Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

lauantailörppää! :D

jos nyt kukaan kiekolta kerkee... :D Mie en jotenkii jaksa kahtoo :O Kuuntelen kyllä, mutta ei nyt pysty kykenemään kahtomaan tuota peliä. Liekkö liian jännää :D Myö käytiin kaupalla miljoonan muun kanssa, nyt sinne varmaan mahtus jo paremmin. Grillaamaan pitäs ruveta että saahaan tännään syyväksemme. Meillä on kanaa, taas... Mies on päässy kanan makuun niin se ostaa sitä ihan jatkuvasti :D No mie grillaan itelle tomskua, se o  hyvvee :) Mitäs mammoille? :)

19.5.2012
riu
riu

hello...

täällä pimu jo yö unillaan ja poitsu mummolassa. mies duunissa.. varmaan pitää puruta nuo päivälliset kanasalaatin tähteet turpaan ja nassuttaa karkkia. telkkarin tarjota olis kerranki ihan hyvää..tarantinon elokuva tulee vitoselta par-aikaa, mutta epäilen että en jaksa kattoa sitä puolenyön yli asti.

mie aamupäivän ompelin ja hoidin koita punkkikasoja eilisen yhteen oton jäliltä*huoh* kyllä ahistaa kun mieskin nyt sit palkatonta joutuu töistä ottamaan viikon verran, että saadaan nuo valuhommat tehtyä. se tuntuu jo sit tilipussissa..varsinkin kun se vielä lomautetaan kesäksi :(

19.5.2012
camotar
camotar

HÄÄÄTTTHHSIIIIHH!!

En mie allerginen oo tai mitään mut kauhiasti aivastuttaa silti. Voi kökkö sentään. Ei käy kateeksi niitä joilla on ihan oikeasti sitä allergiaakin.

Tänään on tämä mamma taas niin täynnä lapsiaan ettei tosikaan. Yksi vinkuu ja kitisee yhtenään kun ei oo nukkunu päikkäreitään ja toinen on oppinu ajamaan polkupyörällä ilman appareita ni sitä pitäis nyt sit ihastella ihan taukoamatta, puhumattakaan näistä muista jatkuvista huomionhakuhärväyksistä kummankin suunnasta.

Sit siihen kaupantekijäisiksi isännän omat kiukuttelut päälle ku hän jäi peräti tunniksi yksin lasten kanssa kesken lätkämatsin (itte kysy just pelin alettua et eikös mun pitäny käydä kaupassa) ni tämä elämä on taas ihan mahtavuutta.

Kiitos ja kumarrus. Taidan lähteä syöttämään lapsia. Kohta onkin sitten iltapesuaika ni sit pääsen pakkaamaan peräkärryä huomista kevätriehaa varten ku aamusta pitää olla jo laittamassa juttuja ni silloin ei enää pakata kamoja kasaan.

Nonnih, ja kiitos lliberon tai meidän toimimattoman netin, tämäkin viesti ehkä lähtee puolentoista tunnin kuluttua sen kirjoittamisesta :D

19.5.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Oi ku kuullostaa hauskalta toi rantahommaki! :)

Ja ÄÄH, täällä mie vaan MAALAAN. :D No mut nyt ku maalaan ton eteisen tokaa kertaa ni sit mulla ei ois jälel enää muuta ko sellast näpertelyä. :)

19.5.2012
Sralla
Sralla

Ehtoota! :)

Taivaltaja, mie voisin lähtä sun kaa huudattaa Klamydiaa teini corollassa, jos asuisin vielä siellä ja jos mulla olis lapsenvahti. :D Ihan just sellanen olo. :D

No joo, miel meni lastenvahti keikka vallan hienosti, turhaa jännittelin. Sit oltiin viel toista tuntia puistossa, ja pyörällä kotia. Kerrassaan mainio ilma, vilkasin et ens viikolle luvannu 18 astetta lämmintä! :)

19.5.2012
Sralla
Sralla

moikka.. 

alkaa elämä voittaa.. ettepä usko ku keskiviikkona kävin siellä lääkärissä ni oli se poskiontelotulehdus ja korvatulehdus, no torstaina lähti veto pois ja olin ihan uuvuksissa, to-pe välisenä yönä juoksin vessassa useemman kerran ja perjantai meni sitten yrjötessä! mikä tuuri! 
tänään oon pari pientä yrjöö joutunu pusertaan mutta olo alkaa olla jo hivenen ihmismäisempi.. kauhia tauti kerrassaan.. 

siirty mun tukan laittoki viikolla nyt ku tää tauti pelottaa ihmisiä :D voipi olla et johtuu noista antibiooteista, mulla ei tuota lääkettä aiemmin oo ollu ni en tiiä miten se käyttäytyy mut aikalailla sopivasti alko ku alotin sen kuurin ja en oo missään käyny et ois voinu muualta mahatauti tarttua, sitä kyllä tosin on liikkeellä täällä päin et mistä näistä tietää..

19.5.2012
ninnup
ninnup

mä en kato lätkää ollenkaa ja mutsiki pisti telkun kii, ku kävi liian jännäksi :D

tultiin viikonlopuks tänne, niin saa ottaa taas vähän rennommin. mä kävin kaupungilla IHAN YKSIN mut en löytäny muutaku leluja :D ostin tytölle ihan tapojeni vastaisesti yhden petshop jutun ku oli 60% alennuksessa, normisti en osta leluja ollenkaan, hää itse on ostanu nyt niitä lego friendsejä jos on saanu mummulta tai ukiltaan kympin sillon tällön. :) noi kaks on semmoisia et antaa aina lelurahaa tosin me nyt nähdään muutama kerta vuoteen ettei silleen vakavaa :D

ja sit ostin tytön tarhakaverille lahjan, ku ens viikonloppuna olis taas yhdet kaverisynttärit.

mä himoitsen semmoisia kirkkaan vihreitä housuja, mut en löytäny MISTÄÄN. VeroModas oli yhdet semmoiset leggaritapaiset, mut ne on tehty anteeks vaan, jollekki lituskapepuille, kun vaikka ottais kaks kokoa isommat, niin mun ahteri ei mahdu silti niihin. Tai mahtuu, mut sillen et vako vilkkuu ja ei kiitos..

Sit mä himoitsin, mutten kuitenkaan ostanu, kaksia vagabondeja, toiset oli kiilakorkoiset oranssit ja toiset kukkakuviolliset mut vähän siinä ja siinä, tais olla 8cm korot ku mä tykkään semmoisista 5-6cm koroista. Kyl 8cm koroillaki kävelee, mut sit ne on semmoiset et tarvii miettiä viittiikö pistää jalkaa ku lähtee esim kaupungille vai eikö laittas ja sit niitä ei kuitenkaan laita ku noi 5-6cm korot on semmoiset et niitä ei edes mieti, jos tekee mieli laittaa korkkarit niin sit laittaa ne. :)  Ja noi, vaikka ne ihania oliki, ni sit olis aina kauhee miettiminen etenki oranssien kenkien kans et minkä kans niitä käyttää. :)

t

19.5.2012
Mummy83
Mummy83

miulla ois ennää yks tehtävä tekemättä... Tai no sitte ois yks isompi, mutta sen nyt kerkee tehä ens viikolla :D

Meillä pienin nukahti sohvalle isin viereen. Sikkeeuninen lapsi, kyllä isi sen verran möykkää peliä kahtoessa että herkempi ois jo heränny :D

Miun mieli tekis jotakii hyväskää, siis semmosta suolasta hyväskää, ei mittää karkkia tms. Mitähän sitä keksis? Tavallaan säästin rahhaakii tännää, miun sisko osti miulle neuleen niin ei ite tarvinnu :D Ihanaa ku miulla on tuo personal shopper, oli tosi kiva neule :)

19.5.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...