Bodyt kuivana vaipanvaihdon ajan

Tämä on todella pieni, mutta hyödyllinen vinkki ainakin ystäväpiirissäni, jossa tätä kikkaa ei muut vielä olleet käyttäneet. (Pienen) vauvan vaippaa vaihtaessa ja peppua pestäessäni laitan aina nepparilla bodyn kiinni olkapään päältä (samalla tavalla kuin se pitäisi laittaa normaalistikkin alhaalla). Body pysyy kuivana ja ei ole tiellä =)

21.5.2012
Mursunen
Mursunen

Lisäksi meillä tyttö ei ainakaan tykkää siitä kun bodya pukee niin voi rauhassa tehdä pidempiä ilmakylpyjäkin kun body pysyy nepparilla kiinni ylhäällä - ei tartte ottaa bodya pois sen pelossa jos vaikka pissat lirahtaa.

29.5.2012
Mursunen
Mursunen

mie teen samalla viisiin ku santtu :D Jaksa niitten neppareitten kaa räpeltää... :D

21.5.2012
riu
riu

meillä laitettiin se bodyn takaosa selkäpuolelta kaula-aukosta vähän sisään. kesti ihan hyvin niinkin.. vielä nykyäänkin teen kuopukselle niin esim jos on pitempi mekko päällä tms, joka haittaa vaipanvaihtoa. helma vaan kaula-aukosta sisään :D

21.5.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Tätä vinkkiä kannattaa hyödyntää myös pottaillessa. Eipä pääse bodyn "helmat" valahtamaan pottaan pissan sekaan.

21.5.2012
TyPo1
TyPo1

Itse tein samaa vähän vanhemman taaperon kanssa. :) Pienellä ne bodyt pysyi kuivana meillä ainakin muutenkin, mutta sit kun lähdettiin liikkeelle, niin jostan 8kk eteenpäin oli tosi kätsyä, kun huitas vaan ne bodyn napit olkapään yli kiinni ja likka seisoi vaipanvaihdon ajan, niin ei roikkuneet siellä pissapyllyssä ja jos piti pyllyä pestä, niin ei roikkunu ne bodyn lärpäkkeet siellä vesihanan alla vaan pysyi siististi siellä olkapäällä. :)

21.5.2012
Monster
Monster
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...