Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mitäs uutta keksisin pöytään..

Ärsyttää jo samoja ruokia kierrättää viikosta toiseen. Meidän pikkuherra on suhteellisen nirso, niin on ruuan vaihtelevuus hiukan vähentynyt. Nyt ärsyttää jo aamulla kun yrittää pohtia, et mitä sitä tekis tänään ruuaksi. Kertokaas nyt vaikka mitä teillä on syöty lähiaikoina, jos tulis inspistä mulle siitä. Makaroonilaatikko, riisi ja kana, kalakeitto, jauhelihakastike, spagetti ja lihapullat kiertää meillä viikosta toiseen..Ikää pikkuherralla on 1v,3kk ja syöpi meidän kanssa samaa, jos vaan maistuu. Mut erikseen en jaksa ruveta tekemään sille  ruokia. Toki pakkasessa on jokunen valmiiks tehty ateria jos on kiire, tai me syödään pitsaa tms. Mut siis uusia ruokaideoita tännepäin pliis :)

21.5.2012
terkkamama
terkkamama

Totta, lapsi oppii helposti nirsoksi jos vaan samoja ruokia syö..osaltaan tossa kai myös oma laiskuus, kun en oo mikään himokokkaaja, vaan sitä tekee helposti niitä ruokii, mitä on aina aiemminki tehny. Mut nyt tuli totaalikyllästyminen..Lisäksi mä oon raskaana ja tietyt ruuat on alkanu oksettaa.

21.5.2012
terkkamama
terkkamama

Mie aattelin ihan  samaa, että teet vaan kaikkia erilaisia ruokia ja annat lapsen nirsoilla, kyllä sekkii niihin ajastaan tottuu :)

Meillä syyvään millon mitäkii ihan fiiliksen mukaan, mutta mie oon omasta mielestäni sen verran luova tän asian kanssa ettei tosiaankaan tunnu että syötäs aina samoja ruokia... Mutta jos ideoita kaipaat niin vilkasepas vaikka oman paikkakunnan kolujen ruokalistat, jos sieltä saisit hyviä vinkkejä :)

21.5.2012
riu
riu

niin ja tonnikala on hyvää kastikkeena laatikossa jauhelihan korvikkeena

21.5.2012
myrmeli
myrmeli

kanakeitto. Mä teen sen suht samalla tavalla ku kalakeiton mut vaan siis kanasta eli siis maitoon teen ja siihenkin saa vaihteloua kun joskus maidon tilalta laitan kookosmaitoa. 

Eli meillä menee ruoat kutakuinkin näin että: 

Broilerista: Riisiä ja kanaa, kanakeittoa, perunakanavuokaa, muusia ja kanaa

Jauhelihasta: Perunat ja jauhelihakastike, mureke ja muusi, jauhelihaperunavuokaa, spagettia ja tomaattista jauhelihakastiketta, lasagnea, lihapullat ja jotain, perunamuusijauhelihavuoka

Kala: keitto, kalavuokaa ja perunat, kalapuikkoja valkoistakastiketta ja perunat/muusi

Lisäksi nakit ja makkarat, kinkku: nakki/makkarakeitto, nakki/makkarakastike ja perunat, tai sellaisenaan ja muusia, kinkkulaatikko, lihakastike ja perunat/muusi, karjalanpaisti, lihaisat pihvit(eli kokolihaa)

Muuta: Pinaattilätyt tai kasvispihvit ja muusi ja joskus meillä on myös paistinperunoita noitten muusin ja perunoitten tilalta, munakas kasviksilla on hyvä ruoka myös, lihakastike ja perunat/muusi, karjalanpaisti, lihaisat pihvit(eli kokolihaa),

Tässä nyt jotakin, toivottavasti oli apua

21.5.2012
myrmeli
myrmeli

Mulla kans vähän sama fiilis.. Ootko kokeillu jotain riistakäristystä, meidän 1v4kk poju tykkää siitä :) kera pottumuusin ;)

21.5.2012
Felize
Felize

Tota lasagnea voiskin kokeilla :)

21.5.2012
terkkamama
terkkamama

Ja meidän likka rakastaa myös sienikastiketta. :D Oon ostanu niitä jumboherkkusieniä ja kuutioinu, paistanut sipulin kanssa ja kermapurkki sekaan. Menee niin perunan kuin pastankin kanssa :)

21.5.2012
Monster
Monster

Mites joku laatikkoruoka? Kinkkukiusaus on aika simppeli ja yleensä lapset tykkää. :) Ja lasagne meillä ainakin, ihan perus ja sitten kanalasagne. Kananmunakastike on kassa yksi hitti. :D

21.5.2012
Monster
Monster
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...