tulisko teille mieleen jotakii suomessa joka vois olla italialaiselle

jollakii tapaa uutta, outoo tai jota varten se vois tarvita neuvoa? Miulla ei tullu muuta mieleen ku sauna ja että viiniä saa oikeestaan vaan Alkosta :D Jos keksitte niin oisin ihan suunnattoman kiitollinen :D

20.5.2012
riu
riu

koulujuttu :) tai siis kyllähän myö aina välillä saahaan vieraita ulkomailta, mutta ne on siellä asuvia suomalaisia :D

21.5.2012
riu
riu

sainpas hyvän ajatuksen ja kirjotan hakemiston tapasen, siis aakkoset silleensä :)

Alko ja siitä kertomus

everyman's right

lörtsy

recycle

vendice (muikku siis :D)

water just järvistä ja juotavasta kraanavedestä jne :D

Ja tässä kohtaa jos tullee mieleen hyviä aakkosia niin kertokaa ihmeessä! Tälleenhän tää ois paljon kivempi ja kevyempi luettava kun kaikista laittaa vielä jonku kivan kuvan :) Ai että, kyllä nyt on taas kiva ku työ ootte olemassa :)))))

21.5.2012
riu
riu

Mie tiesin että täältä kannattaa kysyä! Mie kirjotankii vähän ihan tästä suomalaisesta perusluonteesta, ettei raukkaparka ihan kokonaan säikähä :D Ja sitte monia muita juttuja, varmaan jostakii kierrätyksestä pittää kertoo, vai kierrättääköhän ne saapasmaassa biot, lehdet, pahvit yms?

21.5.2012
riu
riu

lähinnä ehkä ruokailu tuli mieleen, että syövät tosi nopeesti että pääsevät muihin hommiin että ruokapöytään ei jäädä seurustelemaan.

jos ois talvi niin pilkille veisin :D

tuo on ehkä just järkevä että ihmiset on hiljaisia, ja vastaukseksi voi saada pelkän joo, ei tai vastaavan :) ja sisällä ollaan ilman kenkiä, en tiiä onko italiassa miten tapana, mutta ihmetyttää joitain maalaisia.

21.5.2012
mustikka88
mustikka88

heh, eka mikä itselle tulee mieleen, on liikennesääntöjen noudattaminen :D Eli jos ihmiset jää seisomaan punaisiin valoihin vaikka muuta liikennettä näy missään, niin se on vaan liikennesääntöjen noudattamista ja se, että täällä painetaan äänitorvea vaan ihan äärimmäisessä tilanteessa ;)

sit toinen se, että vaikka ihmiset on hiljaa, ei se tarkoita että ne olis vihaisia tmv. ne vaan on hiljaisia, ei käytä paljon elekieltä :)

21.5.2012
Mummy83
Mummy83

no mie teen yhelle kesäsavolaiselle semmosen kansion, jotta kerron kyllä paikalliset jutut alkaen lörtsystä ja päättyen kulttuuriin. Semmosia yleisiä juttuja mietin :) Nuo kesäyöt vois tosiaan mainita, että ne hetken vielä kirkastuu, mutta elokuuta kohti alkaa pimenemään. Ja että järvessä voi uida, kraanavettä voi juoda (kai italiassakin voi? :D) Heh ja se laskeutuu koneelle vielä tänne ja tässä ei tosiaan oo ku vettä ja saarta vuoronperään :D Jotta ehkä mie mainihen vielä tuhannet järvetkii :) Voi samassa kertoo noista kahesta kansallispuistostakkii mitä on ihan äärellään :)

20.5.2012
riu
riu

*kops* no kun sä oot tollanen kiero savolainen niin teilläkin on ne omat kukkoset mitä toreilta ostetaan niin mun mielestä ois huippua kun ulkomaalaisille, noille italiaanoillekin esiteltäs ja suositeltas suomalaisia perinneruokia. Niitähän on vaikka mitä, karjalanpiirakat, kalakukot, sahti, mämmi, rössypotut, leipäjuusto lakkahillolla jne...

Ja sitten tietty usutusta suomalaista taidetta ja designia kohtaan :)

20.5.2012
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...