Kysely Mammoille :)

Minkä ikäisenä teillä ollaan ruvettu juomaan Nokkamukista?(Ilman että on tarvinnut pulloa käyttää) Ja Milloinka olette jättäneet tutin pois? Meillä Neiti aloitti nokkamukista juomisen 7kk ikäisenä, öisin on nukkunu pallveluitta vauvasta asti, Tuttia käyttää vain nukkumaan mentäessä, mutta täytyis vissiin ruveta pikkuhiljaa ottaa sekin pois, kun neiti käy heittelemään sitä ja pureskelee sitä :D

16.5.2012
kisu84
kisu84
11-month-old baby

joskus 6kk iässä alettiin tarjoamaan ensimukista vettä ruuan kyytipojaksi ja se samainen ensimuki on edelleen käytössä.

Tutti oli pitkään tärkeä meidän pienelle ja tällä hetkellä syö tuttia vain nukahtamisvaiheessa. Ja kun hampaita tekee ni tykkää pureskella sitä reunaa, minusta ihan ok.

16.5.2012
misukka
misukka

Nokkamukia aloimme käyttää siinä 6kk:n iässä kaikkien neljän lapsen kanssa.

16.5.2012
tiinatyttö83
tiinatyttö83

Jätkällä ikää 9,5kk ja nyt ollaan suunnittelemassa taikamukien ostoa. On niin ylivuotava tapaus että on tipattomat tutit käytössä ja nokkamukista juomakokeilut on ollut yhtä helvettiä suoraan sanottuna.

Ja tutti jätettiin päiväaikaan pois ömm, pari kk sitten? Olisko ollu jotain 8kk kieppeillä kun sai vaan yöksi ja päikkäreille tutin. Nyt sit katotaan kun mennään osastolle unikouluun että jätetäänkö samalla tutti historiaan kokonaan. :)

16.5.2012
RJ89
RJ89

nokkamuki otettu 6kk iässä käyttöön. esikko söi tuttia vaan unille mennessään vuoden ikään asti ja tämä 6kuinen ei syö ollenkaan. tuttipulloa olen käyttänyt nokkiksen rinnalla ja tuttipullo jäi esikolta pois vasta 1v7kk iässä ois toki voinu ottaa aiemminkin pois, mutta joi iltavellit vielä siitä tuossa iässä kun hampaita oli niin vähän että ois syöny normi iltapalaa, kun puuroa ei iltaisin syönyt.

16.5.2012
mustikka88
mustikka88

Tutti ei kelvannut missään vaiheessa.

Tuttipullokaan ei kelvannut joten 6kk iästä alettiin juomaan nokkamukista. Missään vaiheessa ei ole kelvannut minkään muunlainen nokkamuki kuin missä on kova nokka eikä tippalukkoa.

16.5.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...