Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Lörpsäkkätä :D

Onpahan mahtava kesäinen keli! Eka hellepäivä, ihana kerrassaan! ...jos et satu olemaan allerginen X) Isommat muksut on ollu koko päivän pihalla ja pieninkii oli pari tuntia isänsä kaa. Mie oon ollu sisällä kotiarestissa :D No mutta oon siivoillu kotia ja ruokoo tehny, että en miekää oo ihan peukaloita pyörittäny :D Mitäs mammojen helatorstaihin kuuluu? :)

17.5.2012
riu
riu

no mie oonkii kattellu pääasiassa ihan muuta ko lätkää :) mut ukko kahteli kiekkoo. Pidin suuni kiinni, annoin sen jännittää :D

17.5.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

no nyt ketuttaa et tulin kahtoo lörppäketjuu. Meillä on kolmas erä vielä vaiheessa ko piti noita lapsia syöttää, pestä ja nukuttaa välissä. 8 ja puoli minsaa olis vielä jälellä...

17.5.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Meidän pieni sitten melkein nousee itse seisomaan. Eli ei tarvii ku antaa käsi hälle että saa siitä ihan hitusen tukea otettua ni nousee omin päin seisomaan. Ehkä muutama päivä vielä ja meillä on seisova lapsonen. :D Jee!

Ja selvisipä eilen että en saanu töitä joten irtisanoin esikon päivähoitopaikan kesä- ja heinäkuulta. Elokuussa alkaakin sit eskari ja menee tarhaan. Ja samana päivänä ko esikko menee tarhaan ni vauva "perii" isoveljensä paikan tuolla pph:lla.

17.5.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

jee! 

meillä opittiin tänään viemään roskat roskiin, pojalle ku sanoo että joku on roska viedään roskiin ni menee roskikselle ja sit ku avaa sille oven ni laittaa roskiin ja oven kiinni ja sit taputetaan :D 

JA äsken tuli eka pissa pottaan!! ne nakuillessa käy aina välillä istuksimassa ja pitää taputtaa mut ennen ei oo mitään tullu ja nyt sit tuli.. tosin kerkes pikkulirun lirauttaa sohvalle ja mies nosti lattialle että potalle potalle mene ni sinnehän meni ja sit nous pois ja lähti taas ni mies katto että hei täällähän on iso pissa :D 

mun iso poika ♥

17.5.2012
ninnup
ninnup

me muuten jonna tossa ku on noita aikasempia tauteja ollu ja ei oo ihan näin liikkuvaa sorttia ollu ku nykysin ni nukuttiin viikon verran silleen että: 
ite makasin korkeemmalla tyynyllä eli normaalia kohommassa asennossa ja vauva oli mun kainalossa selkä muhun päin ja pää nojaten tohon niinku hmm.. rinnan ja hartian rajalle.. solisluun alapuolelle vähän, hyvä pehmonen kohta ja sit samalla se käsi mikä oli "alla" ni hieroin sillä hennosti reisiä ja masua.. eli vauva oli vähän puoli-istuvassa asennossa ja itekki vähän koholla.. 

se oli ainoo asento missä saatiin ees vähän nukuttua ku aina ku laski makuuasentoon ni alko itku ja ei kuitenkaan sit oma käsi puutunu alle eikä hiostanu vauvan päätä ku piti tossa yöpaidan kohdalla ku mulla yleensä on t-paita nukkuessa ni käden päällä hiostas enempi ja oma käsi puutus alla.. 
kokeile jos ois apua jostain ton tyylisestä kainaloratkasusta ni saisitte vähän huilittua..

17.5.2012
ninnup
ninnup

iltaa.. 

prkl meni toinen emmerdale ohi!
mun porukat kävi, ystävällisesti jälleen kerran mitään ilmottamatta.. kävelin vaan tosta ohi ni äiti pällistelee välioven takaa.. voi että mua riepoo tollanen vaikka harvoin käyvät ni sitä suuremmalla syyllä voisivat ees 5 min aikasemmin ilmottaa tai edes soittaa ovikelloo! 
just saatiin "koulutettua" anoppi siihen et pitää ilmottaa etukäteen ni nämä ei ota oppia ei millään..
minua jotenki loukkaa se että meitä tai meidän kotia ei sen vertaa arvosteta ku lampsitaan vaan sisään ku supermarkettiin pällistelemään ihan just sillon ku itteensä huvittaa eikä sillon ku meille sopii.. aaargh! 
siskolle olivat sentään ilmottaneet että tänä päivänä, aika avoin, mutta mulle ei sitäkään vähää.. uskomatonta porukkaa! 

no tuli päivän valitukset tässä nyt sitten.. mut joo, tänään ollu tosi huono olo.. jossain vaiheessa päivää rehkin keittiöhommia ja sit meni ihan huteraks olo, tiiä heittelikö lämpö tai jotain en jaksanu mitata mut tosi heikko olo oli ja silmissä vilkkas tähtiä.. eli puolet päivästä makasin sohvalla ja ryin ja niistin ja nyt nousin sit ylös ku piti siirtyä pelin tieltä makuriin kattoo emmerdalee ni nää yhet pamahtikin sit tänne.. 
iltapuurot pitäs rueta laittaan.. huhhuh

17.5.2012
ninnup
ninnup

Lenkillä isännän ja juniorin kans käyty, kahviteltukin, pihaa rapsuteltu ja nyt juniori lähti vielä mummun luo kylään. Teen varsin kermakarkkeja. JOskus lapsena viimeksi tehny.. saas nähä, mitä tulee. :P

17.5.2012
pelargoni1
pelargoni1

Päivää :) täällä sataa vettä muttenvalita ku ei oo pahemmin allergiaoireita :) oltii kummitytöllä asmulla ja sen äidin kans asennettiin uutta tulostinta, tietysti lukematta ohjeita ja päättelypelillä, mut saatiin se kasaan ja vielä toimimaan langattoman verkon kautta! :) aika saavutus ku kumpikaa oo mikään insinööri ja mäki enempi mukavuusalueilla tietokoneen ohjelmien kanssa enkä tuollaisten käytännön juttujen.. :)

Tyttö ja mies meni leffaa, en kyl miehelle kertonuet on suomeks dubattu versio Xd omam oka kunnei itse ottanu selvää.. mä oon lukenuja tehny muistiinpanoja, menee yllättävän helposti tuo opiskelu, ku on omaa työelämänkokemusta mihin mielessään voi soveltaa tuota tekstiä ja sisäistää paremmin. :)

17.5.2012
Mummy83
Mummy83

Siis ihanko oikeesti jossain on lämmin? :D Täällä vaan vettä sataa eikä meinaa herää lainka tänään. :D

Kohta kyläileen.

17.5.2012
Sralla
Sralla

päiveetä päivee.. meillä on vihdoin ja viimein oma kannettava tietokone. onpa kiva istua sohvalla ja näpytellä konetta, entinen oli semmonen että ei voinu irrottaa töpselistä tai sammu samantien.

 

sairaalassa käyty kattomassa miehen veljeä ku kaatuili ittensä kanssa ja oikea käsi ja vasen jalka on paketissa. jalka leikattiin eilen ja ei kuulemma pariin kuukauteen saa astua sillä jalalla.

poika nukkuu ja anoppi ja isimies ihmettelee takapihalla autonrengasta jonka rikoin.

17.5.2012
mammae11
mammae11

täällä taas vähän ripsi päivällä ja äsken paistoi aurinkon mutta nyt meni pilvee mutta tosi lämmin on pihalla oikein semmonen tunkkanen.

miestä odottelen töistä niin voi viikonlopun alottaa. menee järki tohon esikkoon kun en voi tehä mitään niin hän saa raivarin. tuli eilisistä uutisista mieleen kun oli siitä lapsen ns. fyysisestä kurituksesta, että kuinka moni hyväksyy sen, niin voin ihan julkisesti sanoa että pienet näpäytykset sormille ja hennot luunapit ym tukistukset hyväksyn jos muu ei ensin tehoa. tohon meiän esikkoon ei toimi mikään muu kuin tukistaminen. enkä sitäkään tee jos hän ei eka minulle tee jotain väkivaltaista. meillä sen verran tota tempperamenttia tossa tytössä että ei paljon huutaminen auta. tietysti se tuntuu inhottavalta mutta pakko että oppis jotenkin lopettaa.

17.5.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Päästä neiti pikaiseen kokeilemaan, voipi olla ettei ihan pian ole uusiksi ottamassa :D

Meikäläinen lukee täällä aku ankkaa. Ja sit vois pötkähtää hetkeksi, väsyttää kertakaikkisen armottomasti. Ukko uurastaa multaa istutuskaukaloon. Eilen se jo sen verran uurasti, että saatiin pari viherherukkaa istutettua paikoilleen.

Mun oli ihan pakko kokeilla ku ostin lidlistä sen parturointihärvelin 13 eurolla. Testasin sitä vauvaan. Tuli kyllä yllättävän siisti jäpikäs :) Kyllä musta vielä kotiparturi sukeutuu :D Ainaki koneen kanssa pörräävä sellainen.

Esikon viskasin pihalle. Se meinas ruveta urputtaa ettei haluu ulos mut totesin et meet hyvällä tai pahalla, tyyli on ihan oma valinta. Meni sit ihan suosiolla.

17.5.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Ohhoijaa ku kiva kun meillä on ranta lähellä. Muksut ihan väkisin ois menossa uimaan, ja mie en ihan vielä ekana lämpimänä päivänä niitä oo päästämässä sinne. Etenkii tyttö on sanotaanko vaikka että melko voimakkaasti eri mieltä miun kaa X) Se tuolla ja bikiniä veti päälle äsken :D

17.5.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...