Mitä juttuja tai asioita muistat lapsuudestasi, mitä ei enää saa?

Näitä on paljon varsinkin karkeissa, mm. pastirollit, toffot, tetran malliset trip-mehut, limsapullot, jossa oli se repäisykorkki...ai että kun tulee haikeet fiilikset :D

17.5.2012
Lintu4
Lintu4

PLUTO-MEHUJÄÄ! Oi että... Ylimakeeta, tahmasta ja venyvää! Ihan oli mun lempparia 3 Muistaakos kukaan? 1980-luvulla...

24.5.2012
ansuv
ansuv

en jaksanut lukee kaikkia et oliko mainittu mutta oli semmosta 'paperikarkkia' vähän ku tavallaan hattaran makusta mut paperiarkin muodossa niitä oli niiiin hauska syödä :D

23.5.2012
AMP91
AMP91

Niin ja mä muistan näin että meillä satoi aina sunnuntai päivisin niin että aurinko paistoi ja silloin äiti aina laittoi mun tukan nätisti. Lieko aika kullannu muistot mutta tuokin on yksi asia mitä en enää saa...

Mä tykkäsin trumpettivaatteista!!! ja silloin ku olin murros ikäinen 90luvun puoles välis, kaipaan kenkä muotia!

22.5.2012
myrmeli
myrmeli

Siis se mehujää mikä oli neljäs väris. ja oliko niin että punanen oli ylimpänä ja se oli kuorrutettu suklaalla. Ei mitään hajua mitä ne oli. Ja noi mm-voitto-tuutit muistan kans. Ne oli hyviä!

Sitte ku mä olin pieni niin myytiin sellasia salmiakkipötköjä(olisko joku 15 cm pitkä ja sentin paksunen) sen salmiakkipötkön sisällä oli salmiakki jauhetta ai että.... (kuolaan täällä niin että paita kastuu)

Ja noi merkkarit ja salmiakkimerenneidot. Onhan noita vieläkin mutta ne on koostumukseltaan ihan vääränlaisia ja maku ei todellakaan ole sama!!! Samoin kuin ne hedelmä"lantit" (joita nyt on esim tv makeis pussis)ne oli aivan erimakuisia ennen ja se mitä erityisesti kaipaan on kiskalta irttiksien ostaminen " mä otan 20pennillä kolmosia..." ai että silloin oikeasti tiesi saavansa hyvää!!! Ja se viiden markan pussi oli hirvittävän suuri että jos sen osti niin oli muka jotenki hurja. Nykyään en tunne itteäni hurjaksi vaikka vetäisisin yhdellä istumalla sellasen super-mega-jumbo-jätti pussin ja se on kyllä surullista.

Mun mies haaveilee vähä väliä ralli-limsasta, itte en sitä muista mut olisko toi sitten jotain poikien limsaa ollu. ollaan nimittäin saman ikäisiäkin.=)

22.5.2012
myrmeli
myrmeli

Joo meilläki saa ainaki Sittarista Vaniljakokista. :) Ja heeeyyy, mun täytyy vissiin laittaa itseni menemään Tokmannille vloppuna tutkimaan hyllyjen välejä. Lohturuuaksi tähän flunssaan sopis tosi hyvin Niki.. ;b

22.5.2012
RJ89
RJ89

No siis voihan se olla melkein samaa, tai samaakin. Mene ja tiedä. :D Pitääpä vissiin lähteä lätäkön sille puolen.. :D

21.5.2012
RJ89
RJ89

Maraboulla oli varmaa 90-luvun lopulla valko- ja maitosuklaata mikä oli täynnä ilmakuplia, ihan sika hyvää ja ihanasti suli suussa.

19.5.2012
huopis
huopis

MursuMuru  
Jaa niin mistä muka saa Nikiä? :o Tarjoustaloa joku tuola aiemmin sano, muttei Seinäjoella oo sellasta. :o Enkä oo löytäny yhtään mistään Nikiä vaikka kuinka oon kollannu. :(19.5.2012
RJ89
RJ89

Niin ja mie kaipaan Africolaa, se oli hyvää!

19.5.2012
tiinatyttö83
tiinatyttö83

Pina Colada? Eikös se ole joku drinkki? Muistatko nimen oikein jos ei Hartwall semmosta tiennyt? Mie en semmosta muista ollenkaan eikä Google antanut mitään osumaa, wikipediassa on lueteltu kaikki poistuneet Jaffat. Vai oliko se sitten joku Frisco tai muu? Tai joku eri niminen?

19.5.2012
tiinatyttö83
tiinatyttö83

eipä taida kukaan muu muistaa sellast banaanin-makusta, tais olla viel suklaakuori, jäätelöö 90-luvun alust?! mun muistin mukaan se tehtiin siit yhest piirretystä, missä se banaaniäijä taisteli pahiksii vastaan tai jtn :D mut se siis oli hyvää :)

ja sit ne yhet kunnon tujut salmiakki karkit, mitkä myytiin, oliks se viiden karkin pötköissä, oli ihan parhaita :) ja totta kai muitten mainittemat muumi jädet ja spiderman limpparit oli parhait :)

19.5.2012
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

RJ89 tota Nikiä saa kyllä edelleen, just bongasin mm. tarjoustalosta sitä.

18.5.2012
Lintu4
Lintu4

Niki ! Se suklaapähkinävoilevite systeemi ! Sitä mä haluun ! 8)

18.5.2012
RJ89
RJ89

spaissari-dödöä:) vitsit että tuoksui teininenään ainakin tosi hyvälle!

18.5.2012
Blanco
Blanco

aakkosnamut! saa niitä toki vieläkin, mut ei ne oo samanmakuisia. laitoin asiasta palautettakin ja vastauksena tuli, että ovat muuttaneet koostumusta, jotta olisivat useamman makuun. pah, sanon minä!

sellanen mansikkajuomajauhe, muistan sen maun vieläkin.

18.5.2012
äipsyli
äipsyli

Mie pistin Hartwallille viestiä siitä Pina Coladasta mut sieltä sanottiin ettei ollu heidän tuote, et voisi olla Olvin. Mie vaan muistan niin elävästi ko se oli siinä puolentoista litran pullossa ja Olvi ei o oikeen harrastanu noita 1,5litrasia. Noh täytynee yrittää Olvin puolta sitten.

18.5.2012
misukka
misukka

mä oon pari vuotta tässä kaipaillu kans pastirolleja (nyt on pastirol päivä, päivä joka muistetaan!), känkkäränkkä karkkeja, ja tuo päärynämuumijäde, tsaukki taukit (niitäkin kai on vielä jossain), sormustikkarit.... 

 limppareista kaipaan spider-man sinistä limsaa :D ja niitä lasipulloja kaipaan.

saako sanoo linda-siideri :D

18.5.2012
mustikka88
mustikka88

Minttu jacky, nams! Taffelin barbeque sipsit ja olikohan Estrellan sellaset raffelin malliset mitkä oli maustettuja. Ja ei nyt ihan lapsuudesta, mut joskus kouluaikoina oli Jyväshyvällä sellasia metsämansikkajugurttikeksejä, ihan huippuja.

18.5.2012
huopis
huopis

frisco lemon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! salmiakki merkkarit ja toffo! niiisk!

18.5.2012
imppuliina
imppuliina

Jaffan Pina Colada - limppari. Se oli NIIN hyvää! Oon sitä monia kertoja himoinnu mut ku ei löydy mistään.

Ihaan just muutama päivä sit miehen kans muisteltiin et joskus tripitki oli pyramidi-tetroina.

18.5.2012
misukka
misukka

jääkarkit! En mie tiiä mikä niitten oikee nimi oli, ne oli semmosia kovia pitkulaisia karkkeja läpinäkyvässä kääreessä, siinä pussissa oli vihreitä, keltasia ja punasia karkkeja :)

18.5.2012
riu
riu

Ja hopee toffee, se sellanen ohut patukka!

17.5.2012
Lintu4
Lintu4

Ja kunnon salmiakkimerkkarit!!!!

17.5.2012
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...