Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

huomenet!

mitäs mammat..  täällä ei olo oo sen parempi ku eilenkään.. edelleenki jotenki hutelo.. kahvia huitelen mut sekään ei tahdo mennä alas :/ pojalla alkanu uudelleen räkä kertymään vaikka jo tervehty välillä ja köhii taas.. oivoi..

20.5.2012
ninnup
ninnup

huoh.. pojan nukuttamiseen meni about puolitoista tuntia ja puoli litraa maitoo :O 

mieski nous ylös ku kävin kysyy mitä syötäs ku kuolen nälkään ni vastaus oli että hällä on vielä pari palaa perjantaista pizzaa, hän saa siitä päiväruoan.. no kiva ettei hänen päiväruokaansa tarvii huolehtia :/ lähinnä ajattelin että oisko lounaaks haettu jotain pikaruokaa ku en oo syöny päiväkausiin ni teen sit iltaruoaks jotain mistä riittää huomiselle.. söin sitten jugurtin ku hällä kerran on jo ruokaa.. 
tuppaa vaan nälkä tulee uudelleen..

oon ottanu vähän heikkoja päiviä takas, yks koneellinen pyykkiä pesty ja astiat on pyöriny, lääkelaatikon siivosin vanhoista lääkkeistä.. täytyy laittaa pyykit kohta kuivaa kunhan saan ton telineen tyhjäks ja kattoo sit uutta koneellista mahtusko kuivamaan.. tänään meinasin et mentäs kyllä ulos vaikka poika yskii ja minä oon huono kuntonen mutta on tässä nyt niin kauan sairastettu sisällä et käydään ees kokeilee

20.5.2012
ninnup
ninnup

Huomenta! :)

Alexandra, jos sie mököttäisit, ni meinaatko ettei mies ottais puheeks sitä vituttavia asioita? Aivan varmasti ottais, ei se edes tajuis varmaanka mitään mökötyksiä. Anna mököttää tai mökötä takasi, mut ei niitä ärsytyksiä kannata niellä tai ne purkautuu joskus ihan eri tilanteessa ja mies on ihan pihalla ku ei tajuu mitä tapahtuu, ku sie et ole kertonu mikä mättää. :)

Huh, mie olin illal niin väsyny ettei edes suihkuu jaksannu... Täytyy siis yrittää ennen päikkärei käydä pojan kans kylpemässä ni pääsee itekki suihkuun. Sit täytyy eteisen kamat pistää paikoilleen. Päikkyjen jälkee lähtää heilalle se kuulemma kokkailee taas. :)

20.5.2012
Sralla
Sralla

Huomenta :)

Mie olin niin ystävällinen että nousin lasten kaa ylös, mies ku on kippee. Yleensä tälleen viikonloppuna jos ollaan molemmat aamusta kotona niin se oon mie joka nukkuu pitkään :D Meillä mies kerta kaikkiaan on aamuvirkku, jotta sinänsä ei ihmekkään. Esikoisen ollessa pieni sovittiin vähän että vuoronperään nukutaan pitkään, mutta jostain  syystä se nyt taipu kuitenkii näin :D Ja miehet ei oo ajatustenlukijoita, jos niille ei sano että joku asia vaivaa niin mistä ihmeestä ne voi sen sitte tietää? :)

Meillä ohjelmassa tännää jääkiekkoa ja kotona öhmöttämistä. Jotakii ohjelmaa lupasin lapsille, niin ehkä myö ostetaan joku halpa leipä ja käyvään syöttämässä vaikka sorsia... Tai jotakii :) Allergia saa miut hulluks kohta, että miekii saatan soittaa lääkäriajan ja pyytää jykevämmät lääkkeet itelleni. Eilinen oli tosi tylsä päivä eikä tästä taija tulla sen parempi...

20.5.2012
riu
riu

Huomenta! :)

Onpas mulla ollu taas pitkä libbetauko, enkä edes tiedä miksi. :D Pitäny vissiin ottaa vähän hajurakoo välillä ja nyt oli taas kauhee ikävä mammapulinoita. :)

Ihana aurinkoinen päivä ulkona. Itse oon tosin kipee, mutta ei se mitään, eihän äideillä oo lupa sairastaa, eli ulos vaan keinumaan. :D Kaamee kurkkukipu ollut jo viitisen päivää, että ei nielemäään pysty plus viisaudenhampaat vaivaa ja säteilee korviin asti jo se kipu ja vasen puoli leuasta tuntuu siltä kun ois turpiinsa saanu. Pitänee soittaa huomenna hammaslääkäriin, vaikka se onkin se mun pahin piinapenkki sinne joutua. :(

Kaksi viikkoa koulua jäljellä, tai oikeestaan vain 8 koulupäivää ja sit se olis loma! :) Sain vielä järjestettyä niin hienosti, että minimonsteri ja koiruus menee hoitoon silloin ja pääsen juhlistaan koulujen päättymistä ihanien naisten kanssa. :) Toivon mukaan on terdekeli. ;)

20.5.2012
Monster
Monster

Huomenta

Kamalaa jos mies ei heräisi=DSen jälkeen kun ei ole tarvinnut imettää yöllä en minä kyllä nouse vaan mies=DTai jos 2lasta tarttee yöllä jotain niin sitten minäkin nousen=)

Onneksi meillä nukkuu koko perhe pää-asiassa,mutta toki sairaudet voi valvottaa.

On tässä tasapuolisesti kanneltu vauvoja ja valvottu öitä miehen kanssa,en vaan ymmärrä miksi äiti ois jotenkin pirteempi heräämään yöllä....ja aamusin nukutaan viikonlopuna vuorotellen pitkään ja päikkärit päivällä.

Mulla ois pyykkiä,siivousta ja kuntoilua tänään luvassa..eilen oltiin koko päivä ulkona,masentavaa vaan kun tuo siitepöly pistää koko perheen tukkoon ja silmät muurautuu umpeen..lääkkeistä ei mitään hyötyä=(

20.5.2012
huiskutin
huiskutin

Kiitos tuesta mammat! Meillä tuolle miehelle on niin vaikea puhu kun se suuttuu ja mököttää 2 päivää. Mäkin olen jo täysin hyväksyny että yöllä valvon pojan kanssa ja tosiaan normaalit viikonloppu aamut olen valmis nousemaan mutta näillä lomilla edes se yksi aamu olisi kiva. Mutta vertaistukea on aina kiva saada! Kohta se puisto kutsuu jos sinne vaikka joku muukin eksyy.

20.5.2012
alexsandra
alexsandra
newborn baby

ja siis tosiaan, meillä ku isäntä on lomalla syyskuun alkuun saakka eikä viimeseen 2 viikkoon oo juuri kouluakaan ollu ku pari tuntia siellä täällä ni kyllä joutas vähän avittaa ku toinen sairastaa

20.5.2012
ninnup
ninnup

iltaketjussa purnasin tuuriani.. 

keskiviikkona lääkärissä kävin ni selvis että oli poskiontelontulehdus ja paha korvatulehdus ja se järkyttävä yskä oli tietty ollu koko viikon minkä takia sinne meninkin ja sitten sain ab-kuurin niihin ni torstaina veti aivan vedon pois ja heikko olo tuli, to-pe välisen yön ramppasin vessassa ja pe päivä aamusta iltaan meni sitten oksentaessa.. vielä eilis aamuna vähän yrjöilin ja nyt on tämmönen höttöolo edelleen.. ei sentään oo oksetusmerkkejä mutta kuiteski semmonen heikko olo.. 

alexandra: tuo on ärsyttävää.. meillä yritti mies että minä hoidan poikaa yrjö kurkussakin tuossa.. valvoin poikaa yöt jo samalla ku podin huonoo oloo ni vielä ois aamulla pitäny sen kans nousta ja muuta.. kyllä vähän ärähdin.. nyt nousin tänään pojan kans ku oli sen verta hyvä olo kuiteski ja annoin nukkua.. sanoin kyllä illalla et jos aikoo et minä nousen ylös aamulla ni saa tulla vahtii pojan unta ku levottomasti nukku ja vähän väliä kitis jotain että en valvo koko yötä ja sit vielä herää 6 aamulla ku oo nukkunu yli 2 viikkoon muutenkaan ku linnun pierasuja.. herra ku ois halunnu pelata nhl:ää.. tuli se sänkyyn mut ei sinne mun puolelle nukkuu ni mähän sitä taas yönki vahtasin ja ite torkuin

20.5.2012
ninnup
ninnup

Huomenia! Täällä herättiin taas ennen kuutta niin kuin aina. Tänään vaan risoo koska miehellä oli neljäs loma päivä ja tuolla se taas jatkaa unia kun minä nousen pojan kanssa. Näin se menee normaali viikonloppusin ja minä vielä siedän mutta kun on 4 päivää lomaa voisi siitä yhden aamun antaa minunkin nukkua. Varsinkin kun minä valvon pojan kanssa öisin ja mies ei korviaan lotkauta.

Anteeksi purkaus mutta kun niin ärsyttää.

Puistoon ollaan lähdössä, siellä on muuten kivaa mutta kun aina saa sielläkin seistä kaksistaan. Minä hölmö haaveilin että mies olisi vaikka joku aamu tullut mukaan.

20.5.2012
alexsandra
alexsandra
newborn baby

etusivulle

20.5.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...