Lörpsäkkätä :D

Onpahan mahtava kesäinen keli! Eka hellepäivä, ihana kerrassaan! ...jos et satu olemaan allerginen X) Isommat muksut on ollu koko päivän pihalla ja pieninkii oli pari tuntia isänsä kaa. Mie oon ollu sisällä kotiarestissa :D No mutta oon siivoillu kotia ja ruokoo tehny, että en miekää oo ihan peukaloita pyörittäny :D Mitäs mammojen helatorstaihin kuuluu? :)

17.5.2012
riu
riu

no mie oonkii kattellu pääasiassa ihan muuta ko lätkää :) mut ukko kahteli kiekkoo. Pidin suuni kiinni, annoin sen jännittää :D

17.5.2012
misukka
misukka

no nyt ketuttaa et tulin kahtoo lörppäketjuu. Meillä on kolmas erä vielä vaiheessa ko piti noita lapsia syöttää, pestä ja nukuttaa välissä. 8 ja puoli minsaa olis vielä jälellä...

17.5.2012
misukka
misukka

Meidän pieni sitten melkein nousee itse seisomaan. Eli ei tarvii ku antaa käsi hälle että saa siitä ihan hitusen tukea otettua ni nousee omin päin seisomaan. Ehkä muutama päivä vielä ja meillä on seisova lapsonen. :D Jee!

Ja selvisipä eilen että en saanu töitä joten irtisanoin esikon päivähoitopaikan kesä- ja heinäkuulta. Elokuussa alkaakin sit eskari ja menee tarhaan. Ja samana päivänä ko esikko menee tarhaan ni vauva "perii" isoveljensä paikan tuolla pph:lla.

17.5.2012
misukka
misukka

Päivää :) täällä sataa vettä muttenvalita ku ei oo pahemmin allergiaoireita :) oltii kummitytöllä asmulla ja sen äidin kans asennettiin uutta tulostinta, tietysti lukematta ohjeita ja päättelypelillä, mut saatiin se kasaan ja vielä toimimaan langattoman verkon kautta! :) aika saavutus ku kumpikaa oo mikään insinööri ja mäki enempi mukavuusalueilla tietokoneen ohjelmien kanssa enkä tuollaisten käytännön juttujen.. :)

Tyttö ja mies meni leffaa, en kyl miehelle kertonuet on suomeks dubattu versio Xd omam oka kunnei itse ottanu selvää.. mä oon lukenuja tehny muistiinpanoja, menee yllättävän helposti tuo opiskelu, ku on omaa työelämänkokemusta mihin mielessään voi soveltaa tuota tekstiä ja sisäistää paremmin. :)

17.5.2012
Mummy83
Mummy83

täällä taas vähän ripsi päivällä ja äsken paistoi aurinkon mutta nyt meni pilvee mutta tosi lämmin on pihalla oikein semmonen tunkkanen.

miestä odottelen töistä niin voi viikonlopun alottaa. menee järki tohon esikkoon kun en voi tehä mitään niin hän saa raivarin. tuli eilisistä uutisista mieleen kun oli siitä lapsen ns. fyysisestä kurituksesta, että kuinka moni hyväksyy sen, niin voin ihan julkisesti sanoa että pienet näpäytykset sormille ja hennot luunapit ym tukistukset hyväksyn jos muu ei ensin tehoa. tohon meiän esikkoon ei toimi mikään muu kuin tukistaminen. enkä sitäkään tee jos hän ei eka minulle tee jotain väkivaltaista. meillä sen verran tota tempperamenttia tossa tytössä että ei paljon huutaminen auta. tietysti se tuntuu inhottavalta mutta pakko että oppis jotenkin lopettaa.

17.5.2012
mustikka88
mustikka88

Päästä neiti pikaiseen kokeilemaan, voipi olla ettei ihan pian ole uusiksi ottamassa :D

Meikäläinen lukee täällä aku ankkaa. Ja sit vois pötkähtää hetkeksi, väsyttää kertakaikkisen armottomasti. Ukko uurastaa multaa istutuskaukaloon. Eilen se jo sen verran uurasti, että saatiin pari viherherukkaa istutettua paikoilleen.

Mun oli ihan pakko kokeilla ku ostin lidlistä sen parturointihärvelin 13 eurolla. Testasin sitä vauvaan. Tuli kyllä yllättävän siisti jäpikäs :) Kyllä musta vielä kotiparturi sukeutuu :D Ainaki koneen kanssa pörräävä sellainen.

Esikon viskasin pihalle. Se meinas ruveta urputtaa ettei haluu ulos mut totesin et meet hyvällä tai pahalla, tyyli on ihan oma valinta. Meni sit ihan suosiolla.

17.5.2012
misukka
misukka

Ohhoijaa ku kiva kun meillä on ranta lähellä. Muksut ihan väkisin ois menossa uimaan, ja mie en ihan vielä ekana lämpimänä päivänä niitä oo päästämässä sinne. Etenkii tyttö on sanotaanko vaikka että melko voimakkaasti eri mieltä miun kaa X) Se tuolla ja bikiniä veti päälle äsken :D

17.5.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...