Käytiin psykologin arviointikeskustelus​sa koskien meijän poikaa :)

Ei hirveesti yllättäny kun poika jäi kaikissa kielellisissä tehtävissä reilusti alle ikätason. Kuulemma fiksusti se löysi huoneesta juttuja joilla esittää asiansa, esim. jos piti värejä kertoo, mutta tehtävät joissa piti sanoin kertoa niin katkes kommunikaatio-ongelmiin ihan kokonaan. Mutta sitten vastaavasti monessa esim. kuvamuistia koskevassa asiassa poika oli taas ikätasonsa yläpäässä, parissa tehtävässä pärjäs vielä jopa sitä paremmin :) Että tosissaan fiksu poika, kun se puhe vaan aukeis... Myö saahaan se kirjallinen kooste kotiin joskus ens viikolla, mielenkiinnolla uottelen :)

18.5.2012
riu
riu

no se psykologi kysy että kuulostaako tutulta? Oltiin ihan että kyllä vaan, meijän poika on fiksu, se puhe vaan ei oo auennu. Se on oikeesti aika luova kun se kertoo jotakii asiaa, ja kaikki ohjeet yms. se hoksaa heti ekalla kerralla :) Että kyllä tässä samalla on ylpee lapsestaan kun stressaa sitä sen puhetta :D

19.5.2012
riu
riu

puhhuu ku papupata, vielä ku sitä ymmärtäskii :D Siis puhuu kyllä, valitettavasti suurinta osaa puheesta en ymmärrä ees mie, puhumattakaan vieraista ihmisistä. Poika täyttää heinäkuussa 5 v :) Pojalla on puheenviivästymä ja käyvään puheterapiassa ja päiväkodissa "kuntoutuksessa", syksyllä poika saa jonku toisen lapsen kaa yhteisen avustajan :)

18.5.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...