Rintojen suojaus kesällä..

Mietityttää kuinka herkästi rintatulehdus imetyksen aikaan oikein tulee. Kesää kohti ollaan kovasti menossa ja mietin miten pukeutua.. Riittääkö pelkät rintaliivit + liivinsuojat vai piräneekö viritellä lisää povelle lämmikettä? Entä uiminen järvessä? Kokemuksia..?

17.5.2012
apis
apis

samajuttu... ihan alle 20 asteenkin oon toppisillaan heilunu ja ei mitään... uinutkin jo olen ja ei silti mitään. toisilla on herkempää toisilla ei.

18.6.2012
imppuliina
imppuliina

Mulla iski rintatulehduksen heti kun pikkusen yritin hilputella vähemmällä vaattella ulkona. Hermostuin siihen huivien ym pyörittelyyn tissien ympärille ja tilasin Termomamma lämmittimen netistä. Toimii... Liianki hyvin :D

18.6.2012
p1rpana86
p1rpana86

eikös se niin ollut, että kylmä altistaa tiehyttukoksille, mutta ei suoraan rintatulehduksille? tulehdushan tarvitsee aina bakteerin sinne sekaan. mutta nuo tukokset kyllä edes auttaa tulehduksen syntymistä, kun se maito pakkautuu tiehyisiin ja näin ollen on otollinen ympäristö bakteereille.

mulla oli ekan aikana pari kertaa kova muhkura rinnassa, muttei ollut muuten mitenkään kipeä ja lähti imettämällä. nyt kakkosten aikaan on ollut kaksi, jos ei kolmekin, rintatulehdusta. niiden jälkeen on ollut useamman kerran tiehyttukoksia, jotka ovat olleet kipeitä. onneksi huomaan oireet jo ihan alussa, niin saan imetettyä ne pois, ettei ole enää tarvinnut ab-kuureja hakea.

18.5.2012
äipsyli
äipsyli

En mie ainakaan suojaillu mitenkää ja uimassaki kävin muutamaan otteeseen. Ei ollu kertaakaan tulehusta. Joilleki vissiin tulee helpommin, mut eiköhän noita tissejäki opi kuuntelemaan :D

17.5.2012
huopis
huopis

esikoinen syntyi heinäkuussa eikä tullu yhtään tuntemuksia että vois tulla tulehdus. tää vauva syntyi marraskuussa ja kaksi rintatulehdusta oli. sillon kesällä vuoti liivinsuojiinkin ihan älyttömästi maitoa kun taas talvella ei melkein yhtään.

17.5.2012
mustikka88
mustikka88

Meillä esikoinen syntyi heinäkuussa, ja elokuussakin lämmintä oli.

Kävin sitten pienellä kävelyllä takki auki, ja rintatulehdus tuli.

Joten suosittelen rintojen suojaamista jopa helteellä.

17.5.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...