lauantailörppää! :D

jos nyt kukaan kiekolta kerkee... :D Mie en jotenkii jaksa kahtoo :O Kuuntelen kyllä, mutta ei nyt pysty kykenemään kahtomaan tuota peliä. Liekkö liian jännää :D Myö käytiin kaupalla miljoonan muun kanssa, nyt sinne varmaan mahtus jo paremmin. Grillaamaan pitäs ruveta että saahaan tännään syyväksemme. Meillä on kanaa, taas... Mies on päässy kanan makuun niin se ostaa sitä ihan jatkuvasti :D No mie grillaan itelle tomskua, se o  hyvvee :) Mitäs mammoille? :)

19.5.2012
riu
riu

HÄÄÄTTTHHSIIIIHH!!

En mie allerginen oo tai mitään mut kauhiasti aivastuttaa silti. Voi kökkö sentään. Ei käy kateeksi niitä joilla on ihan oikeasti sitä allergiaakin.

Tänään on tämä mamma taas niin täynnä lapsiaan ettei tosikaan. Yksi vinkuu ja kitisee yhtenään kun ei oo nukkunu päikkäreitään ja toinen on oppinu ajamaan polkupyörällä ilman appareita ni sitä pitäis nyt sit ihastella ihan taukoamatta, puhumattakaan näistä muista jatkuvista huomionhakuhärväyksistä kummankin suunnasta.

Sit siihen kaupantekijäisiksi isännän omat kiukuttelut päälle ku hän jäi peräti tunniksi yksin lasten kanssa kesken lätkämatsin (itte kysy just pelin alettua et eikös mun pitäny käydä kaupassa) ni tämä elämä on taas ihan mahtavuutta.

Kiitos ja kumarrus. Taidan lähteä syöttämään lapsia. Kohta onkin sitten iltapesuaika ni sit pääsen pakkaamaan peräkärryä huomista kevätriehaa varten ku aamusta pitää olla jo laittamassa juttuja ni silloin ei enää pakata kamoja kasaan.

Nonnih, ja kiitos lliberon tai meidän toimimattoman netin, tämäkin viesti ehkä lähtee puolentoista tunnin kuluttua sen kirjoittamisesta :D

19.5.2012
misukka
misukka

mä en kato lätkää ollenkaa ja mutsiki pisti telkun kii, ku kävi liian jännäksi :D

tultiin viikonlopuks tänne, niin saa ottaa taas vähän rennommin. mä kävin kaupungilla IHAN YKSIN mut en löytäny muutaku leluja :D ostin tytölle ihan tapojeni vastaisesti yhden petshop jutun ku oli 60% alennuksessa, normisti en osta leluja ollenkaan, hää itse on ostanu nyt niitä lego friendsejä jos on saanu mummulta tai ukiltaan kympin sillon tällön. :) noi kaks on semmoisia et antaa aina lelurahaa tosin me nyt nähdään muutama kerta vuoteen ettei silleen vakavaa :D

ja sit ostin tytön tarhakaverille lahjan, ku ens viikonloppuna olis taas yhdet kaverisynttärit.

mä himoitsen semmoisia kirkkaan vihreitä housuja, mut en löytäny MISTÄÄN. VeroModas oli yhdet semmoiset leggaritapaiset, mut ne on tehty anteeks vaan, jollekki lituskapepuille, kun vaikka ottais kaks kokoa isommat, niin mun ahteri ei mahdu silti niihin. Tai mahtuu, mut sillen et vako vilkkuu ja ei kiitos..

Sit mä himoitsin, mutten kuitenkaan ostanu, kaksia vagabondeja, toiset oli kiilakorkoiset oranssit ja toiset kukkakuviolliset mut vähän siinä ja siinä, tais olla 8cm korot ku mä tykkään semmoisista 5-6cm koroista. Kyl 8cm koroillaki kävelee, mut sit ne on semmoiset et tarvii miettiä viittiikö pistää jalkaa ku lähtee esim kaupungille vai eikö laittas ja sit niitä ei kuitenkaan laita ku noi 5-6cm korot on semmoiset et niitä ei edes mieti, jos tekee mieli laittaa korkkarit niin sit laittaa ne. :)  Ja noi, vaikka ne ihania oliki, ni sit olis aina kauhee miettiminen etenki oranssien kenkien kans et minkä kans niitä käyttää. :)

t

19.5.2012
Mummy83
Mummy83

miulla ois ennää yks tehtävä tekemättä... Tai no sitte ois yks isompi, mutta sen nyt kerkee tehä ens viikolla :D

Meillä pienin nukahti sohvalle isin viereen. Sikkeeuninen lapsi, kyllä isi sen verran möykkää peliä kahtoessa että herkempi ois jo heränny :D

Miun mieli tekis jotakii hyväskää, siis semmosta suolasta hyväskää, ei mittää karkkia tms. Mitähän sitä keksis? Tavallaan säästin rahhaakii tännää, miun sisko osti miulle neuleen niin ei ite tarvinnu :D Ihanaa ku miulla on tuo personal shopper, oli tosi kiva neule :)

19.5.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...