VAATEONGELMA!!!

... Ja paha sellainen.   Oon ollu muutaman vuoden hukassa näiltä sivuilta ja eihän täältä enää ees löydä mitään. :(   Mutta se ongelma. MISTÄ MÄ SAAN VAATTEET PÄÄLLENI!!!!!! Ku en oo luonnostanikaan mikään kukkakeppi, tuulen nu***ma vinkuheinä enkä muutenkaa mitenkään missin mitoissa oleva... Ja kaupassa myydään vaan sellaseen muottiin sopivia mammavaatteita.   Ensimmäisen muksun aikana tulleet kilot on viel kaiken lisäksi uskollisesti jääneet, joten sekään ei helpota tilannetta. Eikä se että tässä useamman vuoden välitauolla olen ehtiny ne vaatteet hävittää, ne vähäiset mitä niistä oli käytön jälkeen jäljellä.   Joo löytyyhän netistä mitä mielenkiintosempia sivustoja mistä tilata mammonaa maksavia mammavaatteita isoillekin immeisille. KENELLÄ NIIHIN NYT VARAA ON varsinkin kun käyttöaika niille on hyvinkin lyhyt. Ei mulla ainakaa... Ja jooooooo, voinhan toki aina ostaa muutaman numeron isommat vaatteet ku normaalisti MUTTA KU EN HALUU ASUU MISSÄÄN TELTASSA!!! Sama ku ottaa sit sen jätesäkin ja vetää sen päälleen.   Jos nyt joku mua vois auttaa ni oishan se muuten ihan valtaisan mahtavaa!!!!!!

19.5.2012
Tintzuli82
Tintzuli82
3 years, 4-month-old toddler

tintzuli, osaatko ommella? siis edes alkeellista ompelemista?

mie  olen vuosien varrella kamppaillut kanssa vaatekokojen takia, tosin en sen takia, etteikö kokoja löytyisi, vaan koska tuntuu että tämä kroppa vaan on kasattu monesti ei-yhteen-sopivista osista.

nyt  on  kesä lähellä, joten hameet, mekot ja tunikat on se helpoin ja siistein  pukeutuminen. perushameen saa nopiasti kursittua kasaan kun ostaa joustavaa trikookangasta ja ompelee palasia yhteen. näin mie tein. ja sitten ompelin venyvistä kankaista tunikamekkoja, kasvattaen vaan tiettyjä osia vanhojen istuvien mekkokaavojen mukaan.

tietysti voit myös ostaa  jonkun muokattavissa olevan valmiin vaatteen. jos väri ja kuviomiellyttää, mutta leikkaus on liian mummomainen, osta ja leikkaa mieleiseksesi:)

eikä näissä tarvihe olla edes pro. riittää että rätti pysyy yllä kun liikut eikä nuppineulat töki hanuria:)

20.5.2012
Blanco
Blanco

KU SE KOKO EI ALA NELOSELLA VAAN SE ON PIENI!!!!!!!! Ja kaikki mitä oon vitosella alkavia vaatteita löytäny on niiiiiiiiiiiiiiin mummo- mallisia että... Pitää vissiin vaan tyytyä siihen että mummovaatteet niskaan jos meinaa jotain päälleen laittaa. :/ Suurin ongelmahan on ne housut... Ku on mitaltaan hukkapätkä mutta perse on seittemän leivän uuni, ja siihen vielä sit se maha... Hohhoijakkaa...

20.5.2012
Tintzuli82
Tintzuli82
3 years, 4-month-old toddler

mie vähän peesailen muita, eli trikookankaiset tunikat,pitkät topit, trikookankaiset mekot  ja hameet  näin kesän kynnyksellä:) venyy ja paukkuu ja vaikka kuinka pomppisi maha eessä, niin näyttävillä värikokonaisuuksilla saat kokonaisuuden nä'yttämään hemmetin hyvältä, eikä ees miltään "teltta-vaatetukselta":)

20.5.2012
Blanco
Blanco

IHAN LIIAN PIENTÄ KOKOA!!!! Niin kauan ku se kokonumero alkaa 4:lla, turha kuvitella että se päälle menee. Mie ku en normikaupasta löydä normistikaan niitä vaatteita ku ihan satunnaisesti sattumalta...

19.5.2012
Tintzuli82
Tintzuli82
3 years, 4-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...