitepölyä! Voi sensuroitu kirosana!!!! Eli se ois huomenna iltapäivällä riehuttava rätin kanssa ihan huolella. Jee.

21.5.2012
riu
riu

Minä hiukka kateellisena täällä ko Jonnalla jo puhutaan. Meillä ko ei puhuta eikä liikuta. Tai siis meneehän tuo 1v1kk hirveetä vauhtia pyllyllään mut sais tuo ny jo jaloilleenki nousta. Ja puhua pulpattaa ihan järjettömästi mutta mitään yhdenmukaista linjaa ei ole havaittavissa et joku änähdys merkkais jotain tiettyä asiaa.

21.5.2012
misukka
misukka

Meillä täällä just lapset söi iltapalansa ja esikko vetäs perään jäätelötuutin. Kävin just kaupassa ni tarttu pari pingviinilaatikkoa matkaan.

Vauva yrittää nousta jatkuvasti karhukävelyasentoon. Pyllähtää vaan niin nopsaan takas pepulleen etten ikuna ehdi saamaan siitä kuvaa. Eilen nousi ekaa kertaa ilman lisätukea olkkarin pöytää vasten seisomaan. Edistysaskeleita täällä siis. :)

Niin, ja esikko fillaroittee nyt ihan suvereenisti tuossa pihalla. Jarrutusta täytyy vähän harjotella vielä. Käytiin viemässä roskia ni poika tuli fillarinsa kanssa mukaan ja nopeuden noustessa heitti jalat maahan eikä se fillari pysähtynykkään. Ja niinku oon jo 2 päivää tolkuttanu et pitää polkimilla jarruttaa eikä heittää jalkoja ketoon ku ei se tehoa alamäessä. Noh, josko menis jakeluun ku nyt honas ettei äitee kusettanukkaan tässä touhussa. Paniikkihan se pojalla tuli ku minä vieressä kiljun et jalat polkimille nyt HETI! Saatiin fillari pysähtymään ja poikaki rauhottuu. Pyörä jäi matkan varrelle ku taaperrettiin ales roskikselle.

21.5.2012
misukka
misukka

miullakii taitaa olla tilanne todella saunaa vailla, vinkuu hengitys siihen malliin :/  Tää kevät on ollu oikeesti aika vaikee tän siitepölyn kaa, ja jotenkii mies ei tunnu ees tajuavan että en halluu olla pihalla ku siitä tullee niin kurja olo. Pöh. Mutta onneks sauna auttaa, huoneilma saa kosteutta samalla ku pestään pölyt pois :)

Onnellinen siullahan on oikee äitin rentoutusilta tiiossa :) Miekii aattelin tänä iltana lukkee ihan kirjaa! Joo, niin hurjaa elämää mie vietän :D

Jonna ei mee kuitenkaan kauaa kun kaiholle muistelet aikaa jollon pikkunen vaan istu aloillaan... :D

Kahos perhana, mies ihan innostu leikkaamaan nurtsin ekan kerran tänä kesänä :D Luulis olevan nyt onnellinen, se kun tykkää siitä hommasta :D

21.5.2012
riu
riu

Mul on niin kova vitutus päällä ettei tosikaan. Piti oikein itkeä että sai pahimmat ulos ja vei ne viimeisetki voimat. Mä en yksinkertaisesti KESTÄ tätä allergiaa enää. En mitään osaa siitä, nukuin töiden jälkeentunninpäikyt ja silti ihan $%&$ väsyny.

21.5.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...