Reebokin Easy Tonet?

Muistaakseni beibi joskus harkitsi hankkivansa? Tai onko jollakulla muulla nää kengät, onko kuinka hyvät? Ja voiko niitä käyttää ihan juoksukenkinä ja treenatessa esim zumbassa? Tarttisin udet juoksukengät ku vanhoista karhuista tuli varvas läpi :) en muuten suosittele sitä merkkiä ollenkaan, noiki vasta 3v vanhat ja kaks vuotta oli kovemmalla kulutuksella :( mun vanhat halvat aceritki kesti kauemmin ku nuo..

20.5.2012
Mummy83
Mummy83

Mulla on nuo ja ne on juurikin tuolla pyöreet pallot (2kpl) pohjas. ostin perjantaina ja kyllä ne ainakin hyvältä tuntuu. vasemmas jalas on varmaan heikommat lihakset ku siinä noi kengät tuntuu enemmän. Surkeet nauhat ei millään tahdo pysyä sidottuina mulla. Mä lähdin ostamaan niitä puman keinupohjallisia kenkiä mutta se myyjä myikin mulle tuollaiset. niitä oli noista easy tonetista jotku plussa mallit mutta niistä en tykänny ku ne pallot tuntu jalanpohjaan ja ne oli jotenki päältä päin mohlommat kuin noi easy tonetit, mä ostin mustaa nahkaa niin on monikäyttösemmät mulle ku ihan perut lenkkari. Nyt oli intersportis se miinus 20% niin noille ei jääny ku alta 80 hintaa ja ku mulla oli vielä plussa seteli niin 74e. Että ajattelin sen sitten niin että ihan ok hintaiset lenkkarit jos tuo nyt olis jotain huuhaata. Vähä mua kyllä jäi ne keinulliset vaivaamaan mutta ostan ne sitten ku saan sen lottovoiton=) niis ehkä jalka joutuu enemmän ääriasentoihin ku nois tonereis mutta nois on se sivu juttu että jalka joutuu sinnekkin suuntaan työskentelemään. Ja on kuulemma "nasalaiset" suunnitellu että kai ne nyt jotain osaa...Pumat oli leveämmät ja toi tonerit istu mun jalkaan hyvin.

Emmäkään tohtisi noilla hyppimään mennä että ihan korkeintaan juoksua mut ei kyllä zumbaa tai tietysti jos kroppansa hallitsee mutta onhan se vähä vaarallista nilkoille lähtee hyppimään "pallojen"päälle...

21.5.2012
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...