Omituista

Omituinen tilanne kerrassaan.. Olen lopettanut e-pillerit, nyt meneillään ensimmäinen ns.luonnollinen kierto. Toiveina tosiaankin raskaus. Tämähetkinen tilanne on se, että KP 39, ja menkkoja ei kuulu ei näy. Edelliset luomukierrot olleet 28-30 pv. Raskaustestejä kulunut kierron aikana useampi, kaikki puhtaita negoja. Ovulaatiotestejä en tehnyt kierron aikana, mutta kun raskaustestit loppuivat tein tänään ovulaatiotestin jossa jonkinsortin plussa?! Mikä avuksi, odottelenko malttavaisesti vai?!       kp 39

21.5.2012
Onervainen
Onervainen
3 years, 4-month-old toddler

Syykin selvisi, miksi menkat eivät ole alkaneet ajallaan.

Tänään, vihdoin, tein raskaustestin johon ilmestyi KAKSI viiva!!

23.5.2012
Onervainen
Onervainen

odottele... mulla viime vuonna näihin aikoihin oli samainen vaihe menossa. Kävin ultrassa ihan muista syistä ja lääkäri totes et ovulaatio on parin-neljän päivän päästä, vaikka itse olin siinä uskossa kun ekat menkat oli ehtiny jo olla pillereiden lopettamisen jälkeen, jotta toiset kuukautiset ois jo alkamassa. Oli vähän pitkäksi venähtäny kierto ja tossa toi tuotos sätkii sitterissä.

Esikoisestahan mulla oli testi puhdas nega kun menkat oli viikon myöhässä, vasta kahden viikon paikkeilla oli plussa. Siksipä tosta toisesta tein testin vasta kun reilu viikko olis menny menkat yli tosta lääkärin kattomasta ovulaatiosta.

Joten odottele ja pidetään peukut pystyssä plussalle :)

21.5.2012
iputin
iputin

tuossa minkura mainitsikin nuo kuumeilijat, sekaan vaan jos haluat, saapi vähän juttuseuraa ja vertaistukee..

21.5.2012
ninnup
ninnup

yritä malttaa ootella vielä ja jatkaa vaan harjotuksia vaikka hankalaa se on tiedän tunteen.. itellä veny kesken yrityshommien kierto tossa jouluna 45 päivään normista 30 ni siinä meinas kyllä usko loppua että mikä on vikana.. siin tuli tehtyä testiä jos jonku näköstä.. 

oliko ovistestissä kuin vahva viiva vai ihan hailakka? niitä hailakoita haamusia saattaa niihin tulla joskus mutta vahvempi vois viitata et on tulossa tai menossa ja jos on yhtä vahva ku kontrolliviiva ni on just päällänsä eli kierto loppus sit parin viikon päästä ellei tärppi käy :) tikuta huomenna samaan aikaan ovis ni tiiät tummeneeko vai haaleneeko ja missä sitä oikein mennään..

21.5.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...