No taas niistä pihapäikyistä ja vaatteista :D

Noniin, uskallanko laittaa ukon jo ihan vaan sisävaatteissa pihalle tutimaan? Ilman jalkapeitettä vai sen kanssa? Tänäänki kohos mittari 20 plussaan ja eihän toi patteri nukkunu ku 1,5h ja oli todella kuuma kun rattaista irti sain, mut ei nihkeä tms. Ja päällä siis sisävaatteitten lisäks fleecehaalari, villasukat ja -lapaset ja kypärälakki. Että tuota tuota, kertokaas viisaammat miten toimitaan hikipäiden kanssa? :)

21.5.2012
RJ89
RJ89

meillä nyt oli jotain 15 astetta ja sisävaatteiden(body, housut, sukat) päällä oli tumput, hattu ja äp:n villapuku. vauvat oli lämpimiä, muttei hikisiä. makuupussin sisälle ei tohdi enää laittaa, kun paistuvat siellä ja peitto ei kestä päällä, niin onneksi keksin tuon villapuvun laittaa. se on sopivan ohutkin ja hengittää ihan erilailla kuin ohut puuvilla-/fleecepuku.

24.5.2012
äipsyli
äipsyli

meillä ollu pitkähihanen pody ja huppari, housut ja sukkikset  hellelärä tai kimperin ohut pipo. semmonen villapeitto jossa reikiä xD siis semmonen mummon neliöistä tehty :D lämmin oli :) mutta ei kuuma. täällä oli jo viileempi alle 20 oli.

23.5.2012
imppuliina
imppuliina

Meillä siis kans ukko nukkuu rattaissa, ei ole enää muita kun ne ah upouudet Scooter S. ;b Ja ja, tänään käytiin tk ja mietin kauan et mitä kummaa laitan ukolle päälle. Päädyin vaan sisävaatteisiin jotka oli tänään body, farkkulappuhaalarit ja sukat, hyvin pärjäs. Oli mulla viltti alkumatkan jaloilla, mut otin sen pois ku päivä meni pidemmälle ja lämpö vaan nousi. Loppujen lopuks kun herra heräs heti ku kotiin päästiin niin patukka oli selästä vois sanoo et ihan hiestä märkä. :o Eikä siis ollu mitään muuta ku ne sisävaatteet, ei jalkapeitettä ei mitään.

Son kesä ny!

22.5.2012
RJ89
RJ89

Joo siis kyllä sen kädelläki huomaa että sielä kuomujen yms. suojassa on lämmin. Huomenna siis uudet kujeet ilman haalarihelvettiä. :b

21.5.2012
RJ89
RJ89

tipihii turisee kyllä NIIIIN asiaa. Täällä oli hurrrrjat +12 ku vein pojan nukkumaan ja vaunuissa kuitennii se +20.

21.5.2012
iputin
iputin

Meillä pikkuherra nukkui päällänsä body, collaripöksyt, sukat ja pipo. Potki itsensä ulos rattaiden pussista ja oli silti ihan hikimärkä herätessään.

Voit siis todellakin hukata haalarin ja villatumput. Eikö se lapsi jo sula siellä ku noin kauheesti päällä? 20 astetta lämmintä ni nukkuisitko itse villavaatteissa?

21.5.2012
misukka
misukka

Nojoo, ehkä mäki uskallan pikkuhiljaa luopua tosta haalarista, ainaki näinä aurinkosina päivinä. :)

21.5.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...