Macaronit

Eli ne sellaset värikkäät möllykät. Kahden möllykän väliin tulee marmeladia esim. Yllätyin ku lehdes oli tuollainen nimitys niille mutta minkäs minä sille voin;) Mutta asiaan. Kun ohjeessa käsketään vaahdottaa valkuaiset niin oletteko vaahdottaneet vain vähäsen vai niin paljon kuin esim marengeis eli vaikka kipon kääntää nurin niin ei lähde valumaan? Ja mitä olette laittaneet väliin? Mä tein viikonloppuna ihan täysin lukihäiriöisenä ja ilman keskittymiskykyä ja lopputulos oli löysä taikina joka pellillä muuttui macaroni levyksi=D ne muutamat mitä sain niitten väliin laitoin appelsiini marmelaadia ja hyväähän ne varsinkin kahvin kans on. Voisin tehdä noita mun synttäreille mutta en tod alkaa tekemään miljoonaa taikinaa että saan edes pienen lautasellisen tehtyä=)) jakakaa hyvät ohjeet mun kans!!!

21.5.2012
myrmeli
myrmeli

Mulla on kaapissa mansikka tomusokeria onko kukaan kokeillut sitä noihin macaroneihin? Tuleeko liian äitelää? Oon johonki kakkuun tuosta tehny kuorrutetta mutta kakku kyllä jäi syömättä ku on vähä vielä enemmän makoisempaa kuin tavallinen...

Ja mitä te olette laittaneet väliin?

Toi mikiliinin antama linkki oli kyllä opettavainen, uskoisin onnistuvani...=) mutta sielläkään ei ollu kuin kaksi ohjetta...

28.5.2012
myrmeli
myrmeli

Kyllä se valkuaisvaahto pittää olla kovaa, muuten ei onnistu.

21.5.2012
misukka
misukka

Kyl mie oon aina eläny siinä uskossa, et ne valkuaiset on tarkotus vaahdottaa ihan "marengiks" asti :D

21.5.2012
huopis
huopis

ja siis mähän oikaisin aivan vääräs paikkaa tai luin huolimattomasti. mä sekoitin tomusokerin ja munan valkuaiset ja sit vähä yritin vaahdottaa...sit luin et ne valkuaiset oliski tietysti pitäny vaahdottaa eka...=D

Sattuuhan näitä varmasti paremmillekkin=)

21.5.2012
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...