Vauva siirty isoveikan kanssa samaan huoneeseen

Oli jo aikakin. Mikähän lie siinä oli ettei saatu aikaiseksi. Toista tuntia nyt nukkuu jo päikkyjään siellä. Ei alkuun meinannu sinne tasaantua mutta jäi kuitenki. Tosin istumaan sänkyyn ku minä poistuin huoneesta. Kai tuo on kuitenki nukahtanu ku ei inahustakaan ole puoleentoista tuntiin kuulunut. Eli taas on meidän makkari ihan omassa käytössä. :) hurjaa ku siellä mahtuu taas olemaan... Lääniä on vaikka muille jakaa ku yks pinnis lähti.

17.5.2012
misukka
misukka

haha meillä vaan porukka lisääntyy ko siellä koisaa kaksi lasta ja kaksi kissaa ja kaksi aikuista. aika on tihee ilma ko aamulla herää xD joutu esikoisen siirtää mein kanssa samaan huoneeseen ko yöt meni persielleen ja loppua ei näkyny kun vaan paheni kokoajan. nyt on onneksi helpottanut.

17.5.2012
imppuliina
imppuliina

noniin voiku kivaa varmasti :D ja se on hyvä kun toinen lapsi on jo noin iso niin ei pelleile taaperon kanssa yöunille mennessään. me ollaan mummolassa laitettu aina tytöt samaan huoneeseen päikkäreille niin eihän siitä meinaa välillä tulla yhtään mitään kun esikko pelleilee ja vauva nauraa sille. odotan innolla kun ovat 2 ja 3 vuotiaita :D

17.5.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...