Ai että kun teki kipiää saada tikit päähän ://

Tekevälle sattuu,siis tuntuu että ihmiset ei usko tätä tarinaa jonka kerron,moni luulee että oon joutunut pahoinpitelyksi,eheii mut ambulanssin kanssa kyllä jouduin maanantaina tekemisiin. Ja muutekin tällä pihalla riittänyt trafiikkia.On taas asukkailla kuhistavaa. Touhuttiin sängyllä koko perhe,lapsi sitte innostui siinä sitten selälleen kun isi kutitti,innostui niin että potkasi tuuletusaukon ikkunan oven pois saranoistaan,en tienyt että se lähtee niin helposti pois,huonoa laatua ja alkuperäinen painava ovi,mies sai estettyä ettei se ovi kaatunut pojan päälle,mies sai ovesta iskun käteensä kun suojeli poikaa ja minä tietenkin nousin katsomaan niin pam sain sen oven päähäni,sattu ihan hirveesti taisi itkukin päästä,ja yht´äkkiä alkoikin tulemaan verta ihan helvetisti,oli sänky veressä ja minä,poika tietenkin säikähti tilannetta kukapa ei,mutta mieheni sitten soitti hätäkeskuskseen kun minä pidin päätäni pyyhkeellä siis kerrassa pää kainalossa. Ambulanssi kuskit sitten tekivät siihen väliaikaisen siteen ja lähin sitten sairaalaan tikattavaksi. Sairaalassa olikin sitten ruuhkaa,meikäläinen side päässä ja pää kainalossa niin kuin kuvannollisesti päivystyksessä ja kyllä hävetti,tunnin jouduin odottaa ennen kuin pääsin lääkärille,kun ekana piti päästä hoitajalle ja se sitten olikin varattu,lääkäri otti ja menikin hakee tikkausvälineet,se oli siis elämäni kauhein kokemus puudutuksineen ja tikit siihen päälle,eikä oloa parantanut et mun hiuksia jouduttiin leikkaa ja sielä sain matkalle lääkkeet muttä lääkäri ei muistanut kirjoittaa mulle reseptiä muutenkin se lekuri varmisteli hoitajalla onko oikein tikattu. Toipilaana ollaan ja edelleen en voi raskasta nostella jne,kun pää humisee. Maanantaina tikkien poisto,katsotaan mitä seuraa ja miten haava voi,toivottavasti nyt ei jää isoa arpea ja kai noi hiuksetkin kasvaa takas. Sellaista nemolle,eipä päässy nemo tanssitunneillekaan pään takia ://mutta kiitän luojaa että ei kallo murtunut tollainen raskas ovi olisi voinut halkaista kallon... et onnea oli ja hengissä ollaan.

19.5.2012
Surunauha
Surunauha

Auts! Kuulostaa kipiältä. Täytyy sanoa, että onneksi iskun otitte vastaan te vanhemmat eikä pienin ja kuitenki selvisit suht pienillä vammoilla.

Jännää kyl et jouduit niin kauhean kauan oottamaan päivystyksessä. Noi nyt kuuluis ainaki miun logiikalla sinne tärkeysjärjestyksen alkupäähän. Tuossahan menettää aika nopsaan kauhean määrän verta.

Ei ihme et vieläkin humisee vintissä. Kai sie oot muistanu juoda paljon et saat sen menetetyn verimäärän korvattua.

19.5.2012
misukka
misukka

auts, no varmasti koski. Pään haavoista tullee vettä ihan halavatun paljon, meijän tyttö löi päänsä aikoinaan patterin kulmaan ja sai muutaman tikin, ja voi pyhä sylvi sitä veren määrää! No onneks ei pahemmin siulle kuitenkaan, haava paranee ja hiuksetkii kasvaa takaisin :)

19.5.2012
riu
riu

Kerron lisää sitten tähän kun näkee mitä maanantai sanoo..

19.5.2012
Surunauha
Surunauha
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...